özlem alıntıdan gordum canım gecmıs olsun.gecende babası da eymenı dusurdu allahtan bısy olmadı melek onlar korunuolar
benimde babaanne bakıyo ama bizimki anne baba farkını öğretiyo şimdiden bak oğlum annen baabn geldi artık onlarlasın diye ama tabi alıp sevmek istiyo ona gülünce bende kıskanıyorum ama bir yazı okudum ve düşündüm buna engel olmamalıyız. ha demek kolay kıskançlıktan çatlıyorum ama bütün gün onlarla ve birbirlerini sevmeleri lazım en azından emin ellerdeler. sabiha paktuna keskinin anne iş'te diye bir kitabı var orda güzel şeylerden bahsediyo rahatlatıyo insanı tavsiye ederim
ela ayse arman biriyle roportaj yapmisti o yazida mi gordun sende
o ailenin gecmisinde intihar kurtaj cinayet yani kotu olaylar varsa sonraki kusaklarda cikiyor diyordu
allah korusun ama bana pek mantikli gelmedi
kizlar biz alinin kahvaltisina bebe biskuvisi ya da ekmek katmadigimiz icin ayrica mama da kullanmadigimiz icin peynir ve yumurtayi ayri ayri yiyor yaninda da anne sutu iciyor
bunlardan baska neler verebilirim kahvalti ogunu zayif kaldi baya
tulaycim hosgeldin
halil ibrahim'in uykusu bozuldu mu asilardan sonra
Yedinci ayınız hayırlı olsun Ela. Nice 7 ve yetmişler göresiniz emi..ebru bı kız baglandı senın dedıgını dogruluo dıo kı annem bana halımeyken kurtaj olmak ısemıs ama operasyon basarılı olamamıs dogmuusm ve ıntıhar egılımım var dıo demek kı ılgısı var.ay allah korusun ya bak neler bıle etkılı cocoukların psıkolojılerı
bu aşıdan sonra gündür uykusu biraz arttı ama gece hep ağlıyooo sık sık uyanıyoo
Yedinci ayınız hayırlı olsun Ela. Nice 7 ve yetmişler göresiniz emi..
Anaaaa. Bende istenmeyen evlatmışım annem beni düşürmek istemiş koca karı ilaçları fayda etmemiş tıbbın olanakları denenmiş oda fayda etmemiş. Doğarsa bu çocuk özürlü olur demişler. Depresyona meyilli bir kişiliğim var.
Geçmiş olsun Tülay. Bizde aşılar olumsuz bir etki yapmadı şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?