ek gıda dediğim sabah bir kez muhalebi öğlende patatesli havuçlu irmik yada pirinçli karışımbilmiyorumkismilebirde arada 3/1muz(fileye koyuyorum kendisi yiyor)
leeeyn asagida yazmiyo kim var kim yok giremiyoz laf atamiyoz
canım benim sütüm tok tutuyor gibi en az 8 kez emziriyorum günde...öğün aralarında ek gıda veriyorum 2 kez demek ki iyi yapıyormuşum bizim buradaki sğlıkçılar bişeyden anlamıyorlar maalesef o yüzden sizlere sorup bunaltıyorum kusura bakmayınbilmiyorumkismile...ne kadar cok anne sutu alirsa o kadar iyi bence
eger sutun tok tutuyor ve yeterli kilo alyorsa bu ayda daha cok emzirip aralarda kati gida verbilirsin
benim doktorum eger yogun bir sekilde emzirebilirsen gunde sadece 2 kez kati gida ver dedi
ama ali artik anne sutuyle doymuyor ve cok az kilo aliyor ben o yuzden anne sutu versem bile arkasindan mutlaka bir ek besinle takviye yapiyorum
o yuzden ogun aralarim o kadar yakin
teşekkür ederim canım bende endişeleniyorum bir annenin ne yapıcağını bilememesi çok zor internet var ama bilen anneler daha sağlıklı bilgiler veriyor...yerimsenibenooo cok bile veriyorsun
ben aliyi 5 bucuk aylikken basladigimda sadece 1 ogun sebze verdim ilk hafta
2. hafta 2 ogune cikardim ek gidayi
endiselencek bi durum yok yani
benimkide en az 8 kez emiyor kahvaltıya geçmedim henüzolumunekankayizsmilebende öğrenmek istiyorum bende bendedogrusun ebrucum yaaaaaaaaaaaaaaa kendimi yanliz hissediom yazmiom okumakla yetiniyorum
kahvaltiya ne veriyosunuz bebislere erdenay hala emmio 6-8kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?