ben daha vermedim enginar ciktiysa verelim
organik aldigim icin sbzse meyveleri orda ne varsa onlari veriyorum mecbur
diger sebze meyvalara cesaret edemiyorum hormon ve ilaclar yuzunden
bizde aksam ogununde de sebze kiyma veriyoruz yasemin
sabahta bizim kahvaltimiz 1 yumurta sarisi bir kibrit kutusuna yakin keci peyniri 1 cay kasigi tereyag
1 tatli kasigi benim onceden kaynatip pure yaptigim gun kurusu ve uzerine anne sutu
๒คl๒öςєğเ๓;12253994 .!.:yine ek gıda meselesi.
hemen hemen herkes olayı çözmüş gibi görünüyor.
ya ben
kızım cok inatcı yemiyor.
bu aralar birde püskürtmeyi ögrendi agzına ne versem püskürtüyor. üstü bası benim elim yüzüm hep mahvoluyo.
dün corba içirirken böyle yaptı bednde bagırdım. ama reflex olarak sonra cok üzüldüm.
en ufak şeyde cocuga böyle bagırırsam benden anne olmaz diye cok kızdım kendime(
canım maşallah afiyet bal şeker olsun kuzuma.goruldugu uzere biz hic tahil muhallebi mama ve bebe biskuvisi vermiyoruz
vermek itemeyenlere alternatif olmus oluyor
birde evde kefir yaptik onuda heralde aksam yatmadan once yedigi sebze ile karistirip eririz daha koymadik menusune
ya sezeryanb dogum yapan arkadaslarrrrrr baya cesaretlisiniz yaaaaaaaa simdi sezeryan fotolarina baktimda karni kesip ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy benim en cok korktugum dogum tarzi oldu tabiiiiiieyvahedigeldismile
bende dogumdan sonra merak ettim beni nasıl kesmişler diye video izlemiştim.ya sezeryanb dogum yapan arkadaslarrrrrr baya cesaretlisiniz yaaaaaaaa simdi sezeryan fotolarina baktimda karni kesip ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy benim en cok korktugum dogum tarzi oldu tabiiiiiieyvahedigeldismile
benim çizgim neden incecik degil.canım hiç bişey hissetmiyosunki uynadığındada ağrın oluyo biraz ama sürekli ağrı kesici veriyolar dayanılmıycak gibi değil bide incecik belli belirsiz bi çizgi oluyo karnbında okadar::))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?