2009 Eylül Anneleri

yerim ben onun dişlerini yerim... Bizde diş yok daha ara sıra kaşınıyor ama. Ek gıda ile aramız gayet iyi.Meyve ve yogurdu çok guzel yiyoruz ama iş sebze çorbasına gelince hiç istemiyor, haftaya dr tarhana çorbası verecek belki onu yer.
Gerçekten bıdıklar buyudukçe bize kalan zaman azalıyor. Ben ela uyudukça gireyim diyorum ama o zaman da başka şeyler çıkıyor bi turlu fırsat olmuyo..

selamlarrrrrr
ben geldim oğlum uyanmadan
sabahtan giremedimmm yaaa
açılmadı sayfa bi türlüüü

betülcüm nasılsın yaa özledik valla yoksun nezmandırrrrr

maşallah elaya :) çorbayı zamanla sever inşallah :)benim bütün gün açık duruyo kk vakit buldukça bakıyorum anca iş bitmiyoki bide çalışan bi anne olsan halim haraptı benim :)

h.b zeynepçimmm
hımmm zar zor vakit buluyossss
töbü töbüüüü
yaz temizliğimi yapıolar acep heheheeeeeeeeeeeeeeeee

kimse varmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

selam kızlar nabersiniz bebişler nasıl altta kimse görünmüyo ama fırsat bulmuşken yazıyım yeni evimize taşındık net bu akşam bağlandı temizlik yapmaktan canım çıktı bakıcımda hastayım diye tel etti yandım 1 hafta gelmeyecekmiş nası yerleşcem bilmiyom ancak akşamları çocuklar uyuyunca girebilirim çoook ösledim sizi kaan çok huysuz bu aralar gece gündüz uyumuyo zombi gibi geziyo gözleri uykusuzluktan kıpkırmızı ama bağırıp duruyo sadece beni emiyo ve sütüm çok az doymuyo emerken sinirleniyo ama ek gıdalarıda devam sütünüde biberonuda reddediyo napcamı bilemiyom aç olduğunu biliyorum çünkü bezini değiştirdikten sonra aradan 4 saat falan geçiyo bakıyom bez kupkuru vicdan azabı çekiyorum aç bırakıyorum diye ama denemediğim yöntem kalmadı ek gıdada biberonda kaşıkta hiçbişi almıyo

Son düzenleme:
ben burdayım tülaycım nasılsın oğluşun nasıl yaa altta görünmeyince bi tuhaf oluyo sevmedim ben bu işi kendimi yalnız hissediyom

ecem canim benim hayirli olsuneviniz
oyykiymam kaanima canim uyuyrken edirmeye bak ve bardak dene istersendevam mamasini koy yavas yavas icir.keske yakin olsaydik yardim ederdim sana.

arkadaşlar benim de 6,5 aylık kızım var sütümü sağarak veriyorum ama artık azaldı diye 1 aydır günde 2ye düşmşütüm. <dün bir defa sadece akşam sağdım. Bi tadına baktım çok kötüydü sank bozuk gibiydi var mı böyle birşey yaşayan?

günaydın kızlar.
kim var kim yok görünmüyor.
sevmedim hiç böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…