2009 Eylül Anneleri

tadı mayhoş oldu. alitunada çok seviyor oyle tatları güzel yemişti. bende yedım ama irmiksiz:) bak mesela ırmıgı katmadan o püre halını bıraz ayırıyorum kaynanam ertesı gun yoğurdun yanında verıyor onuda. besın değeri düşüyor bılıyorum bekleyınce ama yoğurdun yanında tat oluyor:)

kızlar ben yoğurdu keçi sütünden yapıyorum bir kaç kez verdim siz ne ile yapıyorsunuz?bu arada ben halen çok sık emziriyorum artı arada ek gıda veriyorum zararı olurmu?

ek gıda dediğim sabah bir kez muhalebi öğlende patatesli havuçlu irmik yada pirinçli karışımbilmiyorumkismilebirde arada 3/1muz(fileye koyuyorum kendisi yiyor)

ne kadar cok anne sutu alirsa o kadar iyi bence
eger sutun tok tutuyor ve yeterli kilo alyorsa bu ayda daha cok emzirip aralarda kati gida verbilirsin
benim doktorum eger yogun bir sekilde emzirebilirsen gunde sadece 2 kez kati gida ver dedi
ama ali artik anne sutuyle doymuyor ve cok az kilo aliyor ben o yuzden anne sutu versem bile arkasindan mutlaka bir ek besinle takviye yapiyorum
o yuzden ogun aralarim o kadar yakin

ek gıda dediğim sabah bir kez muhalebi öğlende patatesli havuçlu irmik yada pirinçli karışımbilmiyorumkismilebirde arada 3/1muz(fileye koyuyorum kendisi yiyor)

ooo cok bile veriyorsun
ben aliyi 5 bucuk aylikken basladigimda sadece 1 ogun sebze verdim ilk hafta
2. hafta 2 ogune cikardim ek gidayi
endiselencek bi durum yok yani

canım benim sütüm tok tutuyor gibi en az 8 kez emziriyorum günde...öğün aralarında ek gıda veriyorum 2 kez demek ki iyi yapıyormuşum bizim buradaki sğlıkçılar bişeyden anlamıyorlar maalesef o yüzden sizlere sorup bunaltıyorum kusura bakmayınbilmiyorumkismile...

ooo cok bile veriyorsun
ben aliyi 5 bucuk aylikken basladigimda sadece 1 ogun sebze verdim ilk hafta
2. hafta 2 ogune cikardim ek gidayi
endiselencek bi durum yok yani
teşekkür ederim canım bende endişeleniyorum bir annenin ne yapıcağını bilememesi çok zor internet var ama bilen anneler daha sağlıklı bilgiler veriyor...yerimseniben
dogrusun ebrucum yaaaaaaaaaaaaaaa kendimi yanliz hissediom yazmiom okumakla yetiniyorum
kahvaltiya ne veriyosunuz bebislere erdenay hala emmio 6-8kez
benimkide en az 8 kez emiyor kahvaltıya geçmedim henüzolumunekankayizsmilebende öğrenmek istiyorum bende bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…