çamaşılarımı astım yemeğimi yaptım gökşen hanım zaten uyanık oyun oynuyo etrafı toparlıyorum birazdan da evi süpireyim timamdır ardından gökeşenle yemeğimiz yiriz :)
kaç gndür yoktum belki merak edne olmuştur die kopyaladım ekim annelerine yazmıştım gecen
...........
yemeğimiz yedik şimdş sıra evi süüpürmede :))
yalnzı bizmi yemeği yedik yemek mi bizi anlamadım:)) üstümüz başımız battı :)
neden hep ilk mesajların ....... olarak yazıyon?
bende öle yemesine izin veriyorum hem sevimlide oluyolar ama yine çok çamaşır yıkanıyo ya günde 4 kez en az üst baş değişiyoz resimlerine bakıyorum başkaları yeni ve temiz kıyafetlerle resim çekmiş bizim her yerimzi kirli :)) arka plan mesela yemek yemişiz yastığımız kirli sandelyemzi kirli
sağ tarfata sonuncu mesaja git seçeneğini seçersen sona kendi geliyo zaten..şimdi geçen gün zeynebe anlatmaya çalıştım ama olmadı bidaha denim
şimdi 2009eylül annelerini tıkladığımda en baştaki sayfa çıkıyoya okadar sayfayı elle geçmek yerine en baştan öle yapıp sona geliyorum bilmem anlatabildimmi:)) sanırım olmadı yine
biz yeni geçtiğimizden pek kirletmiyoz. şimdilik tükürükler yüzünden halı silmekle meşgulüm.
bende öle yemesine izin veriyorum hem sevimlide oluyolar ama yine çok çamaşır yıkanıyo ya günde 4 kez en az üst baş değişiyoz resimlerine bakıyorum başkaları yeni ve temiz kıyafetlerle resim çekmiş bizim her yerimzi kirli :)) arka plan mesela yemek yemişiz yastığımız kirli sandelyemzi kirli
cansucum son sayafaya tıklatıp gelsene niye uğraşıyonki okadar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?