Günaydın hanımlar , düne göre daha güzel bir moralle karşınızdayım gribim son sürat ve öyle bir regl oluyorumki Efenin bezini kullansam yeridir . Bunun dışında oğluşum bu gece güzel uyudu , hatta bir kere emmese memeyi tıktım ağzına . Ama sabah erkenden uyandıuk o ayrı .
Ebru , meryem bişey dicem ben evdeyken efeye ateş düşürücü ilaç falan vermiştim ve gündüz inanılmaz fazla uyumuşlardı dün kayınvalidemdeydi ve gündüz eskisi gibi az uyumuş acaba sizin bebeler gündüz çok mu uyutuluyor o zaman gece kalkmaları daha fazla olabilir bir düşünce sadece ...
yasemin hosgeldin
ali sabah saat 9 gibi yatiyor 1 saat 40 dakika uyuyor
sonrada oglen 2 gibi tekrar uyuyor o uykusu da yaklasik sabahki kadar suuyor
cok nadir uykulari 2 saati buluyor
ondan sonrada aksam 8 de gece uykusuna yatiyor
bence fazla deil ama bilemiyorum tabi
herkezlere günaydınlar..ayyy bu çocuklara ne oldu inanın kızım gece hiç kalkmazdı dün gece 01.00 de kalktı ve saat 03.00 e kadar ayaktaydı ağlamadı ama uyumadıda zilli..
Ebrucum evet süper bir film gülmediğimiz karesi yok diyebilirim..umarım devamını da çekerler..
Ebrucum tabi her çocuğun ki farklı Efe gün içinde 2 saatte bir 15 - 20 dakika uyuduğu için ve en uzun uykusu 40 dakika olduğu için bana çok gelebilir ama demek ki uykusu düzenli oğlunun yani Efe gün içinde max 2,5 saat uyuyordur . Ama doğduğundan beri böyle ...
didemcim valla bizde cozmeye calisiyoruz ne oldu bu cocuklara
daha once yazdiklarimi okuduysan biz bu konuya baya bi kafa yorduk ve bir suru teorimiz var :)))
cogumuzun basina geldigine gore gecici bir durum olarak dusunmek lazim
filmi bizde cok begendik insallah devami gelir dedigin gibi
ali de baslarda en fazla 40 dakika 3 sefer uyuyordu ama 2 aydir gunduz uykularmiz duzenli
sadece suna dikkat ediyorum eger 2 saatten fazla uyumak isterse uyandiriyorum
cunku gun icerisinde bi seferde 2 saatten fazla uyumaya baslarsa gece uykusuyla gunduzu karistirabilirmis
o yuzden ona izin vermiyorum
yasemıncım benımkı aksıne gunduz uykusu ne kadar ıyıyse gecede okadar rahatız. aşıdan sonrakı ıkı 3 gun 2 ser saat uyudu gunde toplam 6 saat kadar uyudu yanı gecelerıde ıyı uyumustu. ama normalde 4 kez uyur 45 dk ile 1 saat arasında genelde bazen gunde 1 uykusu 1,5 saatı bulur
ışte ne kadar farklılar benim ki 1 saat uyursa gidip kontrol ediyorum nefes alıyor mu diye :) Allah korusun alışık değilim ya bişey mi oldu diyorum kendi kendime .
selam kizlar hepinize uykusuz bir geceden sonrqakafamçokkarıştı ya oglumun gece atesi 40 oldu ve sabaha kadar uyumadi sutle sildim fitil verdim sabah 4 dogru 38.5 oldu offfffffff allah kimseyi bebegiyle sinamasin ama yavrumun herseye ragmen nesesi yerinde bana tukuruo:lepi:
meryem sen meyve puresini fazla yapinca yarisinida sonra kullaniyorsun demi bende elma armut uzum hasladim irmikde katip rendeledimde ondan sordum yeni yapiom
kızlar eymene bgrmamak ıcın kendımı sıkmaktan boynum tutulmuşdun berı nıye boyle anlamıyorum huysuzluguna huysuzluk eklendı.allahım sen yardım et aklımı koru:Saruboceq:
ebrucum aliş dun gece daha ıyımış.gıtgıde daha da ıyı olur ınş.yoksa uykusuz evde ıdare edılıo da işe gıtmek cok zordur.
meryem hanı alıtuna kucagına almaya yeltenınce bıle uyuyomus ya.eger ozledıgınden olsaydı eymen de aynı sekılde uyumazdı cunku bız 7/24 bırlıkteyiz.bence bızım yanlarında olup olmadıgımızı kontrol edıolar onları bırakmayacagımızı anlayıp gerı dalıyolar dıorum ben.
demet ne kadar yukselmıs erdenayın ateşi oyle ay allah korusun gecmıs olsun canım.ıns hemencık cıkar dşlerı de rahatlar kuzun.ben bır de su dıslerın cıktıgı zamanı dusunemıyorum.eymen nasıl olr tahmın bıle edemıorum etmek ıstemıorum hayırr.umarım ates yapmaz..
kızlar bebelerı gunduz yıkarsanız gece daha ıyı uyuyolar.gece deıl yanı gundzden yıkcaz gece uykusunu cok etkılıo bu.
elacim kiyamam sana
belkide eymende bunlari disleri yuzunden yapiyordur zaten
ciktigi zaman deil cikana kadar huysuz oluyorlar cunku
bende surekli kendime sabirli ol kizma sinirlenme diyorum ama gecenin bir yarisi alis kucagimda evi turlamakten sirtim koparken pek mumkun olmuyor
ben agliyorum oyle zamanlarda rahatlatiyor
insallah kuzularimizin hepsi iyi olurlar agrilari sancilari gazlari olmaz bol bol uyurlar
demetcim size de cok gecmis olun
alinin su ana kadar hic atesi cikmadi ciksa naparim bilmiyorum
elim ayagim birbirine dolanirmis gibi geliyor
valla siz iyi idare ediyorsunuz her durumu