2009 Eylül Anneleri

herkese merhaba nasılsınız?
filizcim Maşallah Allah nazarlardan korusun çok yakışıklı bir genç olucak ileride yandınDD

dr.unun endişe etme demesine sevindim bizimki de oyle dedi ama o kadar çok anlatıyorlar ki blendarla beslenen çocukları tırstım ben de...

ya meryemcim nerden almış eşine sorabilirmisin? markası falan ne yazıyo üstünde. en güzeli tel süzgeç aslında. ben de buldurayım eşime.

eskiden yerdi defne cam rendeden geçen meyveyi, artık yemiyor. dedim ya bi haller oldu diye...

bende oglumun resmini koyayim

maşallah alişe ebrucum çok yakışıklı ve kocaman olmuşşş

maşallah alişeeee... bence de esraya çok benziyo ebru.
blendrla tel süzgeç arasındaki farkı biri bana anlatabilir mi? ikisi de püre yapıyor ikisini de denedim fark göremedim de...

kızlar bişey sorucam bende patates havuç ve irmik arada pirinç karışı vermeye başladım 4 günden beri yanlız dün akşam yaptığımı yemedi anne sütü emdi uyudu streçledim kaldırdım sizce bugün benmari usulü ısıtıp vermem sakıncalı mı?birde ben tülbentden geçiriyorum ellerim ağrıyor artık o şekilde mama kıvamında oluyor süzgeçten geçince de pütürlü ki pütürlü vermem sakıncalı mı?midesine ağır gelirmi...
insanın kafası karışıyor şu ek gıda ne zormuşbilmiyorumkismile

baharcim ben hic tel suzgec kullanmadim bilmiyorum o yuzden
sebzeler ilk catalla ezerek vermistim cok yemeyince blendirdan gecirerek veriyorum
meyva icinde cam rende kullaniyorum allahtan onda putur yiyor

selam kızlar hepinizi çok özledim yaaa umarım herkes ve bebcikler iidir. abimin nişanı kuzenin düğünü derken uzak kaldım. bide yeni biş açmaya karar verdik onun koşturması derken bakamadım pek ne var ne yok bakalım?

puturlu yiyebiliyorsa ne guzel yesin zaten
bence bi dene oyle yemezse sende blendir ya da yel suzgec kullanip pure yap
zaten tulbentten gecirince posasi kaliyordur sadece suyu akiyordur tahminimce
posasini yemesi cok onemli

1 gun bekleyebılıyor içinde yapraklı sebze olmadıkca. süzgecten gecırın blander kullanmayın diyor dr lar sebebıde pütürlü yemeye alıssınlar yoksa 3 yasına kadar alısamıyorlar. herseyı blander yada tulbentten gecırırsen çok zorlanırsın.

dun verdıgın corbaya bebegının agzına soktugun kaşıgı daldırdıysan veremıyorsun bu arada

Eki Görüntüle 39135 ben ve oğlum

bir resimde biz ekleyelim alıntı yapmayın olur mu kaldıracam çünkü

herkese merhaba nasılsınız?
filizcim Maşallah Allah nazarlardan korusun çok yakışıklı bir genç olucak ileride yandınDD

galiba öle olacak ne yapalım bizde uğraşırız kızlarla ya ben pazar günü kağanı kanguruyla taşıdım o günden beri belim çok ağrıyo epidural sezeryan olmuştum işallah geçer
alişi görmedimn ama eminim çok tatlıdır.

baharcım, tel süzgeçden geçirince sanki kırık prinç veya irmikliymiş gibi pütür oluyor.

blendarsa pürüssüz yapıyor. az geçireyim derken çok tutabiliyorum bazen . o zaman da pütürlü olmuyor..

niiiieeeee demek kasigi sokarsan icine bi daha veremiyorsun
of yaaa ne ince ismis b ek gida isi
ben senin bu dedigini bilmedigim icin yaptim sanirim
valla alis allaha emanet buyuyor yaw

evet ebru az cekersen pütürtü kalıyor ama oda dengelı olmuyor meyvaları bend tam gecırmıyorum bakıytorum kimi büyük kımı kucuk:) tel süzgec benım daha çok işime gelıyor dr dedı ya oyle yapınca vıcdanen rahatlıyorum. birde azda cesken blander daha fazla tuz buz edıyor yınede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…