2009 Eylül Anneleri

rüzgarı aşıya götürdügümde yapmıstı hemşiremiz gibi dediğin ağzından iki damla.. ben devit 3 de vermıyodum çok kapanırsa tehlıkeli dıye konusulmustu topikte gıttıgımızde sordum devam et bıraz daha dedı bakalım vercem bı sure daha..

emsalcim saol canım nasıl hoşuma giiyo yeni şeyler ögrenınce çok zekı bu çocuklar çok aşı hakkındada bi fikrimyok tatlımya

biz devit 3 içiyoruz ama ebrunun dedği gibi havalar ısınınca vermeye gerek yok dr sorayımm..
bizimkide günde 4 kez uyuyo 30veya 40 dk yetiyo sanırımm..
ebru beslenme şeklimiz şu bizimde
sabah:anne sütü istediği kadar
sabah kahvaltımız: meyve püresi karışık..
öğle:çorba
ikindi yoğurt ( kendim yapıyorum günlük pastörize sütten)
akşam: tahıllı kaşık maması tadı güzelleşsin diye cici bebede katıyorum
sabaha kadar anne sütü...

ebrucum sende işe başlamışsın hayırlı olsun su gibi geçsin zaman hemencecık akşam olsun

kıslar ben püre seklınde patates havuç falan verdım ama daha hıc corba kıvamında ve 3-4 sebzelı corba vermedım sızce hangısınden baslamalıyım nasıl yapmalıyım paylasırmısınz

dediğim gibi bazı dr.lar gerek görmeyebiliyormuş ama bi sormak lazım dr.a
tanıdıgım bi aile hekimi yapılması gerekli dedi Allah korusun bir çok çocuga bu yapılıyor
okulda yada sokakta oynarken bu virüs aşılı çocukları bulmaz aşısız çocukları bulur o nedenle yaptırın dedi önümüzdeki ay dr.a gittiğimizde soracağım kartta varda ne zaman yapacagız diye bizim aşılarımız daha devam ediyor bizim dr. genelede tek aşı yaptı yada 2önümüzdeki ay pnomökok aşımız var

burcu ben bır sıraya koymadım zaten hepsını denememız gerkıyo. 3 gun ara ıle yenı seyler eklıyorum. ıspanak brokolı yer elması ... ne varsa mevsımde

bende eklemedım daha enginarı ya bizimsıpanın en sevdiği şey sebze çorbası bayılıyo anası ne kadar yapıyosa artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oglusumopuyorumnanaktan
........................................

Son düzenleme:
burcu evet canım sağlık ocakları hemen yapıyor bunu
çok eskiden bu aşı ev ev dolaşılarak yada gezici sağlık araçlarında tüm çocuklara yapılıyormuş ağzına 2 damla damlatıp yolluyorlarmış :)))

kilar corba dediginizin pureden ne farki var peki
ben her gun en az 4 sebzeyi bir butun soganla hasliyorum icinede kiyma ekliyorum
sonra ou haslama suyuyla pure yapiyorum
siz corbayi nasil yapiyorsunuz

bu arada enginarin mevsimi degil sairim
doktor mevsim sbelerini yedir dedi ben herseyi organik aliyorum

demett maşallahh senin oğluşuna koca adam olmuş Allah ım nazardan saklasın :))
birde şu 5 lenen dişlerini çekte koy yahuuu

demetcim maşallah kuzunaa büyümüş görmeyelii...
yaa kk lı edtörlerimm kazen beye deyiverin biz online okuyan kişileri görmek istiyoz yaaa.. bak yine gitmişş..

selam kızlar.
Biz de bu aralar sürekli oyun istiyoruz.Yanından bir dakika ayırmıyor beni.En sevdiği oyun da onu yatırıcam ben ayakta ona yaylı oyuncak sallıycam o da yakalamya çalışacak.ha bire dönecek.Eğer ki dönmeyi beceremezse de basıyor çığlığı.
Ek gıdayla başım dertte.Ne yedirsem kusuyor.Dr kesinlikle blendır yok çatalla ez alışsın dedi.1 aydır deniyorum yok alışmıyor ve kusuyor.Çorbayı pürüzsüz hale getirirsem yiyor ama.Tabi tadını sevdiyse.Şimdiden yemek seçiyor yaaa aynı babası gibi.Ağzına ekmek ya da yanızca pirinç , şehriye verirsem çiğniyor çorba içinde ağzına gelirse kusuyor ne yapacağımı şaşırdım valla.

gulcancim cok saol
alis gece uyusa benim icin ise gelmek sorun degil
iyi hissediyoruım kendimi calisirken
en azindan kendime bakmak icin sebebim oluyor bir de kendime vakit ayiriyormusum gibi hissediyorum
oglende oglumu 1.5 saat goruyorum emziriyorum oynuyorum iyi geliyor
ah ah uykuuzluk olmasa mutluyum anlayacagin

ebru ben şöyle yapıyorum.. hangı seblerı koyacaksam doğruyorum. üstüne su eklıyorum. pirinç koyacaksam hemen ırmık yada bulgur koyacaksam pişmeye yakın ekleyıp tel suzgecten gecırıyorum. çok katı olursa alituna severek yemıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…