2009 Eylül Anneleri

özlem geçmiş olsun canım artık çok hareketliler. çok dikkat etmek lazım

dilekçim annene çok geçmiş olsun Allah şifa versin

özlem geçmiş olsun canım artık çok hareketliler. çok dikkat etmek lazım

dilekçim annene çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Çok sağolun kızlar Allah nerde varsa şifa versin hepsine...
Meryemcim sana birşey sorucam yaaa Ali Tuna'ya full-time babaannesi bakıyor yaa geceleri sana gülmeyipte ona güldüğü oluyor mu? Benim kıskançlık damarlarım kabardı yine bu aralarda(((

tereyagini bir cay kasigi koyuyoruz
avokadoyuda tek basinada verebilirsin ya da armut elma muz karistirip verebilirsin
meyvalarin icine hindistan cevizi de rendeleyin kizlar inanilmaz faydali

kiyma isi de valla bizim doktor bu ay baslayin dedi bizde hemen verdik severek yiyor
bir kofte atiyoruz sebzesine yiyor

keci sutu bulduk
haftada iki kez leventte bir markete geitrecekler ordan alip kefir yapip vericez alise
biliyorsunuz keci sutu anne sutune en yakin sut
kefirde inanilmaz faydaliymis

Dilekçim ben biraz kaşıkla veriyorum sıkılınca parmakla başka bir şey veriyuorum , sonra bir kaç kaşık daha biraz parmak arada su en azından zorla yedirmeme göre daha fazla yiyor birde sebze çorbasını ben herşeyi karıştırıp ypıyordum , bir haftadır her gıdayı tek tek yediriyoruz atıyorum tek havuç çorbası tek kereviz çorbası , şimdi daha severek yiyormuş . Benimde gece sorunum var ne emiyor ne süt içiyor yapacağım bir şey kalmadı sütüm de azaldı , bu haftayı atlatıp bir şeyler düşünücem.

dilekçim arada oluyor. yani bana gülmemek değilde karsısındaki o oldugundan ona dönebiliyor ama beni onlardan ayırıyor. bazen bende poff diyorum içimden:) sanırım fazla kıskancız oınlarla vakıt gecırıyorlar onlarada gülecekler tabi.

yasemincim dert etme
zaten bebeklerin artik geceleri kesintisiz uyumasi gerekiyor bizler gibi gece beslenmeden durabilirler artik
seninkisi yapabiliyorsa ne guzel
emin ol kesintisiz uyumasi da onun icin cok faydali

ebrucum sutu kefır yapmaya ugrasacagına,yogrdunu kefırle mayalasan da olur.daha az zahmetlı dıye dedım canım

bende en az bır kez emziriyorum gece. birde işe gelirken emziriyorum. ıkı gündür bu beni çok etkiliyor. sadece 2 sefer gögsümden emıyor çocuk gerısının hepsi sagarak bıberonla

meryemcim bu arada biz yine eskiye donduk
ali bu gece saat 3 e kadar saatte bir saat 3 ten 6 ya kadar yarim saatte bir uyandi
napcam bilmiyorum
tum tezlerimiz cope gitti
reflu ilacini da icirmistim odasi da sicakti karni da toktu nesi var anlamadim gitti
bugun eczaneden calgel miydi ondan alicam bi de uyaninca onu denicem ama kizlar hic elletmiyor ust dislerini agzini kilitliyor cok aciyor sanirim ((

saolun teyzoşları.guzel dularınızın kabul olmasını dılıorum tez zamanda su mubarek guınde:)bu arada cumalarınız da mubarek olsun:)evet meryemcım ya zaman gercekten cok cabuk gecıo ınsan gecerken farketmıo da donup arkasına bakınca bır de evlatlara bakınca hele bır de ayca onlardan kucuk bebeklerle yanyana gelınce gercekten zaman cok cabuk gecmıs dıor::)

ben oglen eve gidebildigim icin sansliyim
ali sabah uyaninca oglen aksam yatmadan emiyor
gecede 1 veya 2 sefer emiyor
onun hricinde ablasi da 1 sefer biberon ya da bardakla sut iciriyor

ebrucum bende sürekli bişeyler deniyorum ama yok çok uyanıyor. bu gece bıraz daha ıyıydı ekstra bişey yapmadım ama biraz daha iyi uyudu. bu seferde sabah 7:30 uyandı zor uyuttumda işe geldim. bilmiyorum kalktımı kalkmadımı daha aramadım.

Oy oy ebru senin şu besleme düzenine hastayım ben ne yazık ki bu kadar titiz davranamıyorum .

Dilekçim meryeme sormuşsun ama evet kim bakarsa gülüyorlar , çünkü bütün günü onunla geçiriyorlar . Ayrıca benim de sinir olduğum bir şey ama dizginlemeye çalışıyorum kendimi hiç değilse yavrum mutsuz değil emin ellerde diye kendime telkin veriyorum ya onu görünce ağlama krizine kapılsa ne yaparım o zaman sevmediği birine emanet ederim falan filan diye psiko yapıyorum kendime .

Ela hayırlı olsun 7. ayınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…