burcucum öyleymiş bazı sağlık ocakları eskiden böyle değildi ama biz gitmiyoruz sağlık ocagına hiç özel yaptıryoruz aşılarını
biz devit 3 içiyoruz ama ebrunun dedği gibi havalar ısınınca vermeye gerek yok dr sorayımm..
bizimkide günde 4 kez uyuyo 30veya 40 dk yetiyo sanırımm..
ebru beslenme şeklimiz şu bizimde
sabah:anne sütü istediği kadar
sabah kahvaltımız: meyve püresi karışık..
öğle:çorba
ikindi yoğurt ( kendim yapıyorum günlük pastörize sütten)
akşam: tahıllı kaşık maması tadı güzelleşsin diye cici bebede katıyorum
sabaha kadar anne sütü...
hımm bız egepolun cocuk dr goturduk hıc memnun kalmadım ya esımın ısı dolayısıyla mesaı bıtımınden hemen oncekı satte aldık adamı sankı evıne gıtmekden alı koyuyomus gıbı hısset uyuz sey:) o yuzden goturmustum bıde bazı asıları zaten ozelde yaptırmamız gerekıyomus galıba onuın ıcın ıyı bı doktor arıyorum..
emsalcim ben izmirdeyim bacım şuan p.be gecesi geldik eşim bıraktı o geri döndü, benim için iyi geldi özlemişim topragımı
saolun kıslarrr ama acayippp huysuz devamlı aglıyorrr ya calpol jel kullanan varmı dişleri erken çürüttügünü duydum dogrumu acaba...
demet ben o ekledigin program yuzunden goremiyorum fotografi
yasakli sirkette bloklaniyor
dimek gamzede izmirde kiskandim valla
ama ben ali biraz buyuyene kadar bi daha gitmem bi yere
gecen hafta 3 gun antalyadaydik
resmen burnumdan geldi
otelde kaldik cocuk 3 gece resmen uyumadi tabi bende
ondan sonrada uyumamaya devam etti
gülcaaaaaaaaaaaan çok kıskanıyommmm çatlıyom beeeeeeeee.... çok özledim izmirimi
dr yerı tam olarak nerde tatlım ben hamileyken alsancakta irenbe var oraya gıdıyodum çok memnundum olmazsa oranın cocuk dr gıtcektım ama dedıgın doktoruda arastırabılrım:) gercı sen memnunsan kesın ıyı bı doktordurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?