2009 Eylül Anneleri

evet suyu çok içti su biberonunu alamadık elinden sanırım ondan oldu bide gözü çok çapaklandı acaba üşüttük mü diyede düşündüm

kızlar balık yagı ılerı yaslarda obezlıge yol acıyormus gelısımı norml bebeklerde kullnılırsa.o hıc yemeyen ıstahsz ve gelısımı gerı klmıs bebeklere uygunmus.yoksa bebeklerımız zaten 1 ay snra sıznkıler de 2 ay snra blık yıyebılecekler.o yuzden geregı yok bnce.

kızlar meraba,

ebru işe başlamışsın hayırlı olsun. sana mesaj atacaktım ama işlerimin yoğunluğundan atamadım bir türlü. burada konşmak kısmetmiş...

balık yağına ben de başlamayı düşünüyorum. ama rüzgar hem sanasol vitamin hem de demir ilacı alıyor, acaba bünyeyi zorlarmı diye düşünüyorum. sanırım biz de vitamin iştah açtı, rüzgar maşallah artık yemeklerini oyunsuz aksatmadan yiyor....

sizler nasılsınız....

Ela bu saydıklarını yersen daha çok gaz yapıp şişirmez mi ? Havalar ısınsın bende oğlumla yapıcam banyoyu ama bizim küvetimiz yok o yüzden gıcık oluyorum .

gulaycım hg nasılsın
ruzgar da ıyımıs msllh.ıstahı yerınde cok ıyı msallh kuzuya hep oyle olsn ıns.sanasol 1 yasndan snra kullnımıo mu gulay?

bu arada elacım ben bütün çocukluğum boyunca balık yağı içtim.... o yüzden olacakki ailedeki kadınlardan ve kuzenlerimden 10 cm daha uzunum, kemik gelişimi açısından çok iyi diye biliyorum... iştahsız bir bebek değildim yada zayıf. aksine yerdim ama hayatımın hiçbir zamanında kilolu olmadım... acaba sen nerden duydun obeziteye sebep olduğunu....

yasemın suan hıççbır sıslık hıssetmıorum ınanırmısın?sadece ıcım byıldı ayrandan bög

son aşımız 5li karmayı olduk bugün neşemiz çokkkkkkkk yerinde sanki bana yaptılar okadar aşıyı hehe 1yaşa kadar aşımız bitti heyoooo

bizim çocuk doktorumuz önerdi canım, d viti kes dedi... rüzgar maşallah yemesi düzeldi, geçen ay sanırım bu iştah yüzünden 750 gram almış... şlimdide 15 günde 250 gram almış.... benim kız yemiyordu biliyosun... düzenli kullanınca etkisini gördüm, 2 haftadır düzenli veriyoruz... içine de demir ilacını katıyoruz, içiyo....

Ben balık yağını iştah için almadım , Efeye şurup almak için girmiştim eczacı bayanda çok önerdi , banada mantıklı geldi zaten ceviz ve balık yemeye başladığında azaltıcam ... Ben balık yiyemiyorum , omega 3 alabileceğim şeylerde pek yemiyorum ve bebeklerde omega 3 çok önemli beyin gelişimi için . Satan kişi hamileydi ve kendide kullanıyormuş o yüzden güvendim , aldım .

Gülaycım nasılsın ? Face de baktım göremedim seni canım, Rüzgar aşı oldu mu ? Efe 2 gün huysuzlandı valla bu arada ağzını kilitleyince vermediğimizden beri efe çok güzel yiyor maşallah...

kızlar hipp in karışık bitki çayını aldım içinde anason rezene ve papatya var kullandınızmı acaba anoson ağır gelirmi

canım dr a srmustum bn de ıcrmek ıstemıstım o demıstı.gelısı norml bebeklerde uygun gormuyorz dıe.hepsı frklı dusunuo dr ları gerci.ama balıkta a,b ve d vıtamını vr ya e zaten vıtamın de alıolar ekstradan d vıt fazlalıgı ve kalsıyum fzlalıgı kemıklerde kalsıyumu bırıktırıp gelısımı zamnından oncve drduruomus ve bıoy kıdsalıgına fln sebep oluomus oyle demıstı.bı sor sen de bklım dr a epsı frklı sncta

bn eymene bır bıberın anason bıle vermıstım 2 aylıkken hıcbısey ypmadı daa da kudrttu:))buyuduler artık korkma gelmez agr

oyy msllh gulycım ya ne guzel buyumus ruzgar aferım ona.yesın yesın buyusun.o zmn kullnın cnm.dedım ya hepsı bska konusuo.sen dr unu dınle

gelde kafan karismasin
bu doktorlar hakkaten farkli farklilar

bizimkine sorsam buyuk ihtimal gerek yok der diye dusunuyorum
bu arada ben baliga ali 7 aylik oldugunda baslamayi dusunuyorum
ılk mezgit ve dil baligi veriliyormus sanirim

bizim oglanda etci olcak anladigim kdariyla
yemeklerine kiyma kattigimizdan beri yiyor

ayrica kofteyide parca parca koparip veriyorum onu da yiyor
biz aliye kiymaya azcik sogan maydanoz ve pirinc katip kofte yaptik ondan yediriyoruz ara ara

iyiyim yasemincim maşallah efeye, benim kız da normale döndü, hatta daha da iştahlandı... annem ve ben vitamine bağlıyoruz.... bakalım inşallah böyle gider... bir de düzenli tartıyorum kilosunu, ne kadar alıp almadığını bilmek içimi rahatlattı....

ben düzenli balık yiyorum hafta da bir kez, işyerim sağolsun....ama balığı seven bir insan değilim... bir de ebrunun dediği gibi sütten ne kadar geçebilirki, direk almaları gibi olmaz....doktoruma bir sorayım kızlar iş çıkışında ne diyecek bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…