2009 Eylül Anneleri

anam demet maşallah koca çocuk olmuş bu yahu. dişlere bak... benim oğlan hep dede

demet maşallah dişleride ne güzel öyle.

hepinize cok tesekkur ederiz teyzeleriopuyorumnanaktan
ece sen nerelerdesin kizzzzzzzzzzz
gorundugun yok nasil oldun hastaligin gecdimi kaan ve sinan pasam nasillar gene utu yaptirionmu yardimci kiza bir ara benim eve de gonderseneeeeeeesempatiksalakcinni

bebelere cevız veren arkıdısler ben de verıorum su bır aftadır kahvaltısına eklıyorum.yarım cevız.sızler ne kadar verıosunuz verenler?
bize 10. aydan sonra dedi dr o yüzden başlamadık canım..

selam canım nasılsın geçmiş olsun eşine 2 bebek bakıyon sen şimdi hehe

kolay gelsiiiiin

ececim hojgeldin hayatım. nerelerdesin anlat bakem.
hüsniye geçmiş olsun enişteye tatlım.

sağolun güzel hatunlar.. grip olmuş azcık yatıyomkcişim.. bende olacam gibi ama çaktımamaya çalışıyom.. kıza bulaştırmasak bari.. burada hava bir gün iyi birgün kötü bünyeler sapıttı tabii.. valla ece iki çocuk bakıyomama biri ne versem yiyo allahtan lülülülülülü
:
masallah oglusumaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok tatlı olmuş demet maşallah dişlere bakkk

demet maşallahhh erkekine canım yaaaa uzaktan bile bembeyaz belli dişlerri
bizde daha tık yok :)))
elacım ben dr.un söylediği şekilde 120 ml. yaptıgım muhallebiye 1 tam cevizi yağı çıkana kadar eziyorum ama benim minik kuşum yemediği için bunu 60 ml. yapıp yarım ceviz eziyorum
bence eymen yiyorsa kahvaltısını benim kadar az yapmıyorsan 1 ceviz ezmelisin

ya bu taşınma işleri beni bozuyo demetim mümkünse kaplumbağa gibi yaşamak istiyom yaaa
kaanla ben düzeldik çok şükürde sinan ın boğazında hafif kızartı var hala geçmiyo deli olcam
ütüleri bakıcı yapıyo canım ama sadece bebişin ütüsünü yaptırıyorum kıza yetiyo zaten hergün bi makine çamaşırı çıkıyo kaan ın bizimkileri ben yapıyorum sanada gönderem bacım ayıp ettin lafımı olur

Son düzenleme:
ebrucum imageshackten yüklüyorum ben bu arada maşallah aliye pek uakışıklı büyüyünce kızlardan çekiceği var :)

maşallahhh tüm bebeklere hepside birbirinden tatlı Allah ım nazarlardan korusun
yaa kızlar niye kimse benim yazdıklarıma cevap vermiyo şurda sizinle iki şey paylaştık ama kimse kaile almadı çok darıldım çoookkkkk hele bahar sana :umursamaz::umursamaz:

dur emsalim kizma hemen
ben muz vermeye korkuyorum valla
ne zaman yese kabiz oluyor hemde yarim muzu ki muz cok kucuk elma ile karistirip icinede gun kurusu katmama ragmen
esip vermezsemde hemen yapiyor
ama senin metodunu bi deniyim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…