2009 Eylül Anneleri

çamaşılarımı astım yemeğimi yaptım gökşen hanım zaten uyanık oyun oynuyo etrafı toparlıyorum birazdan da evi süpireyim timamdır ardından gökeşenle yemeğimiz yiriz :)

yemeğimiz yedik şimdş sıra evi süüpürmede :))

yalnzı bizmi yemeği yedik yemek mi bizi anlamadım:)) üstümüz başımız battı :)

ben geldimmm.. herkese selammmm..maşallah zeynepcim çok hamaratsın yaaa . ben çok yorgun hissediyom kendimi bugün hiç birşey ypasım yok.. şu dersler bitsede eve gitsem daha iki saatim var...
yasemincim zeynepadaya da çok üzüldüm gerçekten.. tez zamanda iyileşir inşallah..

zeynep bebekler öyle daha güzel yiyor yaa ben her yemekten sonra değiştiryorum napıyım o yesınde:)

neden hep ilk mesajların ....... olarak yazıyon?

şimdi geçen gün zeynebe anlatmaya çalıştım ama olmadı bidaha denim

şimdi 2009eylül annelerini tıkladığımda en baştaki sayfa çıkıyoya okadar sayfayı elle geçmek yerine en baştan öle yapıp sona geliyorum bilmem anlatabildimmi:)) sanırım olmadı yine

bende öle yemesine izin veriyorum hem sevimlide oluyolar ama yine çok çamaşır yıkanıyo ya günde 4 kez en az üst baş değişiyoz resimlerine bakıyorum başkaları yeni ve temiz kıyafetlerle resim çekmiş bizim her yerimzi kirli :)) arka plan mesela yemek yemişiz yastığımız kirli sandelyemzi kirli

canım valla şanslısın dicem çünkü beterin beteri var şükredin bence siz diyin dört ben diyim 14 kere üst değiştiriyorum günde benim kızın reflüsü var yemek yedikten sonra azda olsa kusuyo yakasında önlükte bırakmıyo hep çekiştiriyo sıkılıyo sürekli kustuğu için sürekli üst değiştiriyorum anlıycağınızklava:

sağ tarfata sonuncu mesaja git seçeneğini seçersen sona kendi geliyo zaten..

biz yeni geçtiğimizden pek kirletmiyoz. şimdilik tükürükler yüzünden halı silmekle meşgulüm.

bizimde kirlenmeye başlıyo artık her yer.. birde koltuklar beyaz almıştım saf gibi.. silmekten anam ağlayacak gibi görünüyo. zormuş bu ek gıda işi ama yesinlerde napalım temizleriz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…