2009 Eylül Anneleri

saol tatlımm ne guzel atessız atlasmıssınız bızım oglan çok huysuzlandı artık hayalet gıbı gezıyom ortada:) sızın asılar bıttımı 9 ayda asınız var mı

bizimkide huysuzlaştı ama çok yorucu değil allahtan.. 9. ayda aşımız yok.. zaten zeynebide kontrol için çağırmışlar aşı için değil..

burcu 9. ayda aşı yokmuş önceden varmış kaldırılmış canım

ahh sımdı oldu canım :)cunku gıttıgımde ıkı bacagından vurdular bıde agzından damla verdı 2 gun sonra gel bı daha ası yapcaz aslında hepsı aynı gun ama agır gelebılır dıye 2 gun sonraya verıyoruz demıstı doktormuz bıde yasında getırceksın dedı..aşılarımızıda atlattık sonunda:)

ben kimsenın adını bılmıyorum maleseff siz tanıyosunuz bırbırnızı ne guzel ben yenı yenı gırebılıyorum o yuzden alıstırma turlarındayım

hımm bende aydının çine ilçesındeydım ama aydına gelırdık sureklı ılce cok kucuktu.. ama ben sevdım aydını hersey elının altında gıbı gelıyodu bana kıpası sıneması bankaları hep yakın yerlerde orda kalmayı bıle dusunmustuk ev arkadsımla kısmett olmadıı..

topıkte olanlar arkadslar ısımlerınızı soylermısnz benımkı bellı de sızınkını bılmıyorum ben:)

memnun oldum zeynep..gıda muh..süt ürünleri dalında calısıyodum ama bebıs beklemedıgımz kadr erken gelınce baslamdan bıttı ıs hayatım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…