2009 Eylül Anneleri

kaydirigubbakcemile5

YAKINMIŞIZ HAKİKATTEN, :)
BU ARADA GECELERİ BENİM BIZDIK HALA EN FAZLA 2 SAAT UYUYO 2 SAATE BİR KALKIYO. NE YAPICAM BİLMİYORUM. ÇALIŞMAYA DA BAŞLADIM BU 3.HAFTAM VE UYKUSUZLUKTAN ÖLMEK ÜZEREYİM. VAR MI AKILCI ÇÖZÜMLERİNİZ. MAMADA VERSEM KALKIYO BİRAZ EMİP YATIYO. BU ARTIK ALIŞKANLIK HALE GETİRMİŞ. SİZİNKİLERDE VAR MI BÖLE DURUM.

izmirliler günü galiba bu gün hahahaaaaaaaaa
buluşsak mı bir gün ne yapsakkkkk kıslarrrr :)

hiçç sorma bizim paşa hem emıyo yatmadan önce mamada yıyo ama gene uyanıyo gene uyanıyo artık uykusuzluktan ölüyorumm:)) sen calıstıgın ıcın daha da zor tatlım..bı yerde duymustum emmıyosa anne kokusunu almak ıcın bıle uyanabılırlermıs alıskanlıkk yanıı

bu noluyo şimdi ?????????

herkese iyi geceler
ebrucum iş başı yapmış hayırlı olsun canımcım
benim oğlumda sebze çorbalarını yemiyor yaaa
yiyordu yemiyor artık bende inatla yapıyom
yemiyo döküyommm
yarın aşımız varrr poffffffffff

meryem süper bişey bu süzgeç yaaa nerden aldın kaça aldın de bakıyım
ben hemen araştırmaya geçeyim burda varmıymış diye adamlara nasıl tarif ederim bilmem yaaa :))))
böyle bildiğin süzgeç gibi ama değil kulpu var kolu var içinde bi tahçizat var dönüyo çeviriyosun içindeki şey eziliyo kaşıkla ezmiyosun falan abii bilmem anlatabildim mi :))))))
adam ne diyon kardeşim sen yaa ben ne duydum nede gördüm böyle bişiy süzgeç süzgeçtir al işte bundan :)))

gunaydın kızlar..
tülaycım evet çok kullanıslı bişey bu ben çok memnunum. emsalcım bende nette arastırıyım dedım ne dıye arasam bılemedım:) eşime süzgec al dedım pazardan almıs bunu 9 tl mi ne dedi.

Son düzenleme:
canım bu süzgeç çelik mi?ben normal süzgeçlerin kullanıldıkça karardığını ve bebeklerde oldukça zararını olduğunu okudum eğer çelikse bana da lazım tülbentle sık sık ellerim su topladı :gitme:

günaydın herkesleree
arkadaşlar hemen bisoruyla giriş yapayım
noolur biri bana devam sütü denilen şeyin renginin ve kokusunun normal sütten farklı olduğunu söylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…