2009 Eylül Anneleri

bebelere cevız veren arkıdısler ben de verıorum su bır aftadır kahvaltısına eklıyorum.yarım cevız.sızler ne kadar verıosunuz verenler?

vardır öyle uyuz tipler..kürültü kirliliğimi anne değil sanırım o kadın.. klava:
sorma burada çok var uyuz tipli... sanki bebekleri extra masraf ve çevre kirliği gibi görüyorlar...

özlem kadına deseydin düşüncelerinle kirlilik yaratıyorsun diye... uyuzlar yaaaa...

valla keşke aklıma gelseydi o an söylerdim baharcım valla bir ara tıkandım çünkü daha 5 aylık bebek ya ...
kadınlar biraz cazgir tiplerdi zaten cevap verdim arkamı döndüm öylemiii diye söylediklerinde kesin arkamdan geliyorlar diye düşündüm kavga ediceklerdiDD

selam güzel hatunlar.. kızımı uyuttum çorbasını ocağa koydum, koçis hasta onunda çorbasını ocağa koydum geldim.. ohhh be uzun zamandan sonra nihayet kalabalığız.. azcık geçmişe göz atıp geleyimm

gökşen uzun zamandır desteksiz oturuyo ayrıca bazen kendi kendine ileri geri sallanırken dengesini kaybediyo o zamanda yumuşak düşüş yapmayı öğrenmiş öle düşüyo sonra devam ediyo:)
maşallah gökşene canım kaan oturduğu zaman hemen ayaklarını tutuyo sonra tostopalak oluyo bende kucakta oturtuyom sadece
nasılsın baharcım maşallah alişe kaan da ters emeklemeye çalışıyo ama tam beceremiyo
gecmisolsun diyen arkadaslarin hepsine cok tesekkur ediyorum
meryem masallah tosuncuguna kac aylikken o kgdi
sekerim baskada hasta olan bebekler varsa gecmis olsun
TOPIK tekrar canlandi ne kadar guzel..
canım geçmişi okuyamadım hastamı oldu erdenay geçmiş olsun
ne yüzsüz insanlar var dünyada yaaa hayret bişi insan bebek sesisinden rahatsız olurmu hiç olsa bile söylenirmi ne ayıp yaa bence iyi cevap vermişsin

didemcim geçmiş olsun canım

hoşgeldin hüsniye :) ellerine sağlık eşine geçmiş olsun kızına da afiyet bal şeker olsun :)

bende giidiyim yemeğimi yapıım çamaşırımı asıyım atrafa biraz çeki düzen veriyim geliyorum :)

ece hoşgeldin canım bizde seni özledik nerelerdeydin :)
canım başka bi eve taşınıyoruz pazar günü işte ev ara alışveriş falan giremedim bi türlü fakat hep bi eksiklik hissettim acayip alışkanlık yapıyo burası :hulya:

elacım kaanın reflüsü var o yüzden bende doğduğundan beri yastıkla yatırıyorum ama dönmeye başlayalı yastıkla kavga ediyo resmen

canım ben kay marka keçi sütüyle yapıyordum yoğurdu ama herzaman bulamıyorum kutu sütüyle yapıyorum ama günlük pastorize şise sütü bulursan daha yararlı bence şise sütüyle yap ben bulamıyorum ne yazıkki.tarhanayı annem bu yaz özel bebiş için az tuzlu baharatsız yaptırmıştı.bence hazır alma .eğer imkanın varsa tanıdık güvendiğin birinden al derim ben.

selam canım nasılsın geçmiş olsun eşine 2 bebek bakıyon sen şimdi hehe

kolay gelsiiiiin

sorma canım ya burada öyle tipler çokboshayallersmileo deil bide cvp versen kavgaya hazırlar

evet cnm toz seklıne gtrıp verıorum kvltısndakı bulmaca ktrstırıorm

demt msll erdenya adam gıbı

slm kızlarr bu gün hep ek gıdalar konuşulmuş
ben sıkıldım artık 15 günde ne yapsam yemiyor bende saldım gitti :)))
bu arada muz vermiyorsunuz bazılarınız ben veriyorum kabız falanda yapmıyor
dr.muz kabuğu kararmış eskimiş muz vereceksin ve onu plastik tel süzgeçten tahta kaşıkla geçireceksin böylece muzun özü çıkacak kabız falan olmayacak dedi
gerçektende öylee bu gün tam muza geçtik maşallahh bi kaka yapmışki heryerine bulaşmış zaten ne yese kaksı yedigi şeyin renginde çıkıyo çok komik yaa renga renk mıçıyo :))))
benim dedigim şekilde verin muzu hiç bişey olmayacak görürsünüz hemde böyle yapılınca muz kararmıyor çok ilğinç ama kararmıyo sapsarı rengi

ececim hojgeldin hayatım. nerelerdesin anlat bakem.
hüsniye geçmiş olsun enişteye tatlım.

ece sen nırdesn ne zmndr

hoşbulduk baharcımmm yaa sormayın yeni bi ev bulduk bahçesinde çocuk parkı falan var ama ev yeni olduğundan ev sahibi hiç eşya almamış siz ne isterseniz alın kiradan düşelim dedi işte alışveriş baya zaman aldı şimdide evde makineleri falan takıyolar biz pazar günü taşınacaz inşallah oyyy çok yoruldum çooooookakannehir

demetcim maşallah erdenaya çoook tatlı dişlerini yerim ben o yaramasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…