2009 Eylül Anneleri

merhabalar yeni katıldım aranıza
bebişlerinize sebzeleri buhardamı tenceredemı pısırıyosunuz.çelik ile temas edınce vıtamın degerlerının kayboldugu dogrumudur?

Hoşgeldin , ben fırsatım olduğunda buharda pişiriyorum ,yoksa tencerede az suyla haşlıyorum suyunu çekince alıyorum . Ama zamana göre çalışınca dört dörtlük olmuyor hiç bir şey .

ebrucum walla babanız sana da işkence ediyordu hamileyken şimdi oğlunu kuşatma altına aldı desene ben de çeşit çeşit muhallebi almıştım evde bakiim soya vs varsa hemen atcam ya ne salağım hiç bakmıyorum böyle şeylere. kızdım kendime şimdi.
ama ekmek yok bebe bisk.yok bu çocuk akşam sabah ne yicek onu bilemiyorum. sanırım bu ek gıda olayını kafamda oturtamadım ben ya

filizcim geçmiş olsun canım ateşlenmiş sanırım kuzucuk biraz. zor zamanı atlattınız toparlar bugün annesi.

SAOLUN İNŞALLAH daha iyimiş şimdi ateşi

meryemin kayınvalidesi gittiğinden perşembeye kadar oğluşu ile olcak. izin almış canım. Ela dün geldiydi ama bugün bilmiyorum canım.

Ebrucum ne güzel eşin titiz keşke benim eşimde azıcık araştırsa öğrense , o sadece mamalara karşı fabrikada yapılıyor diye haklı olarak tezi de kanıtlanmış oldu :)) Avakado olayına gelince ben elimle sokunca her şeyi yiyor hafta sonu verdim 2 gün yedi , ama dün kayınvalidemden yememiş , o yüzden değişik tatları hafta sonu kendim veriyorum . Cevize başladım hafta sonu bir de yumurta sarısını yedirdim ama bıldırcın yumurtası alıcam araştırıp hafta sonu için .

Baharcım bende bakmadan okumadan alıyordum , güvendiğim için ama demek ki güvenmemek gerekiyormuş , Hipp markada yok gibi ama onuda araştırıcam en azından bisküvisinde yok ve çok şekerli değil tavsiye edebilirim .Ama kahvaltıda en azından bir marka bulmam lazım muhallebi zaten sevmiyor .

bende sma kullanıyorum acaba onda varmıdır of ya e zor iş bu eskiden kimse bişi bilmiyomuş çok bilmekte iyi değil :)))

ben de pazar günü kereviz ve yer elması aldım haşlayıp buzluğa attım. hep el altında olan şeyler olmadığından yaza da elimizde bulunsun.biraz daha alıp koymayı düşünüyorum hatta. bugün kereviz,havuç ve kabak püresini pirinçle yiyeceğiz öğlen. sever umarım. muhallebi pek sevmiyor ama yarım yumurta sarısını labne ile karıştırıyorum sabah onu severek yiyor şükür.

Baharcım öyle buzluğa atılıp verilebilir mi ? Yani kereviz kararmaz mı ? Filiz emülgatör ( soya lesitini ) diye geçiyor .

Bileşim Birimler 100ml
Protein g 1,5
Whey % 60
Kazein % 40
Taurin mg 5
Yag g 3,6
Doymuş yağ % 45
Doymamış yağ % 55
Linoleik Asit mg 580
Linolenik Asit mg 54
Karbonhidrat g 7,2
Laktoz % 100
Enerji Kcal 67
Nükleotidler mg/lt 29,5
Vitaminler
Beta karoten IU 21,1
A mcg 75
D (D3) mcg 1,1
E mg 0,74
K (K1) mcg 6,7
B1 (Tiamin) mcg 100
B2 (Riboflavin) mcg 150
B6 mcg 60
B12 mcg 0,2
Niasin mg 0,9
Folik Asit mcg 8
Pantotenik Asit mcg 300
Biyotin mcg 2
C Vitamini mg 9
Kolin mg 10
Mineraller
Kalsiyum mg 46
Fosfor mg 33
Ca/P 1,4
Magnezyum mg 6,4
Demir mg 0,8
Çinko mg 0,6
Bakır mcg 33
Iyot mcg 10
Sodyum mg 16
Potasyum mg 70
Klorür mg 43
Selenyum mcg 1,4
ERSL mOsm/L 97

SMA /S-26

çok saol yaşasın yok

Bunların dışında içindekiler diye bir yer var orayıda oku canım , ben orada buldum maalesef .

dr um önermedi devam sütü harici diğer mamaları bende kullanmıyorum.kavanoz kaşık mamaları ve meyve sularını kesınlıkle verme dedı.

iyi diyim iyi olayım demetcim. dişli erkek napar?
yurutecinde perdeye dolanmis bir sekilde:roflol:
demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttt
maaşallah paşana 7 dişimi çıktı öle okudum sanki
bnm oğlum hala dede diş miş yok
ewet canim 7 disi war bakalim cuma gunu dr amcasi tekrar dis bulmassa tabiueyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
dr um önermedi devam sütü harici diğer mamaları bende kullanmıyorum.kavanoz kaşık mamaları ve meyve sularını kesınlıkle verme dedı.

yaaaaaaaaaaaa offffffffffff 1dr dedigi digerini tutmuyoklava:

ebrucum dikkatli ol alisin atesini hep olc.

Ben kaşık mamalarından kahvaltılıkları ve gece tahıllıları kullanıyordum , ama gece tahılını kestik akşamda çorba veriyoruz artık . Ama kahvaltıya alternatif buladamadım onu bakıcam işte , kavanoz mamalarını ve meyve sularını hiç almadım kendimiz yapıyoruz hep , bir de enginar veren var mı bebesine .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…