2009 Eylül Anneleri

özlem alıntıdan gordum canım gecmıs olsun.gecende babası da eymenı dusurdu allahtan bısy olmadı melek onlar korunuolar

Sağol Elacım. Çok da dikkat ediyoruz ama paşam yastıkları falan çekip atıyor artık. Eymeninde yedinci ayı kutlu olsun. Avatardaki resimde çok tatlı çıkmış maşallah.

ela ayse arman biriyle roportaj yapmisti o yazida mi gordun sende
o ailenin gecmisinde intihar kurtaj cinayet yani kotu olaylar varsa sonraki kusaklarda cikiyor diyordu
allah korusun ama bana pek mantikli gelmedi

kizlar biz alinin kahvaltisina bebe biskuvisi ya da ekmek katmadigimiz icin ayrica mama da kullanmadigimiz icin peynir ve yumurtayi ayri ayri yiyor yaninda da anne sutu iciyor
bunlardan baska neler verebilirim kahvalti ogunu zayif kaldi baya

ogluma kavusmama az kaldi
bu sabah bende oglumla birlikte yikandim
bol suyla yikaninca nasil hosuna gitti hic usumedi de
ela senin yaptigin gibi yaptim oturttum kucagima sonra sirtini yikamak icinde bacaklarima yuzustu yatirdim cok kolay oldu
bundan sonra aksam yikamak icin ugrasmicam
yemegiydi emmesiydi derken cok uykusu geliyor bazen yikayamiyorum
artik ben ne zaman yikanirsam genelde sabahlari benle birlikte hafta sonlari babasiyla birlikte yikicam banyoda

ebrucum ben suan dr um programını ızlıorum da ordakı psıkoterapist anlatıyordu.

kahvaltı ıcın de bn 1 cay kasıgı tahınle pekmezı krstırıorum yrım da cevz onları da verıorum ekstradan.alış erseyı yıor sen de verebılırsın cnm bunu.

Son düzenleme:

Ben de o kitaptan sonra kendimi telkin yöntemine giriştim ha kıskanmıyormuyum deli gibi ama yapacak bişey yok ...

Niye hazır kahvaltı ürünlerinden kullanmıyorsun , tahıllı olanlar çok güzel hem de yararlı tahıl faydalı bebekler için .Ben kullanmaya başladığımdan beri kakası çok düzene girdi üztelik muzda patates de pirinç de yiyor . Bir de anne sütüyle yapılanlardan alabilirsin bence Ebru .Yanına yine peynir yumurta ve pekmez kullanırsın .

ebru bı kız baglandı senın dedıgını dogruluo dıo kı annem bana halımeyken kurtaj olmak ısemıs ama operasyon basarılı olamamıs dogmuusm ve ıntıhar egılımım var dıo demek kı ılgısı var.ay allah korusun ya bak neler bıle etkılı cocoukların psıkolojılerı

nıhal dedı ya sut urunlerıyle pekmez vermeyın dıe kahvaltıda ben dusundum ben sut vermıorum kı kavvaltıda taıllı mama karstırıyorum o yuzden bugun de verdım pekmez

hadi ya ela demekki alakasi var oyle mi
pooof yani ailenin gecmisinde olan seyler bizleri etkiliyor
bir bu eksikti yani
tahin pekmez vereyim bende
cevizde vermek istiyorum aslinda alerjik diyorlardi eymene birsey yapmadi di mi

yasemin esim yuzunden veremiyorum
baktik mamalara iclerinde tahillar vitaminler haric bir suru katki maddesi var
en kotusu soya lesitini var ve onun icin gdo lu diyorlaryani esim unlari soyluyor ve aldirtmiyor ama tabi herkes veriyor bana kalsa bende verirdim ama babamiz verdirmiyor iste

evet ebrucum doktorumda anlatılıyor
ne tuhaffff
iyiki bizim bebeklerimiz isteyerek oldu şükürler olsun bununda bi artısı olucak onlar için şüphesiz
bizde aşıdan sonra çok değiştikkkk
bi tuhaf oldu oğlum tanıyamıyorummm

ben sut iznimi kullanmak icin cikiyorum kizlar
ah ah uykusuz uykusuz araba kullaniyorum
oglen aliyi emzirebilmek icin eve bir kez daha gidip geliyorum sirkette yemegi kaciriyorum artik evde ne yiyebilirsem artan vakitte
yani cogunuzun yaptiklarinin yaninda lafi olmaz ama iste neyse
insallah bu cocuklar kiymetimizi bilir

bu son aşıdan çok kötü olduk yaaa
bu kadar hasta olmadı çocuğum uyku saatlerimiz şaştı
şimdi kahv ettircem inş. düzelir
dua edin bizeeeee

Yedinci ayınız hayırlı olsun Ela. Nice 7 ve yetmişler göresiniz emi..
Anaaaa. Bende istenmeyen evlatmışım annem beni düşürmek istemiş koca karı ilaçları kullanmış fayda etmemiş tıbbın olanaklarını denenmiş oda fayda etmemiş. Doğarsa bu çocuk özürlü olur demişler. Depresyona meyilli bir kişiliğim var.
bu aşıdan sonra gündür uykusu biraz arttı ama gece hep ağlıyooo sık sık uyanıyoo

Geçmiş olsun Tülay. Bizde aşılar olumsuz bir etki yapmadı şükür.

Son düzenleme:

aman yapmasın cnmmm..ya teş felan olmadı şükür ama
2 defa çok feci kustu bide uyku saatlerimiz tuhaflaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…