2009 Eylül Anneleri

aslında kapıda ödeme olsa bende alırım ama yok bankaydı yok kredi kartıydı uzatmışlar bide güvenemiyorum ya işte...
insanın kızı olması başka bende öyle... nasıl güzel kıyafetler görüyorum netde hem ucuz hem cicili bicili hem de kalıteli ama işteboshayallersmile

günaydın oğlumun bugün aşı yaptırdık. izin aldım işten gttim. çok uykusuda vardı aşı vurulurken çok ağladı gözlerinin yaşıyla bende onla beraber tabi sonra onu babaanneye bıraktım ve döndüm aklım onda herzamankinden daha çok. onun geleceği için çalışıyoruz ama çok zor çalışan anne olmak çok gücüme gitti bırakmak onu

seni çok iyi anlıyorum gerçekten de çok zor :teselli:
ama söylediğin gibi aslında herşey onlar için

çok geçmiş olsun canım yaa.. evet gerçekten çok zor hele hasta yada sana daha çok ihtiyacı olduğunu düşündüğün zamanlarda bırakmak olumunekankayizsmile
bu arada herkese günaydın

Günaydın arkadaşlar,

Bugün benim için çok güzel bir gün cumartesi eşim döndü iş gezisinden, bugün annem çıkıyor hastaneden ben iyiyim kızım iyi ahh birde bugün pzt yerine cuma olaydı ve Defnemde ek gıdaları sorunsuz kabul edeydi :))) Offf çok şey istiyorum galiba neyse sizler nasılsınız?
Bu arada geçen sormuştum ama unuttum et olarak dana eti verilecekti di mi yanlış hatırlamıyorsam pekmez olarak ta üzüm pekmezi idi????

saolun kızlar dlek alışır merak etme benimkide bir yiyo bir yemiyo aldınmı kitabı

filiz gecmis olsun
bebeginin sana ihtiyaci oldugu zamanlarda birakip ise gitmek gercekten cok zor
peki isten izin alma gibi sansin yok mu?

allahtan bizim isyerindekiler cok anlayisli zaten mudurumunde 9 aylik bir kizi var o yuzden halden anlar
bu gibi durumlarda sorunsuz izin alabilirim

dilekcim ne guzel demek annen bugun cikiyor
insallah cabucak eski sagligina kavusur

bizde hafta sonu alisle yemek yapip yemek uzerine kurulu bi iki gun gecirdik
ne zor yaaa ek gidalardan sonra
insanin isi 2 kat artiyor
onu yemedi baska bisey yap
simdi meyve simdi sebze simdi anne sutu zamani diye surekli takip halindesin
disari cikmak iyice zorlasti

günaydın canım uzun zamandır karşılamadık çokk geçmiş olsun.. çok şükür atlattı annen.. ben üzüzm pekmezi veriyorum ama ete yarın başlıyacam.. ilk önce dana verririm herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…