2009 Eylül Anneleri

xena09 izmirin neresindensin canım... izmirden çok arkadaş var toopiğimizde
emsal
tubaok
subeliz
dilekkal
candy5
ayfer
bircan
gladriel
eser izmir
burcii
vardı hatırladığım ...

Son düzenleme:
xena09 izmirin neresindensin canım... izmirden çok arkadaş var toopiğimizde
emsal
tubaok
subeliz
dilekkal
candy5
ayfer
bircan
gladriel
vardı hatırladığım ...

bende varım :) izmir yeşilyurt
beni unutmayın arada da yazsam bende varımmmm :)

izmirde olup ve mühendis olan neçok kişi var yaa yazdım burcii:))))))

çıldırmak üzereyım kızlar 2 saatır rüzgarı uyutmaya çalısıyorum uykusuzluktan harab oldu ama yatırınca aglamaktan katılıyo ya karnı tok altı temız ama uyumuyoo emmek ıcın bıle yatmıyoo

aaaa izmirliler basmış topigi :) evet yaa bi gladrıel vardı oda muhendisti..neerelerdeki acep

bi kızı uyutmaya gittim herkes kaçmış (((
ebrucum soruna geçte olsa bende cevap vereyim anne sütü :
oda sıcaklığında 8 saat
dolapta 72 saat ( 3 gün )
buzlukta 3 ay saklanabilir
normal dolapta bilindiği gibi 48 saat değil 72 saat ( 3 ) kalabilir yazık günah dökmeyin sütlerinizi ben dökmüyorum hiç sadece dün dolapta sütüm vardır hemde 130 ml. biberonun kapagı hava alıyormuş kokmuş dolabın tüm kokusu almış içine içim cızz ede ede döktüm ama çok üzüldüm doğrusu

şişşttt kimse yokmuuuu ben geldim kızımı ancak babasına emanet ettim bir durmak bilmedi...
evet izmirliler bastı topikibayanssulusmile

bugün 6.ay aşımızıda olduk cok şkür ohh be 1 yaşına kadar aşı yok oleyyyy... kontrolümüzüde olduk dr biraz geriden gidiyo dedi ama sağlıklıymış 6800 kg ve 43 cm boy... kahvaltıya başla yumurta sarısı vererbilirsin dedi ve kıymada verebilirmişim artık

Hayırlı olsun canım umarım sorun çıkmadan atlatırsınız sağlıkla büyüsün İnşallah hem senin bebişin hem benim bebişin hemde tüme bebişler...yanlız boy 43cm mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…