๒คl๒öςєğเ๓;12186284 .!.:bi sorunumuz daha var.
5 gün oldu daha kaka yapmadı.
kayısı armut hiç fayda etmiyor.
şimdiye kadar takmayım her bebekte oluyor diyordum ama artık doktora götürcem.
var mı kızlar sizin bi bilginiz bagırsaklarını hareketlendirmek için?
hımmoyle deıl husnıyem kayısı yedrdın mesela ustune suyu vercen ılık su kı rht cksn ok
canım ben gecici degil artık kökten bi çözüm arıyorum.arkadaşım; gliserin denilen bir fitil var, ondan kullanabilirsin, hem de ilaç gibi değil aslında, hiçbir yan etkisi de yok, bizim doktorumuz onu verdi... Kullandım ben de... Sen de doktoruna sorabilirsin Gliserin fitili...
dilekcim cok gecmis olsun
biliyorsun babamda ben dogum yapmadan 1.5 ay once kalp meliyati gecirmisti
simdi cok iyi insalllah annende en kısa surede sagligina kavusur
ben ilginc birseyler yapmiyorum alise
sabahlari yarim kibrit kutusu keci peyniri yarim yumurta sarisi tereyagiyla ve anne sutuyle birlikte yiyor
oglen uykusundan once meyva yiyor o da genelde armut elma gun kurusu ve avokado
uykudan uyaninca en az 4 cesit sebze + bir kofte yiyor (koftesnin icinde az sogan maydanoz yumurta sarisi sarimsak ve cok az kimyon var bunu sebze puresine katiyoruz)
bazen aksamda bu sebze puresinin kalanini verip yatmadan once emzirip yatiriyorum
ama alide ilk hafta cok zor yemisti istemiyordu
sonra birden bire yemeye basladi
sende o yuzden uzulme elbet yiyecek
gunaydin kizlar
gecmis olsun candy5
cok dikkat etmek lazim artik
hem donuyorlar hemde surune surune ilerliyorlar
Günaydın herkese,
Çok az geçmişi okudum sanırım herkes iyi sevindim... Biz iyiyiz annem ameliya oldu salı günü, kalp ameliyatı çok şükür atlattı gibi artık yoğun bakımdan normal odaya alındı öğleden sonrası için izin aldım yanına gideceğim...
Özlemcim çok geçmiş olsun Allah korumuş minik Doruğu..
Ebrucum canım benim merak etmişsin beni ve daha birkaç kişiyi iyiyiz canım çok şükür ama annemin ameliyat olayları bayağı sıktı beni canım hiçbir şey yapmak istemiyordu( Şimdi daha iyiyiz. Defne ek gıdaları kabul etmiyor o da canımı sıkıyor zaten sadece uykusunda süt içiyor çocuk uyanıkken ağzını açmak istemiyor ne ek gıda için ne süt için (( Düşünsene nerdeyse 7 aylık oldu hala sadece anne sütü alıyor çünkü doktorumuz 1 hafta kesin ek gıdayı zorlamayın daha kötü olabilir dedi...
Aam haftasonu doktoru faaln dinlemicem kahvaltı da vericem , et'de vericem belki tat gelince pürelere yemeye başlar, Tuba doğanın pürelerine labne koyuyormuş onu da denicem bakalım artık ne olacak*
Bu arada böyle tadı güzel tarifleriniz varsa yazarsanız sevinirim...
dilekcim cok gecmis olsun
biliyorsun babamda ben dogum yapmadan 1.5 ay once kalp meliyati gecirmisti
simdi cok iyi insalllah annende en kısa surede sagligina kavusur
ben ilginc birseyler yapmiyorum alise
sabahlari yarim kibrit kutusu keci peyniri yarim yumurta sarisi tereyagiyla ve anne sutuyle birlikte yiyor
oglen uykusundan once meyva yiyor o da genelde armut elma gun kurusu ve avokado
uykudan uyaninca en az 4 cesit sebze + bir kofte yiyor (koftesnin icinde az sogan maydanoz yumurta sarisi sarimsak ve cok az kimyon var bunu sebze puresine katiyoruz)
bazen aksamda bu sebze puresinin kalanini verip yatmadan once emzirip yatiriyorum
ama alide ilk hafta cok zor yemisti istemiyordu
sonra birden bire yemeye basladi
sende o yuzden uzulme elbet yiyecek
Sağol canım. Bizimki dönme dolap gibi hiç durmuyor. Bir de bu aylarda bebeler ilgilerini bir yöne toplarlarmış. bazıları ses çıkarmaya bazıları etrafı izlemeye bazılarıda böyle emeklemeye falan.Bizimki emeklemeye taktı. Sürekli yüzüstü hiç sırtüstü dönmüyor. Yanındaki koca yastığı çekip atmış. Zaten doğduğundan beri çok hareketli ele avuca sığmıyor dedikleri türden yani.YAa bende çorba falan vermek istiyom ama eşim karışıyor illaki doktorun dediği diyor püffff.Günaydın hanımlar :)
Özlemcim geçmiş olsun , iyi atlatmışsınız bizim ki daha dönmüyyor ama dikkat ediyorum yinede ...
Dilekçim canım , annene geçmiş olsun ... Umarım tez zamanda hem kendisi hem depsikolojisi düzelir . Gelinimde benim oğlana çekmiş ah ah uyurken beslemeler gıdayı red etmeler insanı allak bullak ediyor resmen ama bulamaç değilde elinle bir şeyler verdikçe alışacak gör bak , ayrıca o listelere göre falanda olmuyor her şey biraz doğaçlama olacak ama yiyecekler merak etme .
Ebrucum bende dün avakado aldım da sen onu sade mi yediriyorsun ? Bir şeylerin içine mi katıyorsun tatlım .
Sağolun kızlar. Dilekcimçok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur annen. Zoru atlatmış en azından.Doruk ta tam olarak verdiğim herşeyi yemiyor. Bazı günler yoğurdunun hepsini yiyor bazı günler ağzını kapatıyor. Muhallebi falan hiç yemiyor. Ben mesela demir ilacını içmiyor diye zorladım. Bir baktım sonraki yemek öğünlerinde ağzını kapatıyor. Doktoru aradım zorlama demir ilacını kes şimdilik dedi. Sen de zorlama bakalım öyle bir iki kaşık tadımlık birşeyler ver sadeece. Zamanla alışır biraz da sabırlı olmak gerekiyorbu bebişlere karşı napalım.
Günaydın hanımlar :)
Özlemcim geçmiş olsun , iyi atlatmışsınız bizim ki daha dönmüyyor ama dikkat ediyorum yinede ...
Dilekçim canım , annene geçmiş olsun ... Umarım tez zamanda hem kendisi hem depsikolojisi düzelir . Gelinimde benim oğlana çekmiş ah ah uyurken beslemeler gıdayı red etmeler insanı allak bullak ediyor resmen ama bulamaç değilde elinle bir şeyler verdikçe alışacak gör bak , ayrıca o listelere göre falanda olmuyor her şey biraz doğaçlama olacak ama yiyecekler merak etme .
Ebrucum bende dün avakado aldım da sen onu sade mi yediriyorsun ? Bir şeylerin içine mi katıyorsun tatlım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?