2009 Eylül Anneleri

kızlar geldim ve hemen kaçıom önemli olduğunu düşündüm bi konu içişn topic açtım okuyun mutlaka kahvaltıdaki pekmezle ilgili....

iyi gcler

konulara göz gezdırırken nuby meyve sebze fılesıyle gozume carplı kullananlar memnun mu arkadslar ben ılk duyuyorumda sorayım dedım

herkese gunaydın:)zemuszemus
mutlu ve bebeklerın uslu durdugu ıstala mamalrını yedıgı ve cabucak gecen saglıklı bı gun olmasını dılıyorum.

bu arada bugun detoks yapıyorum.bakalım nler kaybettırıp neler kazandıracak bu olay bana.yarından sonra soylerımbayanssulusmile

tüm güzel annelere ve tatlı bebişlere günaydınnnn...

Filizcim oğluşunun yarı yaşı kutlu olsun nice nice uzun sağlıklı huzur dolu yıllaraaaa...Allah 6 yaşını 66 yaşını görmeyi nasip etsın canım benim....

aminnnn canım kocaman oldu yaaa 6 aylık oğluşun resmini ekleyim

gunaydinlar
filiz 6. ayiniz kutlu olsun allah nice saglikli yaslarii gostersin bir omur ayirmasin sizi insallah

elacim valla bravo3.6 kilo verissin ne guzel
hem o kadar uykuuz kal yorul hemde yediklerinden kisabil cok iradelisin
ben uykusuz kaldigim gecelerin gunduzu tatlilara nasil saldiriyorum anlatamam
ama ise basladigimdn beri bende 1 kilo vermisim bu sabah tartildim
gunduz is aksam alis ev + gece uykusuzluk derken faydasini gordum bu temponun :)

silicem birazdan alıntı yapmayın olur mu ben oğluş ve eşim

Son düzenleme:

teşekkürler ebru
ya ben dün oğluma kayısı yediirdim yedirmez olaydım saat başı kalktı karnı gur gur sesler çıkarıyo mahvettim çocuğu kendimi kötü hissediyorum

ebrucum uyudumu aliş. bu gece sıcak ortam deneyecektın?
bende bu gece yıkayıp yatırdım ama yok yıne aynı bızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…