2009 Eylül Anneleri

özgecim aldınızmı mama sandalyesini. .. hayırlı olsunnn.. canım..

evet tubacım yıok çok sinir bozucu en çok baktığım yerdi..
kazene msj atıcamm.. kendimi yalnız hissediyorumm(( böylee..

evet çok güzel fiyatıda çok iyi ama nihalin dediği gibi tehlikeli olabilir.. (((((((

aynı şekilde playskolda var araba direksyonu gibi bişi yürümeye yardımcı onda da aynı tehlike var..
bizimki bi kaç tur dönmeye başladı popoyu falan kaldırıp itio ama gövdesini kaldıramıo henüz. bende renkli ses çıkaran araba gibi yürüyen oyuncaklardan almayı düşünüom peşinden gitmeyi ister

slm mıllet
oww herkes burda hayrola koyumuze donelım kampanyası mı baslattık:)cok ıyı olmusş
onemlı bısey var mı?

tubacım tansiyon aletide çok güzel ve uygun.. off çocuktan çıkamıyorumkii..

tubacım tansiyon aletide çok güzel ve uygun.. off çocuktan çıkamıyorumkii..

ya evet bence de çok uygun ama uyduruk bi markaysa cabuk bozulur diye dusundum. sence?

çocuk pufu nasıl oluyor ki? bizim burda bim var ama hiç takip edemiyorum. ne kadarmış o puf.*

8,5 tl baharcım. içi şişiyo, dışı kadife. oturulcak yerinde surat var :)) şişrme aletide içindeymiş.

ayse alituna 23 den once yatmıyor zaten. o yattıktan sonrada corbasını falan süzüp süt sagma takımını hazırla bıberonları kaynat derken yatmam en ıyı ıhtımalle 24 bır gece süpriz yapsada alituna hiç uyanmasa bende uyusam:) gercı bıraz çok uyusa bişey dürtüyo sanki hemen kalkıp bakıyorum bı nefes kontrolu yapıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…