2009 Eylül Anneleri

saol elacim hepsi cok yakisikli hepsi cok guzel bebeklerimizin
allah bahtlarini da guzel etsin insallah

bu arada o kadar cool deil kendisi ama fotograf cekilirken dikkat kesildigi icin surekli oole ciddi pozlarini yakaliyoruz sipanin

benimde tek göğüs geliyordu diğer göğüs o kadar azdı ki her emzirişte diğer göğüstende emzirdim azda olsa çoğaldı deneyin isterseniz kızlar...

offff damadım nasıl da tatlı benim... ebru saçlarını hiç kestirdiniz mi, sanki modelli gibi...ebrucum altını az olsun ama zayıf olsun tek, halasına çekmesin yeter... offfff görümcem şuan kapılardan geçmiyo... tabi üst üste üç hamilelik... mahvoldu...

bu arada kızlar ben önümüzdeki ay rüzgarın saçlarını sıfıra vurduracam.... araştırdım , umarım işe yarar... saçları hem 1 ayda tekrar çim adam kıvamına gelir... şuan zaten çok kısa, seyrek..... kestirip saçları çok güzel çıkmış bir arkadaşımın bebeği var... ben de ilkbaharla birlikte yaptırcam..... görsel açıdan bir süre çirkin olacak ama önümüzdkei yıllar için sağlıklı uzamasını istiyorum....

bu arada unutmayın her emzirmede diğer göğüsten de süt akıyor yani heba oluyor bir nevi...ben her emzirişte mutlaka diğer göğüs pedim ıslanıyor

gulaycim kestirmedik ama herkes oyle saniyor
dogum saclari dokulunce yenileri aynı anda cikti
bir boy uzadi o yuzden oyle kesilmis gibi duruyor :)

elacim sanirim resim ekledin ama ben yine goremiyorum ((

Gülay senin kızla benim oğlan aynı kilo Efe 7 kg şu an , bu arada regl karnı indiriyormu benim 3 gündür sular seller gibi ama bi değişiklik yok belki sezeryan olduğum içindir ... Efenin bezlerini kullansam yeridir . Benimde sağ göğsümde ki süt çok azaldı ama diğeri şişmiyor dün mama alacaktım eczacı çay önerdi işe yaramazsa mama al dedi bende bu aydan sonra etki eder mi dedim ama bakalım görücez , zaten emmiyor pompayla normal diyorlar yavaş yavaş kesilir .

selam kızlar.
topik yine eski haline dönmüş maşallh.
nasılsınız?

kızlar bugün aşımızı olduk.
kızım son 3 sattir uyuyor.
endişelenmeye başladım.
uyandırsam mı?

ben mastıt olmustum o zaman sag gogsum şişmışti.baskası anlamıodu ama ben farkedıodum.cok az farkedılıo cunku.sonra mastıt gectı eymen suan emmıo da sutum de yok artık ama ıkı gogus arasındakı fark kaldı:s ıns sızınkı gecer

๒คl๒öςєğเ๓;12185782 .!.:
kızlar bugün aşımızı olduk.
kızım son 3 sattir uyuyor.
endişelenmeye başladım.
uyandırsam mı?

cnm bizde aşı olduk zeynebte 2saattir uyuyo korkma bişiyi yoktur aşıyla kimi bebk rahatlarmış mikrobu kırılıyour

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…