valla memnunum cok iyi bakiyor
insallah bi terslik olmaz hep boyle devam eder
meryem o zaman verdigimiz sebze ve meyveler yuzunden gaz mi oluyorlar acaba
bizimkisi muz yuzunden kabizdi hadi dedim onun sıkıntısı ama dun bolca yaptı kakasini yine uyumadi sipa yaaa
valla deli etti beni sinirlendim bende agladim gece ama sonra sabah cok pisman oldum
sanki o bilerek mi yapiyor
daha sabirli ve dayanikli olmam lazim cok kiziyorum kendime
oyşşşş lokma demeeee deme lokmaaaaa. bitiyorum bayılıyorum ama burda bulamıyorummmmmm tam yemeğin üstüne of offffff.... lokmaaaaaaaa... :1shok:
tubacim biz sadece sogani butun olarak haslama suyuna koyup pure yapmadan once cikartiyoruz diger dediklerinide henuz kullanmadim ama pirasa bu hafta vericez
ben haftalik yemek programi yaptim bakicimiza
o ondaki sebzelere ve saatlere uyarak yapip veriyor
bu haftaki menude pirasa var
ben su ana kadar alinin corbalarina kereviz havuc patates kabak bal kabagi brokoli pancar ispanak kirmizi biber ve kiyma kattim
aa bizimde asilardan sonra siddetlendi aslinda
filiz masallah ikinizede
cok sekersiniz
tubacim valla alis daha bile kotu
cunku sadece sabah degil gece surekli aglayarak uyaniyor ve cok zor uyutuyorum
bir de kızlar ben blendar pek kullanmıyordum ama 1 haftadır az pütürlü bırakarak çorba veya meyve püresi için kullanıyorum. çünkü defne farklı günlerde 5-6 kez çıkardı yediklerini, içi kalktı pütürden. çok sinir bozunu bir durum.. siz nasıl yapıyorsunuz?
ebru bizdede alerjı yok ama mecburen bekledım ben çünkü alitunaın taa ilk zaman soylemıstım vucudu çok hassas hemen tepkiş verıyor bu yuzden bız hep bekledık.
tubacım ben tel süzgecten gecırıyorum esim almıs bı tane üstünde aparatı sen cevırıyorsun o ezıp verıyor. kasıkka ugrasmıyorsun yanı. hemde oldukca pratik bişey
selam hanımlar, kızı uyuttum, çorbasını ocağa koydum, işler beni bekler
ama herkeşler toplanmış bikaç dk durmadan gidemicem
tubacım canım ek besinler, diş çıkarma derken çocuklarda strese giriyo sanırım
uyku yeme düzenleri bozuldu, aynı sorunlar bizde de var
biz şuana kadar çorbalarımıza, patates, havuç, pırasa, karalahana, beyaz lahana, ıspanak, maydanoz, pirin ve irmik kattık
bugün bezelye koydum
soğan, sarmısak, et, tavuk ve tuz koymadım
7, ayında koyarız sanırım, bakalım doktorumuzun verdiği listeye göre hazırlıyorum çorbalarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?