günaydın herkesleree
arkadaşlar hemen bisoruyla giriş yapayım
noolur biri bana devam sütü denilen şeyin renginin ve kokusunun normal sütten farklı olduğunu söylesin
renk olarak sarımsı değil anne sütü gibi. kokusu da farklı evet hatta 15 20 dk bıle beklese koku ıyıce nehoş oluor
özlem bilmiyorum celikmi değilmi. ama kararırsa neden kullanmaya devam edeyımkı. hemen atar yenısını alırım
gunaydinlar
cok kotu bir gecenin sabahinda yeniden sizlerleyim
alis her gece kendi uyanma ve aglama rekorunu kriyor
bundan kotusu olamaz dedigimin ertesi gecesi tukurdugumu yaliyorum
neden boyle oldu yaaa valla bilen eden varsa yardim etsin
acliktan degil kesin eminim artik
dun gece 11 de emdi 12 de yine uyandi ve surekli agliyor
korkuyor mu gece acaba yaw
bu uykusuz 3. gunum pilim itmek uzere
3 gundur daha deliksiz 2 saat uyumadim boyle giderse ya ucretsiz izin alcam ya da isten ayrilcam kizlar
özlem ben kaynatmıyorum gerekte görmüyorum acıkcası. çocugun esyalarını bulaşık makınasına sokmuyorum. ıyıce duruluyorum okadar. bıberon kendı kasıgı vs. gibi seyleri kaynatıyorum sadece. çocukları tamamen mıkroptan sakınmak ileride çok kolay hasta olmasına sebebıyet verır dıye düşünüyorum
teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler benim için çok önemliydi...Allah çocuklarımızuzun sağlıklı hayırlı huzur dolu bir ömür versin tabii bizlerede...AMİNNNN...muz o fileleri karartıyor. hepimiz acemılık yasıyoruz. hemen hepimizin ilk çocugu çok normal
yani asilardan oncede bozulmustu uyku duzeni ama asilar sonrasi zirve yapti
o da etkilli heralde
6. ay kontrolunde doktorumuz hayatinda onrmli bir degisiklik oldu mu mesela odasini ayirmak sunnet ettirmek vs
yani dusunuyorum bakicimi basladi kati gidaya gectik ben 3 gundur ise geliyorum tum bunlar onunicin buyuk degisiklik aslinda ama sabirli olamiyorum kizlar
aglayarak uyaniyor ve susmuyor kucagima aliyorum eger yatay pozisyonda olursa yine agliyor ancak dik tutup gezdirirsem susuyor
hai tekrar yatagina koyayim diyorum daha pozisyonunu degistirir degistirmez agliyor
emzireyim belki oyle uyur diyorum emmemek icin kendini meryemin dedigi gibi geriyor kaskati yapiyor
ancak zaten kucagimda gezerek emziriyorum bu aralar
elim kolum bagli napmak lazim sasirdim kaldim
dun gece sallladim artik son care ayagimda
uyur gibi oluyor tam aliyorum yatagina koyuyorum yine aglamaya basliyor
bu gidisle bu huy olaak kalacak diye korkuyorum sonucta aliskanlik yapiyor bu sekilde uyanmalar
kendim uykusuzum tamam ama ona da yazik bebeklerin uyumaya ihtiyaci var
dnlenemiyor uykusunu lamıyor bu seferde gunduz huysuz olup yemek yemiyor dogru duzgun
sabah inat etti emmedi bende sagdim biraktim biberondan icmemis kizcagiz bardakla icirmis
kalici olmqasin diye bir pedagoguna mi gitsek acaba
bu sabiha paktuna abla randevu veriyor mu
tanıdık biri çocuğuna hep hazır ve kaynatılmış su içiriyomuş 2 yaşınna kadar falan şimdi büyümüş hala farklı su içtiğinde hastalanıyomuş çok korumakta iyi değil dengeyi kurmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?