2009 Eylül Anneleri

filizc.m yavruna çok geçmiş olsun acil şifalar
baharım ne oldu sana yaaa havalar dokunuyor sanırım sanada dikkat et tatlııımmm
oğlumun da 2 gün burnu aktı
dr havalarda dedi bakalım dikkat edicem bahar alerjisi olucak sanırım oğlumun güneşe çıktıktan sonra oluyo akıntı çünküü

demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttt
maaşallah paşana 7 dişimi çıktı öle okudum sanki
bnm oğlum hala dede diş miş yok

Merhaba benim işler yoğun bir giriyorum bir çıkıyorum :) Gribim hala geçmedi , eşimde oldu Efe de tek tük öksürüyor , şurup veriyorum inşallah bir sakıncası olmaz ... Onun dışında Gdo lu mama olayına canım sıkıldı , eve gittim baktım kutulara 4 kutudan 2 sinde çıktı sinir oldum .

yirim ben paşamın minicik guddicik burnunu :) bana alerjisi olmaz onun olamaaazzz :)))

hoşgeldin canım geçmiş olsun. GDO mama olayı dediğin ne ki?

kıyma veren varmı bebeğine nasıl vercez çorbalaramı katcezzz????
vermem lazım demir damlasını veremiyorum çok kabız yapıo çünkü

selam kizlar
benimde hic keyfim yok alis yine uyumadi uyutmadi dun gece
bende mal gibiyim bugun o yuzden
bş de cenem agriyor sanirim psikolojik
daha oncede agriyordu ama dogum iznindeyken hic agrimamisti
ise baslayinca yine nuksetti ((

baharim gecmis olsun havalardan isten gucten sanirim bu durumun
sen yine iyisin masallah senin kuzu annesinin uyumasina izin veriyor (

tulaycim biz tum sebzeleri hani metal buharda pisirmek icin aparatlar var tencere icine yerlestiriliyor ona koyup bir kofte buyuklugunde kiymayida oraya koyup hepsini 10 dakika buharda pisiriyoruz
sonra alttaki suya atip hepsini blendirdan cekip veriyoruz canim

bi de kofte yaptik yumurta sarisi az kimyon sarimsak maydanoz ve sogan koyup alise
onu da arada pğisirip parca parca veriyorum yiyor

filizcim size de cok gecis olsun bugunden sonra atesi cikmaz zaten atlattiniz sizde
bizim kuzu sukur asilardan sonra ateslenmiyor ama disleri yedi bitirdi bizi
ustten 4-5 dis birden geliyor onun agrisindan uyumuyor

Baharcım GDO Genetiğiyle oynanmış gıda kansere neden oluyor , ve en çok da bebek mamalarında olduğu ortaya çıkmış haberler bas bas bağıyor, gdo lu mamalar toplatılacak falan deniyordu bende baktım en çok genetiğiyle oynanan madde soya lesitini ve milupanın ( sütlü pirinçlisinde ve sabah kahvaltılığında çıktı ) gece tahıllısında yok , hippin kilerde yok , ben evdekilere baktım sadece .

Tülay merhaba , ben çorbasına değilde hafta sonu köfte yaptım sebzeli onun içinden verdim ama bayıldı , bence çorbasına koyabilirsin yağsız iki kere çekilmişinden .

tülay kıs ısırırım ben onun kollarını. mıncık mıncık yaparım walla.
yağsız kıymayı çorbaya koyulcakmış canım ama kavurulur mu öyle mi koyulur bilemiyom walla ben de acemiyim ya.

ebrucum,yasemincim maaşallahhh yaff köfte yediler heeeee
vıy kıyma aldıkkk ama aklıma gelmedi yağsız demek aman yaaa
kafa kalmadıııı
geçmiş olsun ebrucum bu arada dikkat et stres yapma ama oluyor işte ben evdeyken uykusuzluk vuruyor gündüz yatmaya fırsatım olmuyo 4 gecedr bizde uykusuzduk akşam uyudu maaşallah oğluşum

Son düzenleme:
ebrucum walla bizimkinin dişleri henüz yok ya ondan sanırım uyuyor gece ama sabahın kör ayazında ayaktayız biz de. tavuk gibi erkenden yatıyoruz oğlumla napiim uykumu alamam yoksa. sen baya hızlı başladın bu ek gıda olayına ama maşallah iyi gidiyorsunuz canım. ben hala emekliyorum resmen
yasemincim GDO olayını biliyorum da hani mamalarda yok diye bangır bangır bağırdılardı. ben de kontrol ediyim eve gidip en güzeli mama vermemek ama ne verc em onun yerine yaaa...

alışırısnız baharcım
bizimde kıyma hariç herşeyden yiyor maaşallahhh artık kahvaltılarına cevizde koyuyorum
zamanla ama bazen red ettiğide oluyo tad duyuları geliştiği için

merhabalar yeni katıldım aranıza
bebişlerinize sebzeleri buhardamı tenceredemı pısırıyosunuz.çelik ile temas edınce vıtamın degerlerının kayboldugu dogrumudur?

evet bizde kahvaltisina koymak icin alacaktik ama iclerinde soya lesitini var diye vazgectik
cocukcagiz sirf yumurta sarisi peynir kayisi tereyag ve anne sutu yiyor kahvaltida

yasemincim ilk baslarda isiriyordu ama bu ara isirmiyor cunku ust damagi acidigi icin memeyi bile sıkıstıramıyor garibim ((

baharcim valla uykusuzluk cok kotu
bizde sabahin korunde uyanirdik eskiden ama gece uykun bolunmeyince sabah kalkmak koymuyor insana
bir onceki gece super uyudu aha duzeldi dememe kalmadi bu aksam mahvetti beni oyle boyle deil ya saatte bir ya yarim saatte bir kalkiyor
bu halimizede sukur napalim geccek gitcek sonra bu gunleri ozlicez biliyorum

ek gida isinde de boole hizli yol almaya mecburdum acikcasi
babasi oglumun tahil bebe biskuvisi muhallebi felan yemesine izin vermedigi icin yiyecegi seyler cok kisitli
o yuzden sebze meyve ve et isine iyice giristik biz
allahtan yiyor kuzu ugrastirmiyor

yasemin avokado verdiniz mi
biz muzla karistirip verdik baya guzel yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…