bende blendir kullaniyorum su an
bizde ilk basta catalla ezip eriyorduk cok zor yedi
anne sutude kilo aldirmiyor beslemiyor artik
ac kalmasin diye blendirdan geciriyoruz
doktorumuzda aceleye gerek yok 8. aya kadar alistircaz lokma lokma yedirmeye korkma deyince endise etmeyi biraktim
biz ilk olarak sabah kahvaltilarinda peynir yumurtayi parca parca yedirmeye baslayip sonra sebzeleri kucuk kucuk vermeye baslicaz
doktorumuzun istegi alinin 8. ayinda artik bizim yedigimiz yemeklerden yemeye baslamasi
ebru bizdede alerjı yok ama mecburen bekledım ben çünkü alitunaın taa ilk zaman soylemıstım vucudu çok hassas hemen tepkiş verıyor bu yuzden bız hep bekledık.
tubacım ben tel süzgecten gecırıyorum esim almıs bı tane üstünde aparatı sen cevırıyorsun o ezıp verıyor. kasıkka ugrasmıyorsun yanı. hemde oldukca pratik bişey
canım ben meyesini cam rendede rendeleyip pütürlü veriyorum ancak çorbasını blandere vuruyorum
süzgeçten geçirip veriim dedim, o daha beter , suyunu süzdü, posası kaldı, blanderde hafif parçalayınca daha iyi oluyor, yemeside kolaylaşıyor
bende oglumun resmini koyayim
kızlar bişey sorucam bende patates havuç ve irmik arada pirinç karışı vermeye başladım 4 günden beri yanlız dün akşam yaptığımı yemedi anne sütü emdi uyudu streçledim kaldırdım sizce bugün benmari usulü ısıtıp vermem sakıncalı mı?birde ben tülbentden geçiriyorum ellerim ağrıyor artık o şekilde mama kıvamında oluyor süzgeçten geçince de pütürlü ki pütürlü vermem sakıncalı mı?midesine ağır gelirmi...
insanın kafası karışıyor şu ek gıda ne zormuşbilmiyorumkismile
kızlar bişey sorucam bende patates havuç ve irmik arada pirinç karışı vermeye başladım 4 günden beri yanlız dün akşam yaptığımı yemedi anne sütü emdi uyudu streçledim kaldırdım sizce bugün benmari usulü ısıtıp vermem sakıncalı mı?birde ben tülbentden geçiriyorum ellerim ağrıyor artık o şekilde mama kıvamında oluyor süzgeçten geçince de pütürlü ki pütürlü vermem sakıncalı mı?midesine ağır gelirmi...
insanın kafası karışıyor şu ek gıda ne zormuşbilmiyorumkismile
herkese merhaba nasılsınız?
filizcim Maşallah Allah nazarlardan korusunçok yakışıklı bir genç olucak ileride yandın DD
Tubacım pazardan aldı:) zuccacıyelerde vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?