ya sorma zeyland diye bi marka var ürünleri çok güzel gökşen için ama biraz pahalı sadece sitesinden alışveriş yaparsan % 50 İNDİRİMİ var içim gidiyo çokda güzel şeyler avr ayrıca ünlü yabancı markalrın ürünlerini satan bi site var kız çoçukları için o kadar güzle şeyler varki hemde indirimli ama cesaretim yok gerçi kredi kartım da yok :)) ama kapıda ödeme olsa anında alırım valla :))
günaydın oğlumun bugün aşı yaptırdık. izin aldım işten gttim. çok uykusuda vardı aşı vurulurken çok ağladı gözlerinin yaşıyla bende onla beraber tabi sonra onu babaanneye bıraktım ve döndüm aklım onda herzamankinden daha çok. onun geleceği için çalışıyoruz ama çok zor çalışan anne olmak çok gücüme gitti bırakmak onu
günaydın oğlumun bugün aşı yaptırdık. izin aldım işten gttim. çok uykusuda vardı aşı vurulurken çok ağladı gözlerinin yaşıyla bende onla beraber tabi sonra onu babaanneye bıraktım ve döndüm aklım onda herzamankinden daha çok. onun geleceği için çalışıyoruz ama çok zor çalışan anne olmak çok gücüme gitti bırakmak onu
günaydın hüsniyem h.g
saolun kızlar dlek alışır merak etme benimkide bir yiyo bir yemiyo aldınmı kitabı
günaydın canım uzun zamandır karşılamadık çokk geçmiş olsun.. çok şükür atlattı annen.. ben üzüzm pekmezi veriyorum ama ete yarın başlıyacam.. ilk önce dana verririm herhalde..Günaydın arkadaşlar,
Bugün benim için çok güzel bir gün cumartesi eşim döndü iş gezisinden, bugün annem çıkıyor hastaneden ben iyiyim kızım iyi ahh birde bugün pzt yerine cuma olaydı ve Defnemde ek gıdaları sorunsuz kabul edeydi :))) Offf çok şey istiyorum galiba neyse sizler nasılsınız?
Bu arada geçen sormuştum ama unuttum et olarak dana eti verilecekti di mi yanlış hatırlamıyorsam pekmez olarak ta üzüm pekmezi idi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?