anam demet maşallah koca çocuk olmuş bu yahu. dişlere bak... benim oğlan hep dede
demet maşallah dişleride ne güzel öyle.
hoşbulduk baharcımmm yaa sormayın yeni bi ev bulduk bahçesinde çocuk parkı falan var ama ev yeni olduğundan ev sahibi hiç eşya almamış siz ne isterseniz alın kiradan düşelim dedi işte alışveriş baya zaman aldı şimdide evde makineleri falan takıyolar biz pazar günü taşınacaz inşallah oyyy çok yoruldum çooooookakannehir
demetcim maşallah erdenaya çoook tatlı dişlerini yerim ben o yaramasın
izmirimin güzel insanları pek kavgacı deeldir ama benneyaptımki
bize 10. aydan sonra dedi dr o yüzden başlamadık canım..bebelere cevız veren arkıdısler ben de verıorum su bır aftadır kahvaltısına eklıyorum.yarım cevız.sızler ne kadar verıosunuz verenler?
hoşgeldin hüsniye :) ellerine sağlık eşine geçmiş olsun kızına da afiyet bal şeker olsun :)
bende giidiyim yemeğimi yapıım çamaşırımı asıyım atrafa biraz çeki düzen veriyim geliyorum :)
selam canım nasılsın geçmiş olsun eşine 2 bebek bakıyon sen şimdi hehe
kolay gelsiiiiin
ececim hojgeldin hayatım. nerelerdesin anlat bakem.
hüsniye geçmiş olsun enişteye tatlım.
:
masallah oglusumaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hepinize cok tesekkur ederiz teyzeleriopuyorumnanaktan
ece sen nerelerdesin kizzzzzzzzzzz
gorundugun yok nasil oldun hastaligin gecdimi kaan ve sinan pasam nasillar gene utu yaptirionmu yardimci kiza bir ara benim eve de gonderseneeeeeeesempatiksalakcinni
ela ve emsal kizlar sizede cok tesekkurlerrrrrrrrrrrrrerdenayın dişleri görmedim ben foto yok bidaha gönderirmisin dmeet
buda gökşen hanım :))
zeynep masallah kizinaaaaaaaaaaaaa:naza
ebru ben goremedim alisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?