2009 Eylül Anneleri

niiiieeeee demek kasigi sokarsan icine bi daha veremiyorsun
of yaaa ne ince ismis b ek gida isi
ben senin bu dedigini bilmedigim icin yaptim sanirim
valla alis allaha emanet buyuyor yaw

canım bu salyalarından bakteri ürüyormus. besın değerini azaltıyor. zaten bekletmek çok saglıklı değil. bende her gece yapıp bırakıyorum. ertesı gun yıyor ama o bile içime sinmiyor.

aynen meryemcim bizde alalımm.. akşam resmini çekip eklesen ne iyi olur..

yaparım canım akşam koyarım sıteye görün. blander dan azcık daha fazla ugrasıyorsun ama normal tel süzgec gibi ez ez ugras olmuyor

kızlar ben lahana suyu içmek istiom zayıflamaya yard. olması için ama sütten geçer mi acaba kuzuma sizce ya?

ben de telden geçireyim bari. blendır da pütürlü bırakıyo ama çok orantılı pütürler olmuyo korkuyorum vermeye. pöfffff. sıkıldım haaaa...

ben birde piştikten sonra corbayı kapagı kapalı bekletıyorum yarım saat 1 saat neyse.. boylelıkle suzgecten çok daha rahat gecıyor

puturlu yiyebiliyorsa ne guzel yesin zaten
bence bi dene oyle yemezse sende blendir ya da yel suzgec kullanip pure yap
zaten tulbentten gecirince posasi kaliyordur sadece suyu akiyordur tahminimce
posasini yemesi cok onemli

canım tülbentden geçirdiğimde suyu hemen akıyor ben kalan posasınıda tülbentden zor bela geçiriyorum hep ellerim su topladı ne kadar pişerse pişsin öylesine zor geçiyorki koyu kıvamda oluyor muhallebi kıvamında...midesi için sorun olmıycaksa yedireyim pütürlü çünkü ilk öyk mıyk yapıyor sonra yiyor bir kez 3 kaşık yedirdim korktumbilmiyorumkismile

yeşil yapraklı sebzeye yarın geçicem ...bu yaptığım patates irmik ve havuç karışımı dün akşamdan kaldı ama...ben pişirdim soğumasını beklerken anne sütü verdim çünkü ağlamaya başladı ...ondan sonrasında da uyudu zaten...ağzına değmedi bile...iyi oldu öğrendiğim teşekkür ederim canım benim...
valla ellerim su topladı zorlanmak ne kelime:gitme:

gerçekten işin zor Maşallah kağanımıza...canım ya ben kanguru ile ile taşıyamıyorum resmen omuzlarım çöküyor iki kez denedim ikisinde de omuz ağrısı oldu bide chicco nun ortopedik olandan almıştık işe yaramadı yani-tatlicadiarzu-
bel ağrısı olur sakın endişelenme duştaykende sıcak su ve sabunla o bölgeye masaj yap mutlaka iyi geliyor emin ol...sakın ihmal etme...

canım bu salyalarından bakteri ürüyormus. besın değerini azaltıyor. zaten bekletmek çok saglıklı değil. bende her gece yapıp bırakıyorum. ertesı gun yıyor ama o bile içime sinmiyor.

benimkine salyası değmedi o arada soğuyordukaydirigubbakcemile3zaten bir salya akıtıyor sular seller gibi:)))

evet çok güzel fiyatıda çok iyi ama nihalin dediği gibi tehlikeli olabilir.. (((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…