2009 Eylül Anneleri

benide teselli edin :))

tülaycım ben zaten şaşırıyorum bi konu hakkında her dr farklı bişi diyo ama sonuçta ne oluyo her bebek kendi istediği zaman çıkarıyo dişini vucudu ne zaman hazırsa ozaman :)

bence halil paşamınkide diş olabilir yada büyüme gerginliği filanda olabilir bebişler her geçen gün daha zor oluyo hani derler ya büyüdükçe sıkıntı ve dertleride büyür diye aynen öle oluyo

haa ona bakarsan şimdi oğlumun yanında hissetmeye çalışsam Allahım bunalıma sokucan handannnn:)

bahar hemşirede çok güzel hani ya...ama eşimle gitcem yoksa zor oluyor.geçen tek gitim zorlandım bakalım şimdiki tavrı ne olcek.kocamda ahım şahım biri değil ama..bakcez...

bahar hemşirede çok güzel hani ya...ama eşimle gitcem yoksa zor oluyor.geçen tek gitim zorlandım bakalım şimdiki tavrı ne olcek.kocamda ahım şahım biri değil ama..bakcez...

aman diyim. sen gene dikkat et bacım. öyle de deme eşin için. sen beğendiysen beğenen olur der babanem :)

ben oğluma kaçar.....

ah canım çok geçmiş olsun...rabbim melekleri korur annesi.sende dua et...inşallah bi an önce atlatır kuzum dualarımız seninle...:Saruboceq:

ya bu karılar var ya geceden kapının önündemi yatıyor anlamadım bacım ya..silip süpürmüşler..ama bi tane oyuncak vardı vik vikli 6 tane ondan aldım..

bu arada ela da yok ya.
gülayda benim memleketime gitmişti ses seda yok doğum gününü kutluycaktık ama.:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…