2009 Eylül Anneleri

eşim gelsin ben de getirtircem herşeyini anavatanından :)

ah kızlar eşim olmadan o kadar zzor ki, mesela ebru dedi şimdi aklıma geldi ne zamandır avakoda alayım diyorum eşim olsa gider arar buluruz ama ana evinde nerde....

evet meryemcim gelişimleri güzel Allahtan... bir de benim kız bu kadar harakete iyi kilo alıyor....

neyse gulaycim az kaldi sende kavusacaksin esine
allah baska ayriliklar vermesin
alis valla o kadar iyi kilo almadi son aylarda
insallah ek gidaya gectik telafi ederiz
tamam cok tombul olsun istemiyorum ama zayifta olsun istemiyorum
meryem ayni kilolari bu ay bizimki de 8350 geldi en son ama 2 ayda sadece 750 gram almis

canım ama o kadar uzun süre etki etmez elacım... ben balık yağını 7 yaş ile 14 yaş arası içtim... kalsiyum fazlalığım 25 yaşında çıktı....

benim kız şuan tam 7 000 kilo.... 4 ve 3 ayda çok az almıştı.... ama şimdi telafi ediyoruz artık...

ebrusum benim sütüm tek göğüsten, diğerinde zerre damla yok ama hala toplamda 500 cc çıkıyor günboyu.... Allahtan azalmadı....

benimde tek göğsümde ötekisi çok az toplasan 50 cc geçmez neden böle oldu merak ediyom bulamadım biri daha büyük senin neden böle oldu

off ya hasta olmadım bir hasta olsam karnım inecek ama nerde, bir de yaz için kendime çok güzel elbiseler adım ama gögeğimin inmesini bekliyorum , yoksa elbiseler bana hamilelik gibi olacak...

ebru beni merak etmemişmiydinn

msallah sutlerınıze nazar degmesın.bızım de askerlık olayı var ama nasıl olacak hıc bılmıorum.seneye ben de senın gıbı ayrı olucam gulay ya.ff dusunmek ıstemıorum suanalla sızı de emen kavstrsun saglıkla.

filizcim benim rüzgar 13 günlükken birden söndü ek göğsüm kanal mı tıkandı acaba.. o sönünce diğer göğsümden gelen süt arttı... benim sağ göğsün diğerinin iki katı, o yüzden dolunca hemen sağıyorum işyerinde, çünkü gömlek le çok çirkin görünüyo dışarıdan....

bu arada ebrucum benim kızın çeyizliklerini hazırlamaya başladın mı, kayınvalide olacaksın ne de olsa :)

kızlar kızıma tarhana yptım bir çorba kaşıgından denemek amaçlı içine bir kaşıkta irmik kattım koyu olsun die mama kıvamında uyansın denicem inş yer çorbaları hiç yemiyo sevmedi kereta hep tatlı şeyler seviyoo

gulaycim hazirliyom hazirliyom merak etme
sen kizi tombullat ben agirliginca altin takicam cunku

elacim bu fotolar cok yeni deil ama olanlar bunlar hemen koyuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
elacım valla askerliğin bu kadar zor geçeceğini düşünmezdim, inşallah size de yakın bir yer çıkar bizim gibi görüşürsünüz, bizim 59 gün kaldı, ama gel de bana sor... baba evi ble çok zor benim için... en ufak şeye alınır oldum... daha yeni yeni alışıyorum annemlere... sanki onlar beni büyütmemiş gibi yani... inşallah canım eşinin de iyi bir yer çıkar , yakın çıkar, bol bol gelip gidersiniz....

evet ya orantısız duruyo benim merak ettiğim emmeyi kesince öle kalırmı korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…