sorma burada çok var uyuz tipli... sanki bebekleri extra masraf ve çevre kirliği gibi görüyorlar...vardır öyle uyuz tipler..kürültü kirliliğimi anne değil sanırım o kadın..klava:
özlem kadına deseydin düşüncelerinle kirlilik yaratıyorsun diye... uyuzlar yaaaa...
maşallah gökşene canım kaan oturduğu zaman hemen ayaklarını tutuyo sonra tostopalak oluyo bende kucakta oturtuyom sadecegökşen uzun zamandır desteksiz oturuyo ayrıca bazen kendi kendine ileri geri sallanırken dengesini kaybediyo o zamanda yumuşak düşüş yapmayı öğrenmiş öle düşüyo sonra devam ediyo:)
nasılsın baharcım maşallah alişe kaan da ters emeklemeye çalışıyo ama tam beceremiyodidemcim kısmet öyleymiş tatlım çok geçmiş olsun canım.
ben de yastık kullanıyorum uzun süredir. ince bir yastık ama sadece boynu değil omuzları da yastığın üstünde kalıyor.
ali efe de dünden beri iki defa yüzüstü dönmüş. oyuncağa uzanmak isterken. ama sırtüstüne dönmüyor hala. yatarken kıçın kıçın bütün salonu dolaşcak bıraksak :)
canım geçmişi okuyamadım hastamı oldu erdenay geçmiş olsungecmisolsun diyen arkadaslarin hepsine cok tesekkur ediyorum
meryem masallah tosuncuguna kac aylikken o kgdi
sekerim baskada hasta olan bebekler varsa gecmis olsun
TOPIK tekrar canlandi ne kadar guzel..
ne yüzsüz insanlar var dünyada yaaa hayret bişi insan bebek sesisinden rahatsız olurmu hiç olsa bile söylenirmi ne ayıp yaa bence iyi cevap vermişsinkızlar dün marketdeydım kızım arabasında çığlık atıyor biliyorsunuz bebeklerde son ses çığlık atma devri ...2 bayan vardı geldiler biri hiç sevmem böyle çığırtkan bebekleri demezmi ses kirliliği yapıyormuş kızım...
valla mortal kombat tekmesi ile nakavt edicektim zor tuttum kendimi bende suratına bebeklere karşı antipatiniz var sanırım çünkü bu ses dünyanın en güzel ve en masum sesi dedim döndüm gittim...öyle miiiii dedi arkamdan bakmadım bile
canım başka bi eve taşınıyoruz pazar günü işte ev ara alışveriş falan giremedim bi türlü fakat hep bi eksiklik hissettim acayip alışkanlık yapıyo burası :hulya:ece hoşgeldin canım bizde seni özledik nerelerdeydin :)
dıdemcım canım hg ayrıca gecmıs de olsun.
ben de yastıkla yatırıorum dogdugundan berı ama ınce bı yastıkla.evet yastıksız yatması daha uygun ama benım oglum cıkarıo yastıksız yatınca.bır de ben artık mama sandalyesınde normal sekılde oturtarak yedırıorum mamasını kı boyle olması gerektıgını dusunuorum.artık kucuk deıller ki.yatark yememelıler nacızane.
cevabın için teşekkürler.bende ek gıdalara yeni başladım.bilmediklerimi sizi okuyup öğreniyorum.iki sorum daha var.yğurt hangi sütle yapıyorsunuz(kutumu şişemi)bebek için tarhanayı nerden alıyorsunuz.çok soru sordum.şimdiden teşekkürler
selam canım nasılsın geçmiş olsun eşine 2 bebek bakıyon sen şimdi heheselam güzel hatunlar.. kızımı uyuttum çorbasını ocağa koydum, koçis hasta onunda çorbasını ocağa koydum geldim.. ohhh be uzun zamandan sonra nihayet kalabalığız.. azcık geçmişe göz atıp geleyimm
hoşgeldin hüsniye :) ellerine sağlık eşine geçmiş olsun kızına da afiyet bal şeker olsun :)
bende giidiyim yemeğimi yapıım çamaşırımı asıyım atrafa biraz çeki düzen veriyim geliyorum :)
bebelere cevız veren arkıdısler ben de verıorum su bır aftadır kahvaltısına eklıyorum.yarım cevız.sızler ne kadar verıosunuz verenler?
maşallah gökşene canım kaan oturduğu zaman hemen ayaklarını tutuyo sonra tostopalak oluyo bende kucakta oturtuyom sadece
nasılsın baharcım maşallah alişe kaan da ters emeklemeye çalışıyo ama tam beceremiyo
canım geçmişi okuyamadım hastamı oldu erdenay geçmiş olsun
ne yüzsüz insanlar var dünyada yaaa hayret bişi insan bebek sesisinden rahatsız olurmu hiç olsa bile söylenirmi ne ayıp yaa bence iyi cevap vermişsin
didemcim geçmiş olsun canım
sorma canım ya burada öyle tipler çokboshayallersmileo deil bide cvp versen kavgaya hazırlar
ececim hojgeldin hayatım. nerelerdesin anlat bakem.
hüsniye geçmiş olsun enişteye tatlım.
ece sen nırdesn ne zmndr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?