dilek geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlanır
Dilekçim ben biraz kaşıkla veriyorum sıkılınca parmakla başka bir şey veriyuorum , sonra bir kaç kaşık daha biraz parmak arada su en azından zorla yedirmeme göre daha fazla yiyor birde sebze çorbasını ben herşeyi karıştırıp ypıyordum , bir haftadır her gıdayı tek tek yediriyoruz atıyorum tek havuç çorbası tek kereviz çorbası , şimdi daha severek yiyormuş . Benimde gece sorunum var ne emiyor ne süt içiyor yapacağım bir şey kalmadı sütüm de azaldı , bu haftayı atlatıp bir şeyler düşünücem.
dilekçim arada oluyor. yani bana gülmemek değilde karsısındaki o oldugundan ona dönebiliyor ama beni onlardan ayırıyor. bazen bende poff diyorum içimden:) sanırım fazla kıskancız oınlarla vakıt gecırıyorlar onlarada gülecekler tabi.
Oy oy ebru senin şu besleme düzenine hastayım ben ne yazık ki bu kadar titiz davranamıyorum .
Dilekçim meryeme sormuşsun ama evet kim bakarsa gülüyorlar , çünkü bütün günü onunla geçiriyorlar . Ayrıca benim de sinir olduğum bir şey ama dizginlemeye çalışıyorum kendimi hiç değilse yavrum mutsuz değil emin ellerde diye kendime telkin veriyorum ya onu görünce ağlama krizine kapılsa ne yaparım o zaman sevmediği birine emanet ederim falan filan diye psiko yapıyorum kendime .
Ela hayırlı olsun 7. ayınız :)
ya kıymaları ayoramıorum bırbırınden nasıl anlıcam yaa
benimde babaanne bakıyo ama bizimki anne baba farkını öğretiyo şimdiden bak oğlum annen baabn geldi artık onlarlasın diye ama tabi alıp sevmek istiyo ona gülünce bende kıskanıyorum ama bir yazı okudum ve düşündüm buna engel olmamalıyız. ha demek kolay kıskançlıktan çatlıyorum ama bütün gün onlarla ve birbirlerini sevmeleri lazım en azından emin ellerdeler. sabiha paktuna keskinin anne iş'te diye bir kitabı var orda güzel şeylerden bahsediyo rahatlatıyo insanı tavsiye ederim
Sağol canım.Kenarda değildi ama dönerek kenara gelebiliyor neyseki bişey olmadı! Bu arada ismim Özlem canım.Günaydın bayanlar.
Candy geçmiş olsun. Bebekleri artık kenarlara koymamak gerekiyor. Ebrununda dediği gibi dönmeseler bile sürünüyorlar. Bizde Korayı yer minderlerine koyuyoruz bir geliyozruz enlemesine odanın öbür tarafında.
Dilek geçmiş olsun annene acil şifalar diliyorum.
Çok teşekkürler canım evet zoru atlattık ama yaşayan bilir rabbim kimseye böyle zor zamanlar yaşatmasın sağlıktan öte birşey yok ne para ne pul hiçbir şey istemiyorum o hastanede yatanların halini görünce herşeyin çaresi var bu hayatta sağlığımız gitmesin yeter elden..
Doruk ve Defne aralarında bir gün var ya ondan merak ediyorum anne sütü kaç ml içiyor bir günde Doruk? Yoğurdun hepsi dediğin ne kadar yani? Sebze püresini falan kaç kaşık yiyor? Dediğin gibi sabırlı olmak gerekiyor biraz umarım alışırlar ek gıdalara bir an önce...
Süt ne kadariçiyor bilmiyorum çünküsütümü sağmıyorum canım.İŞe başlayınca pompa alıcam falan demiştim. Sonra da ücretsiz izine karar verince almadım kaldı. O yüzden ne varsa onu içiyor ama zaten >Doruk meme düşmanıydı hep . Arası hiç iyi olmadı sütle. Yoğurt bir kahve fincanı ile başla ay sonu bir su bardağı olacak demişti doktor ama bizimki bir çay bardağından biraz fazla yiyor. Meyve gün kurusu kayısı, havuç, elma armut muz . Bir adet olması lazım ama bizimki yarım anca yiyor. Sebze ve ete bu ay başlatmadı ama ne kadar doğru bilmiyorumbirçok doktor sebzeye daha erken başlatıyor. Yani iştahlı bir bebek değil. Aslında yapılmaması gerekir ama yemeyince oyunla yediriyoruz maaklesef.
Günaydın Yaseminim,
Çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur. Çok yaramaz bu minikler çok analarını çileden çıkarıyorlar:))) Yaa parmağımla veriyorum tamam kabul ediyor ama parmakla ne kadar verebilirim ki saatlerce yedirmek lazım o zaman. Dediğin gibi artık listelere falan bağlı kalmıcam kafama göre yapcam yedircem yoksa olacak gibi değil yani..
Sağol canım.özlem geçmiş olsun canım artık çok hareketliler. çok dikkat etmek lazım
dilekçim annene çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Bizimkinin süt allerjisi var o yüzden hep keçi sütü kullanıyorum. Bolona diye bir marka var nette satış yerleri var. Ayrıca onun kadar iyi değil ama KAy pastörize keçi sütü var canım. Ayrıca maşallah bu söylediklerini yiyorsa kuzucuk gayet iyi bence.tereyagini bir cay kasigi koyuyoruz
avokadoyuda tek basinada verebilirsin ya da armut elma muz karistirip verebilirsin
meyvalarin icine hindistan cevizi de rendeleyin kizlar inanilmaz faydali
kiyma isi de valla bizim doktor bu ay baslayin dedi bizde hemen verdik severek yiyor
bir kofte atiyoruz sebzesine yiyor
keci sutu bulduk
haftada iki kez leventte bir markete geitrecekler ordan alip kefir yapip vericez alise
biliyorsunuz keci sutu anne sutune en yakin sut
kefirde inanilmaz faydaliymis
Canım hangi eti vermek daha doğruymuş?
Yaa benim kayınvalidem de diyor annesi gelmiş falan filan diye ama işte bazen diğer türlüsünü de yapıyor... Söylediğin kitabı araştırayım hemen belki iyi gelir yoksa psikolojim bozulacak kıskançlıktan( Off ya Defne 2 yaşına gelse de hemen yollasam kreşe...
ben çocuğumu kıskandığım kadar kimseyi kıskanmadım anne olmak bambaşka bişi ama kitabı tavsitye ederim[/QUOTE
Tamam canım sağol internetten inceledim güzele benziyor haftaya D&R'a giderim elime alıp incelerim ondan sonra da alırım sağol tavsiyen için.
dana etı verılmelı dılek
ebru ıcımı rahatlattın cunku allaha amanet ıcgudulerıme dayanarak bırını koydum pısmeye umarım dana olandır.ama kuzunun da bısey yapmamasına sevındım canım saolasın
Sağol canım haftasonu bende alıcamda ondan sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?