2009 Eylül Anneleri

günaydın canım uzun zamandır karşılamadık çokk geçmiş olsun.. çok şükür atlattı annen.. ben üzüzm pekmezi veriyorum ama ete yarın başlıyacam.. ilk önce dana verririm herhalde..

Günaydın canım sana da bende öyle hatırlıyordum demek ki doğruymuş ben artık aman şunu vermiyeyim ama bunu vermeyeyim demiyorum maalesef Defnenin damak tadını bulabilmek için herşeyi deniyorum... mafoldumben

günaydıın :))

dilekçim geçmiş olsun canım annen sağlığına bir an önce kavuşurda daha ii olur inşallah :)

selaammm

dilek annene çok geçmiş olsun
filiz sana sabah geçmiş olsun demeyi unutmuşum
aşılar şifa olur inşallah bebişine

ek gıdayla cebelleşen herkeslere de kolay gelsin
bebişler her gıdayı sever sorunsuz yer inşallah

ben de kızımı iyileştirdim
sadece hafif bir burun tıkanıklığı kaldı

bu arada ebru senin ticker yanlış olabilir mi
aliş benim kızımdan büyük diye hatırlıyodum
ama benim kızım şu anda tam 6 ay bir haftalık

gecmis olsun baharcim nasil yaptin o isi dicem ama benim ellerde yara bere icinde
en son gecen aksam alinin sebzelerini buharda pisirmek icin metal bir suzgec var onu yikarken keskin yerinde dogradim bemde bas parmagimi :)))

merhaba kızlar.
kim var kim yok görünmüyor ama burda olanlara selam olsun :)

ebrucum saol tatlım sana da geçmiş olsun. kafamız yoğun ve hızlı hareket etmek zorundayız ya ondan oluyor böyle. ben de rondonun bıçağını çekmecede görmedim elimi çekmeceye soktum böyle oldu :)
nasılsın hayatım nasıl gidiyor ev iş eş bebiş :)

cok halsizim yorgunum.
dün gece kızım hiç uyumadı.
sabah 8 den beri ayaktaydı az önce zorla uyuttuk.
babannesi onu uyutcam diye kadın nerdeyse kendi uyuycaktı :)
görümcemin bebek oldu. olan bana oldu.
cok yoruluyorum
onun evin işi kendi evim gelen giden ugraşıp duruyorum. birde kızın huysuzlugu eklenince tuz biber oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…