2009 Eylül Anneleri

Günaydın kızlar. Valla geçmiş almış başını gitmiş. Helal olsun. Eskisi gibi canlanmış burası :) emme ben okuyamıycam o gadder sayfayı. ınş. herkes iyidir.

özlem bilmiyorum celikmi değilmi. ama kararırsa neden kullanmaya devam edeyımkı. hemen atar yenısını alırım

günaydın herkesleree
arkadaşlar hemen bisoruyla giriş yapayım
noolur biri bana devam sütü denilen şeyin renginin ve kokusunun normal sütten farklı olduğunu söylesin

renk olarak sarımsı değil anne sütü gibi. kokusu da farklı evet hatta 15 20 dk bıle beklese koku ıyıce nahoş oluor

Son düzenleme:
gunaydinlar
cok kotu bir gecenin sabahinda yeniden sizlerleyim
alis her gece kendi uyanma ve aglama rekorunu kriyor
bundan kotusu olamaz dedigimin ertesi gecesi tukurdugumu yaliyorum

neden boyle oldu yaaa valla bilen eden varsa yardim etsin
acliktan degil kesin eminim artik
dun gece 11 de emdi 12 de yine uyandi ve surekli agliyor
korkuyor mu gece acaba yaw
bu uykusuz 3. gunum pilim itmek uzere
3 gundur daha deliksiz 2 saat uyumadim boyle giderse ya ucretsiz izin alcam ya da isten ayrilcam kizlar

renk olarak sarımsı değil anne sütü gibi. kokusu da farklı evet hatta 15 20 dk bıle beklese koku ıyıce nehoş oluor

ohhh içim rahatladı yaaa
dünilk kez kızıma devam sütüyle muhallebi yaptım da
hipp in devam sütünü aldım
rengi beyaz değil koyu sanki krem rengi gibi
kokusu da mamalarındakigibiağır bi koku
son kulllanma tarihi eylül 2010 yazıyodu ama yine de güvenemedim
(güvenemedim ama yedirdim ne çelişkili insanım yaaa)

Günaydın Ebrucum. Alişin 6. ay aşıları oldumu? Çünkü ezgide aynı durumda. Aşıdan sonra çok huzursuz artık geceleri.

özlem bilmiyorum celikmi değilmi. ama kararırsa neden kullanmaya devam edeyımkı. hemen atar yenısını alırım

çelik olması steril ederken de iyi olur diye düşünmüştüm kaynatınca kararmıyor dimibilmiyorumkismile
birde ben patatesleri ve havucu soyduktan sonra kaynatılmış suda biraz bekletip suyunu döküp tekar kaynamış su ile pişiriyorum ve her kullandığım malzemeyi kaşık tabak vs kaynatıyorum normal mi yaptığım yoksa anormal bir titizlikmi sergil:kedi:iyorum

günaydın herkese..

huysuz80 ne kadar zordur hemde çalışıyosun valla bunlara belli olmuyo neden oldugunu bilemiyosun bak benimkide bazen yarım saatde bir ayakta olur çıldırırım resmen ya sabır diye diye kalkarım bazen mışıl mışıl deliksiz 4 saat uyur.. gecen gün bayagı yoruldu sonra banyo yaptırdık sonra muhallebi yedi dedim ohh kesin şimdi uyur bayağı herşeyi tam ama gel gelelim 20 dk da bir uyandı kaç saat sonra 2 saat filan uyudu anca ama gel gelelim dün aşı oldu eve geldik akşam dedim kesin bu akşam huysuz ya uyumaz ama 4 saat uyudu ama gene kalktım ateşi varmı diye bakmak için valla diyom ya anlaşılması zor :)

ebru allah kolaylık versin
ya bu çocukların günügününe uymuyor
bi bakıyosun bi hafta sonra değişmişler
şimdiki haline bakıp işten ayrılmak gibi kalıcı kararlar alma bence
biraz daha sabret olmadı dediğin gibi bi düzene oturtana kadar biraz daha ücretsiz izin alırsın
benim kızım da işe ilk başladığım zamanlarda uyumuyodu
hortlak gibi gidiyodumişe
10 da uyuyan bebek 2 den önce uyumuyodu
nasıl devam edicem böyle diyodum ama düzeldi
bi tepki olabilir onlarınki
hem ben bıraktığımda üç aylıktı seninki şimdi büyük herşeyin daha çok farkında

Ebrucum çok zor sık uyanması.. Alitunada da var bu durum. özgenin de dediği gibi bizde aşılardan sonra bozulduk. rüya görüyor olabılır dıyorum bende. vucudunu kaskatı yapıp geriyor. kucagım aalıp öpe koklaya anca sakinleştiriyorum bu yeterli olmadıgı zamanda mecbur uyandırıyorum.

özlem ben kaynatmıyorum gerekte görmüyorum acıkcası. çocugun esyalarını bulaşık makınasına sokmuyorum. ıyıce duruluyorum okadar. bıberon kendı kasıgı vs. gibi seyleri kaynatıyorum sadece. çocukları tamamen mıkroptan sakınmak ileride çok kolay hasta olmasına sebebıyet verır dıye düşünüyorum

teşekkür ederim canım sizler bana bu konuda destek verin inanın çevrede kimsem yok ek gıdaya da yeni başladık çok acemilik çekiyorum hep meme verdim sonrasında ek gıda vs steril olsun diye kaynatmadan bişey vermemeye özen gösterdim intden alıyorum bu bilgileri...boshayallersmileaslında dediğin gibi aşırı mikroptan arındırmak hic iyi değil acemilik yaşıyorumbilmiyorumkismile
bu arada pazar günü izmirdeydik nubby file aldık muz koydum dün verdim filenin köşelerine girdi elimde yıkadım kaynattım iyice çitiledim halen karartılar var normalmi_?
bayağısempatiksalakcinni soru sordum varya

yani asilardan oncede bozulmustu uyku duzeni ama asilar sonrasi zirve yapti
o da etkilli heralde

6. ay kontrolunde doktorumuz hayatinda onrmli bir degisiklik oldu mu mesela odasini ayirmak sunnet ettirmek vs
yani dusunuyorum bakicimi basladi kati gidaya gectik ben 3 gundur ise geliyorum tum bunlar onunicin buyuk degisiklik aslinda ama sabirli olamiyorum kizlar
aglayarak uyaniyor ve susmuyor kucagima aliyorum eger yatay pozisyonda olursa yine agliyor ancak dik tutup gezdirirsem susuyor
hai tekrar yatagina koyayim diyorum daha pozisyonunu degistirir degistirmez agliyor
emzireyim belki oyle uyur diyorum emmemek icin kendini meryemin dedigi gibi geriyor kaskati yapiyor
ancak zaten kucagimda gezerek emziriyorum bu aralar
elim kolum bagli napmak lazim sasirdim kaldim
dun gece sallladim artik son care ayagimda
uyur gibi oluyor tam aliyorum yatagina koyuyorum yine aglamaya basliyor
bu gidisle bu huy olaak kalacak diye korkuyorum sonucta aliskanlik yapiyor bu sekilde uyanmalar
kendim uykusuzum tamam ama ona da yazik bebeklerin uyumaya ihtiyaci var
dnlenemiyor uykusunu lamıyor bu seferde gunduz huysuz olup yemek yemiyor dogru duzgun
sabah inat etti emmedi bende sagdim biraktim biberondan icmemis kizcagiz bardakla icirmis
kalici olmqasin diye bir pedagoguna mi gitsek acaba
bu sabiha paktuna abla randevu veriyor mu

muz o fileleri karartıyor. hepimiz acemılık yasıyoruz. hemen hepimizin ilk çocugu çok normal
teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler benim için çok önemliydi...Allah çocuklarımızuzun sağlıklı hayırlı huzur dolu bir ömür versin tabii bizlerede...AMİNNNN...

canım bebeklerde büyüme atağı var bugünlerde tüm bebişlerde sorun ya meme emme me yada ağlama krizleri...bende de meme üstüne 8 oluyordum yine emmiyordu uyurken emziriyorum oda 20 dakika uyudu uyudu yoksa yemek bile zor yiyor Allah tan ek gıda zorda olsa yediriyorum günde 1 kez...1 kez de pirinçli sütlü...
sanırım senin bebiş yokluğunu hissediyor bakıcı ablasınada alışamamaış olabilir yeme şeklide deişmişse...

günaydın hatunlar.. ebru gibi bende uykusuz bir gece geçirdim ama bade hep uykuda ağladı .. sanırım dişleriyle ilgili bu sıkıntıları jelde sürdüm ama kar etmedi..hep gözleri kapalı ağladı yavrumm.. bugün ıspanak vercem badeye nasıl versem acaba..var mı bir fikriniz

tanıdık biri çocuğuna hep hazır ve kaynatılmış su içiriyomuş 2 yaşınna kadar falan şimdi büyümüş hala farklı su içtiğinde hastalanıyomuş çok korumakta iyi değil dengeyi kurmak lazım

canım benim haklısında bizim buradaki sulara foseptik suyu karışıyor maalesef biz bile damacana içiyoruz...onu kaynatıp içiriyorum 1 yaşına kadar içsin zaten günde 2 yemek kaşığı veriyorum...yemeklerini yaptığım su steril ettiğim sular hep kaynamış su ile...çok yeni başladık ek gıdaya korkuyorum aslında

ebru ben çok aşırı üstüste huysuzlanınca oda dınlensın diye fitil verıyorum. hem sen hemde uyuyrsunuz. bır agrısı falan olabılır. yada calpol verebılırsın. bırde ben calısmaya baslayınca alıtuna çok değişti. gecelerı emme süresi okadar uzuyorkı. meme boş olsa da bırakmıyor. özlüyor çocuklar oda huysuzlastırır

ya tabi daha küçükler kaynatmak lazım bende öle yapıyorum ama çokta önemseme daha sonraları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…