2009 Eylül Anneleri

Bende yenı yastık kullanmaya basladım. Oda burnu tıkalı olursa rahat etsın dıye yatırıyorum

eylül geri geri gidiyor yüzüstü yatarken dönüyor ama hala sırt üstü yatarken dönemiyor kızlar.hala dönmeyen bebiş kaldımı acaba benim kızdan başka.çok tembel olucak bu kız çokkkkkkkkkkk.gerçi anasına cekmiş.bende geri geri gidermişim ama geç dönmüşüm.

valla haklısın bebekten sonra sık sık yaşıyorum dejavu.aslında aynı rutin arada bebeklerin ağlama nöbetleri kayınvalideler tarafından bozulsada devam ediyor...nereden nereye...

artık yatarak yemesi dogru değilki süt için ok ama yemek yerken oturmalı

didemcim kısmet öyleymiş tatlım çok geçmiş olsun canım.
ben de yastık kullanıyorum uzun süredir. ince bir yastık ama sadece boynu değil omuzları da yastığın üstünde kalıyor.
ali efe de dünden beri iki defa yüzüstü dönmüş. oyuncağa uzanmak isterken. ama sırtüstüne dönmüyor hala. yatarken kıçın kıçın bütün salonu dolaşcak bıraksak :)

gecmisolsun diyen arkadaslarin hepsine cok tesekkur ediyorum
meryem masallah tosuncuguna kac aylikken o kgdi
sekerim baskada hasta olan bebekler varsa gecmis olsun
TOPIK tekrar canlandi ne kadar guzel..

kızlar dün marketdeydım kızım arabasında çığlık atıyor biliyorsunuz bebeklerde son ses çığlık atma devri ...2 bayan vardı geldiler biri hiç sevmem böyle çığırtkan bebekleri demezmi ses kirliliği yapıyormuş kızım...
valla mortal kombat tekmesi ile nakavt edicektim zor tuttum kendimi bende suratına bebeklere karşı antipatiniz var sanırım çünkü bu ses dünyanın en güzel ve en masum sesi dedim döndüm gittim...öyle miiiii dedi arkamdan bakmadım bile

mamasını mama sandalyesinde yiyiyor..yatağı yün yatak yastığıda var ama başlasammı diye sordum..kızlar kızıma tavana salıncak kurduk..ama adam assan taşır yani hani eskiden köylerde torba beşik varmış ya resmini eklerim akşama..ama çok rahat eetik kesinlikle tavsiye ederim..beşiğinin yün yatağınıda içine koyduk..ohh be dedim çünkü sadece beni emerek uyuyordu zilli..

kızlar bende dönmesini heyecanla bekliyordum ama maalesef geri dönemedikleri zaman ki bizimki döndümü diğer tarafa dönemiyorDDöyle çığlıklarla başbaşa kalıyorsunuz...

vardır öyle uyuz tipler..kürültü kirliliğimi anne değil sanırım o kadın.. klava:

canım bize köyden geliyo hazır alıcaksan seyidoğlunukini alabilisin

baharcım katılıyorum :)

cevabın için teşekkürler.bende ek gıdalara yeni başladım.bilmediklerimi sizi okuyup öğreniyorum.iki sorum daha var.yğurt hangi sütle yapıyorsunuz(kutumu şişemi)bebek için tarhanayı nerden alıyorsunuz.çok soru sordum.şimdiden teşekkürler

gökşen uzun zamandır desteksiz oturuyo ayrıca bazen kendi kendine ileri geri sallanırken dengesini kaybediyo o zamanda yumuşak düşüş yapmayı öğrenmiş öle düşüyo sonra devam ediyo:)

dıdemcım canım hg ayrıca gecmıs de olsun.

ben de yastıkla yatırıorum dogdugundan berı ama ınce bı yastıkla.evet yastıksız yatması daha uygun ama benım oglum cıkarıo yastıksız yatınca.bır de ben artık mama sandalyesınde normal sekılde oturtarak yedırıorum mamasını kı boyle olması gerektıgını dusunuorum.artık kucuk deıller ki.yatark yememelıler nacızane.

canım şişe süt bildiğim kadarılyla tarhanayıda sağolsun yengem kendi köyde yapıp bana büyük bi kavanozda getirmişti ondan yapıyorum ama almaktansa ev yapımı daha ii canım çevrende yaptırabilceğin birileir varsa yada kendin yapabilirsen daha iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…