2009 Eylül Anneleri

Bahar sen yaptın canım alıyor mu artık paşan kaşıkla mamasını..

ecem84 merhaba canım nasılsın...valla bebişten zaman buldukça ancak gelip yazabiliyorum hiç durmuyor desem yeridirboshayallersmile

ecem84 merhaba canım nasılsın...valla bebişten zaman buldukça ancak gelip yazabiliyorum hiç durmuyor desem yeridirboshayallersmile

sağol Özlemcim bıcırıkla koşturmaca devam..içerden çığrınıyor bakayım da geleyim..

kızlar bir sorum olacak..sizler bebişlerinizi yastıklamı yatırıyorsunuz ?

Bahar sen yaptın canım alıyor mu artık paşan kaşıkla mamasını..

aşkolsun sen neden üstüne alındın ki... burası yoğun selamını ondan alamamışımdır canım.
eh işte ali efe zaman zaman alıyor zaman zaman almıyor. ortasını bulamadık ama alışcak gibi bakalım :) sen kürtaj mı olmuştun bilmiyordum canım çok geçmiş olsun bu arada

evet canım geçen ay boş gebelik yaşamıştım..kese boştu bekledik ama nafile kısmet böyleymiş zorunlu bir kürtaj oldum..

sağol Özlemcim bıcırıkla koşturmaca devam..içerden çığrınıyor bakayım da geleyim..

rica ederim canımbenim bıcığının yanakların öp yerime...
birde yürüdüklerini düşünün
benimki ilk dönüşünü tee bir aydan fazla oldu yapmıştı sonra haftada 1 son iki haftadır da dönmeyi öğrenmiş dönüp öyle kalıyor sonra ağlamaya başlıyor geri vitese takamıyor yaben çeviriyorum abartısız 30 saniye sonra tekrar dönmüş ve bağırırken buluyorum acaba dejavu mu yaşıyorum diye duraksıyorum kendi kendimekaydirigubbakcemile3

kızdan fırsat buldum geri geldim.tavsiyeleriniz için sağolun kızlar kabızlılğı gecsinde herseyi uyguluycam artık.bizede duphalağa benzer bir şurup verdi işe yaradı biraz önce rahatladı kızım günler sonra.

ben cok ince bir yastıkla yatırıyorum .1 yasına kadar yastıksız uyutmak iyiymiş aslında ama ben kullanıyorum.

didemcim drlar bir yaşına kadar yastıksız yatırın diyolar ama dediğin gibi kızn rahatsız olsa zaten ağlar bide bizim reflümğü var ya kustuğu zaman boğulmasın diye altına yastık koyuyorum

bn hiç yastıkla uyutmuyorum.sadece mama yerken yastık koyuyorum.oda incecik bişey zaten.kızlar duyduğum kadarıyla elyaf yastıklar çok terletiyomuş.ben o yüzden anneme yünden yaptırmıştım oğlumun yastıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…