2009 Eylül Anneleri

bahar gecmiş olsun bebem.
bende kestim gecen işaret parmagım tırnakla beraber gitti :))

akşama annemler görümceme bebek görmeye gelcekler.
onlara pasta yada tatlı yapayım diyorum.
aklıma bişey gelmedi netten bakıyorum.
sanırım köstebek pasta yapcam cokacimcoook

bizimki çok huysuz gece 2 saatte bi uyandı
sabah sekizdede bir kalktı 12 de zor yattı
huy değiştirdiler iyie

hüsniyecim saol canım sana da geçmiş olsun bu sakarlık hepimizde var anlaşıldı :)
zor koşuşturmalar yaşıyorsun hayatım Allah güç versin hakkaten zor yani.

walla ağzından zorla almıyom emiyor güzelce kendisi bırakıp uyuyor
doymasa ağlardı

walla ağzından zorla almıyom emiyor güzelce kendisi bırakıp uyuyor
doymasa ağlardı
ağzından almadığını tahmin edebiliyorum zaten!.ben o anki açlıktan bahsetmiyorum. gündüz olan beslenmesinden bahsediyorum. okuduğum kitapta yazıyordu böyle gece uyanmalarının en büyük nedeni olarak.
hb cnm geçmiş olsun :) oğlum uyandı onun çorbASını yediriorum tam sohbete gireyim dedim yine olmadı

afiyet olsun yarasın kuzuya.

slm kızlar
kimse varmı göremiyorum internete hasret kaldım giremiyorum yağız son günler iyice mız mız oldu şu diş çıksaydı bi gerçi annem çıkınca daha kötü olur diyo bakalım bu günümüze şükür neyse azcık geçmişe bakayım umarım keyıfler iii dir

baharim ve ebrum gecmis olsun kizlar yaw daha nasilolsa dokuz tzanedaha var diye kesmeyin parmakciklarinizikaydirigubbakcemile3
bebegi uyumayan narkadasim bazen bebek bos emer anne suttunun geldigine emminmisin canim birde dis ve buyume atagi olabilir bebekler gece buyuduklerini hissediyorlar canim
ahaaaaaaaaaa b uarada oglusum sana 100000000 kez tesekkurler 6saat kesintisiz uyudugun icin seni seviyorum 7disli melegim opuyorumnanaktan

demet low soyleme boole nazar deger sonra
bende ali 9saat kesintisiz uyuyor diyordum ki artik 2 saat kesintisiz uyusa allah allah bisey mi oldu diyorum o derece

baharim sordum burda yukleyemiyormusuz yasahhmis ama du yuklenmeden kullanilabilen msn var demislerdi bi bakayim sen ozelden at bana msnini

selam çoook yoruldum misafir gelicek diye süt kızım gelicekte :) içliköfte yaptık birazda mantı sıktık annemle gökşen tam gaz huysuz ateşide var ikinci dişinide patlattı derken çoook yoruldum yaw :)

baharcım ebrucum elinizi kesmissiniz geçmiş olsun allah daha beterinden korusun

kaldırmışlr canım ama arada görünüyo sonra geriye kayboluyo :)

topiğin hiç keyfi yok bu aralar kimsenin vakti kalmıyo yazmaya okuyan geriye gidiyo çünkü bebişler müsade etmiyo :)

biz iyiyz alalha çok şükür gökeşen ikinci dişini çıkarıyo :)

ela nasıl sen nasılsın sizde diş çıktımı ek besinle aranız nasıl ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…