2009 Eylül Anneleri

ayy batın kağanımıza maşallahhh çok yakısıklı bir erkek allah nazarlardan korusun mutlu aıle tablonuz hıç bozulmasın tatlım..

kızlar bısey sormak ıstıyorum sızden sonra yazılanlar sızde otomatık olarak gozukuyomu ben sureklı sayfayı yenıle yapmak zorunda kalıyorum cunku hep en son ben yazmısım gıbı gosterıyo

filiz hepinize kocaman masallah

meryemcim dun aksam yaptigimiz seyleri soyle siraliyorum:

kursun doktorup nazar duasi okuttuk
odasini biraz daha isittik
yatmadan once reflu icin gaviscon icirdik

sonuc:
yine ayni saatlerde uyandi ama aglama krizleri yasamadik hemen uykuya daldi tekrar
ayni saatte uyanmasi ve aglamadan tekrar uyumasi sebebiyle kac gecedir uyandigi icin aliskanliga bagladim sanki iyi geldi yani
ama hangisi ise yaradi bilemiyorum :)))

Ebrucum sevindim cnm Aliş biraz daha iyi geçirmiş geceyi tabiki sende :)

Ezgi uyku saatini erkene çekmeye başladı. Dün farkettim bunuda. Eskiden gece 10 da uyurdu. Dün gece 9-15 te uyudu. Tabi gece 3 kere kalktık yine. Sabah 6.30 dada gözünü açtı. Geçen günlere göre daha iyidi. Yani kötünün iyisi

valla ozgecim gece 3 kere kalkmak super iyi su aralar benim icin
ali en az 5 kere uyaniyor. aglamayinca buna bile sukrediyorum

bizde alisin uykusunuz aksam 7 den 8 e cektik bir kac gecedir
doktor 7 cok erken 8 de uyutun dedi cunku

ebru dün sende soğukmu vs dedın ya bende odayı ıyıce ısttım::) banyoda yaptırdım. bizde bişey değişmedi gerci. uyanıyor ama kucagıma aldıkca sustu. sallıyorum besıgı dalmıyor ama kucagıma almaya yeltenınce bıle gidiyo.

bende acaba diyorum ama bunu düşünmek bile üzüyor beni. tum akşamımı kesıntısız onunla gecırıyorum. o uyuyunca çorbasını vs yapıyorum. 6 da eve gıdıyorum 11 de uyuyor. bu arada 1 kez 1 saat uyuyor kalan süre beraberiz. işin kötüsü en kötü gecelerimiz hep p.tesıler

insan hakkaten kotu oluyor
alide beni gordugunde artik nasil seviniyor nasil farkli davraniyor kuzum yaaaa
sabah bile uyandim yanina gittim nasil seviniyor nasil seviniyor zipliyor oturdugu yerde

asil 1.5-2 yasina geldiklerinde napcaz meryem
anne ise ditme demeye baslicaklar
benim karsi komsum o yuzden isten ayrildi
her sabah oglu uykusundan anne gitme diye aglayarak uyaniyordu
anlayacagin isimiz gittikce zorlasacak gibi

o zaman çok zor olacak ebru benım yıgen gecen sabah kalkmıs anne be gıtmede bugun tv ızleyelım bırlıkte demiş. hadi git işe gidebilirsen..

fatoscum hep ayniyiz valla
alide gunduzleri iyi cok mutlu neseli ama geceleri cin giriyor cocugun icine
yazik onlara kim bilir ne kadar canlari yaniyor
hem disleri cikiyor hem anne sutu icerken yemek yemeye basladilar sindrim sistemleri alismaya calisiyor
dertlerini de anlatamiyorlar
anne olmak zor ama bebek olmakta zor bea

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…