canım hiç bişey hissetmiyosunki uynadığındada ağrın oluyo biraz ama sürekli ağrı kesici veriyolar dayanılmıycak gibi değil bide incecik belli belirsiz bi çizgi oluyo karnbında okadar::))))
bende sezeryan oldum ama pek bişey hissetmedim korkulucak gibi değilhttp://www.hamilebilgi.com/sezeryan_dogum_resimleri.html
canim bu rsmi gorunce gelde korkma ben yaklasik 42 saat sanci cekmisim haberim bile olmadi kolay gecdi benim iciin normal dogurdum suni sanci esliginde ama sezeryani gorunceeeeeeeeeee eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile iyiki normal yapmisim dedim cok korktum cokkkkkkkkkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
http://www.hamilebilgi.com/sezeryan_dogum_resimleri.html
canim bu rsmi gorunce gelde korkma ben yaklasik 42 saat sanci cekmisim haberim bile olmadi kolay gecdi benim iciin normal dogurdum suni sanci esliginde ama sezeryani gorunceeeeeeeeeee eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile iyiki normal yapmisim dedim cok korktum cokkkkkkkkkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
demetcim sezeryan sadece 2 gun cok agri yapiyor
ben dedim ki bi daha hayatta dogurmam o derece yani ama o 2 gunu atlattin mi gecip gidiyor valla
dogum sirasinda zaten hicbirsey hissetmiyorsun
goz gormeyince gonul katlanir hesabi :)))
bende goruldugu uzere cok sık emziriiyorum yani alis gunde 7 kez anne sutu alıyor
ama son ay cok az kilo almisti o yuzden ben anne sutu icsede o ogunu ek gida ile takvye ediyorum
bir de asla bitirsin diye zorlamiyorum ogunu
ne kadar isterse o kadar yiyor
bizde ilk ceyrek yumurta sarisi ile baslayip arttirdik ve organik yumurta kullaniyoruz
koftede sebzelerine katiyoruz arada da sade olarak parca parca koparip veriyoruz yiyor
๒คl๒öςєğเ๓;12255531 .!.:benim çizgim neden incecik degil.
belli belirsiz laf mı kabak gibi ortada(
pütür pütür.
demetcim sezeryan sadece 2 gun cok agri yapiyor
ben dedim ki bi daha hayatta dogurmam o derece yani ama o 2 gunu atlattin mi gecip gidiyor valla
dogum sirasinda zaten hicbirsey hissetmiyorsun
goz gormeyince gonul katlanir hesabi :)))
bende goruldugu uzere cok sık emziriiyorum yani alis gunde 7 kez anne sutu alıyor
ama son ay cok az kilo almisti o yuzden ben anne sutu icsede o ogunu ek gida ile takvye ediyorum
bir de asla bitirsin diye zorlamiyorum ogunu
ne kadar isterse o kadar yiyor
bizde ilk ceyrek yumurta sarisi ile baslayip arttirdik ve organik yumurta kullaniyoruz
koftede sebzelerine katiyoruz arada da sade olarak parca parca koparip veriyoruz yiyor
bu devam sütlerinde de varmıdır GDO yaaaa... evdeki 4 kutu mamayı direkt çöpe attım.
bebe biskuvisi veren arkadaslar
onda da soya lesitini var
2008 eylul anneleri topiklerinde kendileri yapiyorlarmis onun tarifini vermislerdi
aklinizda olsun ordan alip sizde kendiniz yapabilirsiniz
bebe biskuvisi veren arkadaslar
onda da soya lesitini var
2008 eylul anneleri topiklerinde kendileri yapiyorlarmis onun tarifini vermislerdi
aklinizda olsun ordan alip sizde kendiniz yapabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?