2009 Eylül Anneleri

Selam , Ela belki tersi bir etki yapar huysuzluğu geçer ...Biz banyosunu filede yaptırıyoduk , bu hafta küvetini doldurup yaptrıdık ilk defa sudan çıkmak istemedi ,ama gündüz değil hep akşam yıkıyoruz .

Ela sen hem çocuk bakıyosun hem de anladığım kadarıyla oğlun biraz ilgi istiyo nasıl recim yapıyon anacım , ayrıca heç de bişeyin yok .bu kadar zorlucak ben napam , herkez doğum ne zmaan diyo düşün halimi .

selam ben oğluşa dün akşam muhallebisine kayısı koydum yedirdim. gece boyunca saat başı kalktı ağladı karnı nasıl guruldadı. çok zor bir geceydi. sürekli kalkanları düşünemiyom allah yardımcınız olsun

yasemin kuvetini doldurunca nasil yıkadiniz nasıl duruladınız
bende oyle yıkmak istiyorumda
aslinda ben sungeri var kurbaga onun ustune yatirip once on tarafını sabunluyorum sonra ters cevirip sırtını sabunluyorum sacini yikiyorum ama durulamayı cocugu havaya kaldırıp yapıyoruz cok zor oluyor artık

bende artık direk kuvetıne oturtup yapıyorum. ve artık oturmaya basladıgımızdan bu yana aglamıyor.

detoks benı carptı gozumun onunden ılk kez sobıyetler fln gecıo:s

dur dur anlatma bende dünden beri sıkı bir rejime girdimde.. cokacimcoook

Selam , Ela belki tersi bir etki yapar huysuzluğu geçer ...Biz banyosunu filede yaptırıyoduk , bu hafta küvetini doldurup yaptrıdık ilk defa sudan çıkmak istemedi ,ama gündüz değil hep akşam yıkıyoruz .

bende artık kuvetine yarıya kadar su doldurup yıkıyom.. böyle daha çok sevdi hiç sudan çıkmak istemiyo ayaklarıyla oynuyo.. bende akşamları yıkıyom.. sonra da yemek ve yatak..

altına cıkardıgım atletını serıyorum kaymasın dıye. o oturuyor once bacaklarını sampuanla yıkıyorum sonra sırtını vucudunu yıkıyorum daha sonra kafasınıda yıkayıp durulayıp ayaga kaldırıyorum. ayaktayken poposunu falanda yıkıyorum her yer durulandıktan sonta kuvetten cıkarıp ayaklarıda yıkıyoruz

bende artik oturtarak yıkayayım bari
arkadasim hep kendide kuvete girip beraber yıkanıyordu kızıyla
en guzeli o ama o zamanda yine yetenekli birinin cocugu senden alip sen durulanıp gıyınene kadar sarmasi kurulamasi giydirmesi lazim
esim yapamaz bunlari ne yazik ki

kızlar su lanet detoksu vucudumdakı bır turlu ınmeyen odem ıcın yapıorum.4 yemek kasıgı bulgur.4 yemek kasıgı nohut,4 yemek kasıgı mercımek,2 salatalık,1.5 lıtre yagsız ya da az yaglı ayran.tum gun bunu yıyosun her acıktıgında cay kahve yok.su ve yesıl cay bıtkı cayı ıstedıgın kadar.

banyo olayını das soyle yapıorum ben sımdıye kadar odada yıkıodum banyo niyeyse fayans falan dıye herhalde daha soguk olur gıbı gelıodu petek yansa da.ama 2 seferdır alıorum eymenı kucagıma oturtuyorum bacak arama.bı guzel kopukluorum.sonra durulayıp eşıme verıorum o onu kurularken ben de kurulanıp cıkıorum.onu gıydırıorum.sonra kendım gıyınıorum.acayıp keyıfle yıkanıo.

fılız aslında kayısı o denlı guruldatmaz sadece bagrsak yumusatr nıe oyle oldu kı.uzerıne cok su ıcırdıysen o yapmıstr.

Meryemcim aynen Efe zaten suyu severdi ama küvet doluyken daha bir sevdi şıpır şıpır elleriyle vuruyor falan .. Baştan aşşağı yıkadık Ebrucum en son tabi çıkarırken havada duruladık , filede yıkarkende öyle yapıyorduk hem dağınıklığından hem de külfetinden dolayı ben tek yıkamıyorum :) Hep eşimle birlikte yıkıyoruz .

Bu arada ben dün Efeye balık yağı şurubu aldım ve başlattım , eczacı bayan hamileydi ve şiddetle önerdi bende aldım umarım bir zararı olmaz .

ebru benımkıde benımle yıkasam cıkana kadar copcuk üşür. ama yazın esımle falan yaparlar ben yeteneklıyım kurularım:)

nıhalcım senın actıgın topıge baktım da,allerjı yapmayanlar ıcın de besın degerını yıtrmemesı ıcın kavaltıya konulmamalıymıs dımı.saol canım onemlı bılgı ıcın bundan sonra oyle yaparım.

ela iste bende ayni senin gibi yapmak istiyorum ama bana sanki ben yikanip cikana kadar cocuk usur babasi giydirmeli gibi dusunup ona da guvenemedigimden kalkismiyordum
o zaman bende kendim giydireyim babasi sadece kurulasin

yasemın ben kuvetı doldurmuyorum. ama yıkayana kadar doluyor:) ama artık havalar yumusamaya basladı hergun kuvetını doldurup oynatıp cıkarmayı düşünüyorum. hem vucudu rahatlar. kafasınıda ıslatmıycam

yasemin bende mi alip baslatsam yaaa
balik yagi cok faydali zeka gelisimi icin ben gunde 2-3 tablet iciyorum sutten aliye gecsin diye ama kendi almasi ya da balik yemesi kadar etki etmez heralde
eczaneye sorayim bende aksama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…