2009 Eylül Anneleri

evet ebrucum bizim dr.da öyle dedi mevsim meyveleri ve sebzeleri dedi
mevsim meyvesi olmayanları vermeyeceksin dedi meyveler içinde hipp al dedi onlar tamamen organik digerleri GDO lu dedi bende şeftali falan hipp ten aldım
eşim bahçeden almak istedi sormuş bi çok yere daha bişey çıkmıyor yeni yeni ekmeye başladık nisan sonu anca demiş bağ bahçe ekenler yoksa ineternetten alacaktım organik sebze satanlardan ama bunu duyunca almadık

meryem mesela bu ece soole oldu
saat 19:30 da uyudu
saat 22 de bir uyandi agliyor yatiriyorum uyumuyor emzirmeye calisiyorum emmiyor
saat yarima kadar boyle ugrastim zar zor uyudu
sonra saat 2 bucukta uyandi 3e kadar uyanik kaldi emdi
sonra 4 bucukta uyandi sallamadan uyumadi
sonra 6 da uyandi bir daha da uyumadi

eskiden ise soole uyurdu
aksam yedi de yatar sabah 4 te emmek icin uyanir emer uyur
sonra sabah 7de de tamamen uyanirdi

baya çok uyanmıs ebru. bende uykusuzum. şu anlattıgın olay "bir uyandi agliyor yatiriyorum uyumuyor emzirmeye calisiyorum emmiyor" bizdede var anlam veremıyorum okadar çok aglıyorkı artık uyandırıyorum sonra tekrar uyutuyorum

burcucum öyleymiş bazı sağlık ocakları eskiden böyle değildi ama biz gitmiyoruz sağlık ocagına hiç özel yaptıryoruz aşılarını

ebrucumçok haklısın kendıne vakit ayırmak çok iyi geliyo kaç aydır kapandık eve
benım sebze çorbası dediğimde püre oluyo çorba kıvamında vermıyorum

hilalcim fatoşcum hoşgeldınız hilal ek besınde pütürlüye yavaş yavaş geçmeyi dene canım bakalım nasıl olcak pütürsüzün içine bi kaşık çatalla ezılmış koy karışık olsun belkı öle yer canım

demetcımben göremedım sılmışın hemen

meryem hanımcığım sayın modummmm hakket niye görünmüyo kimler var sitede yaaa kötü böylee

fatoş maşallah kuzuna incigibi dişleri olsun inş.bizde daha dişmiş çıkmadı

burcu ben bır sıraya koymadım zaten hepsını denememız gerkıyo. 3 gun ara ıle yenı seyler eklıyorum. ıspanak brokolı yer elması ... ne varsa mevsımde

ozman bende baslıyım bugun 3-4 sebze karısımına gerçi benım tosunun maşallhı var herseyı yıyo:) kılosu sınırda obez olcak basımızaa fisfisfis

ebru canım burdamısın ??
bak face e kuşumun resmini ekledim ebru teyze ve alişin gönderdiği yeni yıl hediyesi ile çok yakıştı çok teşekkür ederiz :))))

emsalim bilemedim soralaım bakalım neden:) ama sürekli değil bu bir ara görünüyor sonra gidiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…