2009 Eylül Anneleri

burcucum öyleymiş bazı sağlık ocakları eskiden böyle değildi ama biz gitmiyoruz sağlık ocagına hiç özel yaptıryoruz aşılarını

hımm bız egepolun cocuk dr goturduk hıc memnun kalmadım ya esımın ısı dolayısıyla mesaı bıtımınden hemen oncekı satte aldık adamı sankı evıne gıtmekden alı koyuyomus gıbı hısset uyuz sey:) o yuzden goturmustum bıde bazı asıları zaten ozelde yaptırmamız gerekıyomus galıba onuın ıcın ıyı bı doktor arıyorum..

emsalcim ben izmirdeyim bacım şuan p.be gecesi geldik eşim bıraktı o geri döndü, benim için iyi geldi özlemişim topragımı

emsalcim sirkette face yasakli acilmiyor aksam gidince bakarim
guzel esraya ne giye yakisir zaten masallah

meryem valla aynen bende uyandiriyorum aglamasi dursun diye
cunku boyle uyur uyanik bi halde oluyor aliyorum uyumak istiyor agliyor yatiriyorum tam dalamiyor aliyor bende aliyorum salona goturuyorum tv felan aciyorum uykusu dagiliyor oyle emzirmeye calisiyorum sonra yatiriyorum ama olan tabi biim uykuya oluyor
bi daha dal dalabilrsen

insallah duzeliler en kisa surede
ben disinden diye dusunuyorum ama tam emin deilim
sizin ustten cikacak gibi mi disi
cunku onlar cok agri yapiyormus sanirim

ya siz baya ek gidaya gecmissiniz ben gunde 7-8kere emziriyorum ve arada cay pure biskuvi veriyorum.
guzel dilekleriniz icinde tesekkur ederim kizlar.oglusumun disli resminide cekip eklerim.

oh gulcan ne guzel demek izmirdesin
keyfini cikar yagizla ilgilenen birileri varsa arada cik biraz dolas kendine gel
valla su anki aklim olsa bakiciyi aliyi doguur dogurmaz tutardim
o kadar iyi geliyor ki insana

canım biz mete akısü ya gidiyoruz çok memnunuz
tüm aşıları yaptırıyoruz 180 tl muaynesi

emsalcim ben izmirdeyim bacım şuan p.be gecesi geldik eşim bıraktı o geri döndü, benim için iyi geldi özlemişim topragımı

hoşgeldinn bacım o zamann :)
bende diyorum kii izmirde bir güzellik var havası falan değişti demek gamzeyle sen ve melekleriniz estirdi o güzelliği :))))

oh gulcan ne guzel demek izmirdesin
keyfini cikar yagizla ilgilenen birileri varsa arada cik biraz dolas kendine gel
valla su anki aklim olsa bakiciyi aliyi doguur dogurmaz tutardim
o kadar iyi geliyor ki insana

saolun kıslarrr ama acayippp huysuz devamlı aglıyorrr ya calpol jel kullanan varmı dişleri erken çürüttügünü duydum dogrumu acaba...

demet ben o ekledigin program yuzunden goremiyorum fotografi
yasakli sirkette bloklaniyor

dimek gamzede izmirde kiskandim valla
ama ben ali biraz buyuyene kadar bi daha gitmem bi yere
gecen hafta 3 gun antalyadaydik
resmen burnumdan geldi
otelde kaldik cocuk 3 gece resmen uyumadi tabi bende
ondan sonrada uyumamaya devam etti

yine bennnn :) ebruşum karşılaşamadık. işe başlamışsın hayırlı olsun canım. bakıcınız da iyiymiş çok sevindim.
oğluma sebze çorbası yedirdim labne ile. peyniri sevcek sanırım anası gibi :) azcık yedi keyfim yerine geldi walla.

saolun kıslarrr ama acayippp huysuz devamlı aglıyorrr ya calpol jel kullanan varmı dişleri erken çürüttügünü duydum dogrumu acaba...

canim ya her duydguna inanma ben burda osa diye 1jel kullaniyorum tamamen bitkisel acaba trde varmi onu bilmiom.buarada hayirli olsun minik pasaninn disleri.

evet yaa oda burda bi kaç gün bakalım buluşalım dedik ama ek gıda olayı başlayınca çok zor dışarıya çıkmak falan tatili aslında benim gözüm yemiyo bebekle eşim çok istedide seneye erteledik onun yerine istanbula geleceğiz kısmetse haziranda seni ve diğer kızları görmek için can atıyorum :)))

dr yerı tam olarak nerde tatlım ben hamileyken alsancakta irenbe var oraya gıdıyodum çok memnundum olmazsa oranın cocuk dr gıtcektım ama dedıgın doktoruda arastırabılrım:) gercı sen memnunsan kesın ıyı bı doktordurr

valla memnunum cok iyi bakiyor
insallah bi terslik olmaz hep boyle devam eder

meryem o zaman verdigimiz sebze ve meyveler yuzunden gaz mi oluyorlar acaba
bizimkisi muz yuzunden kabizdi hadi dedim onun sıkıntısı ama dun bolca yaptı kakasini yine uyumadi sipa yaaa
valla deli etti beni sinirlendim bende agladim gece ama sonra sabah cok pisman oldum
sanki o bilerek mi yapiyor
daha sabirli ve dayanikli olmam lazim cok kiziyorum kendime

canım gündoğdu meydanında nette yaz hemen çıkar zaten Prof.Dr.Mete Akısü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…