2009 Eylül Anneleri

canım hiç bişey hissetmiyosunki uynadığındada ağrın oluyo biraz ama sürekli ağrı kesici veriyolar dayanılmıycak gibi değil bide incecik belli belirsiz bi çizgi oluyo karnbında okadar::))))

http://www.hamilebilgi.com/sezeryan_dogum_resimleri.html
canim bu rsmi gorunce gelde korkma ben yaklasik 42 saat sanci cekmisim haberim bile olmadi kolay gecdi benim iciin normal dogurdum suni sanci esliginde ama sezeryani gorunceeeeeeeeeee eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile iyiki normal yapmisim dedim cok korktum cokkkkkkkkkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

demetcim sezeryan sadece 2 gun cok agri yapiyor
ben dedim ki bi daha hayatta dogurmam o derece yani ama o 2 gunu atlattin mi gecip gidiyor valla
dogum sirasinda zaten hicbirsey hissetmiyorsun
goz gormeyince gonul katlanir hesabi :)))

bende goruldugu uzere cok sık emziriiyorum yani alis gunde 7 kez anne sutu alıyor
ama son ay cok az kilo almisti o yuzden ben anne sutu icsede o ogunu ek gida ile takvye ediyorum
bir de asla bitirsin diye zorlamiyorum ogunu
ne kadar isterse o kadar yiyor

bizde ilk ceyrek yumurta sarisi ile baslayip arttirdik ve organik yumurta kullaniyoruz
koftede sebzelerine katiyoruz arada da sade olarak parca parca koparip veriyoruz yiyor

bende sezeryan oldum ama pek bişey hissetmedim korkulucak gibi değilyanlız benim dikişler böyle deil daha ince ve lazer dikiş içten eriyen dikişti...

ewet canım böle izleyince pekde hoş değil insan ister istemez korkuyo ama o anda hiç bişeyin farkında olmadığın için sorun olmuyo ben doğum öncesi bilerek hiç izlemedim bu tür şeyleri korkmamak için:))

bende sezeryan oldum acı falan olmadı..doğumdan önce hiç doğum videosuda izlemedim şimdide izlemem niye kendimi korkutayımki

bende günde en az 8 kez emziriyorum ama yeterli gelmiyor maalesef oyüzden ek gıdaya geçtik tesekkür ederim canım benim bilen kişilerin olması çok iyi bende başlıyım çeyrek olarak ...Ebrucum ilk içine peynir ve gün kurusu ekliyerekmi verdiniz

๒คl๒öςєğเ๓;12255531 .!.:
benim çizgim neden incecik degil.
belli belirsiz laf mı kabak gibi ortada (
pütür pütür.

yok tatlım benim dıştan incecik bir çizgi öle pütür falan yok lazer olduğu için sanırım normal dikiş değil

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:ama ben cok korktum ebrucum yaaaaaaaaaaaaeyvahedigeldismile
canim bende 7kere emziriyorum birde disleri cikarken normal kilo alimlarinin az olmasi hemde hareketlilerde.
galiba dis olarak alisle erdenay basi goturuyor birinin 7 digerinin 5disi buarada doktorumuz kalsiyummu iyi olan ve kemilkleri guclu olan bebekler erken cikarir disi erken cikan dis kotudur bir laf dedi guldu gecdi ben sordumda zaten bizimki genetik.

gun kurusu ne dir kizlarrrrrrrrrrrr:uhm:

ÖĞleden Önce konuŞmuŞtuk sma mama kullanıyodum ÖĞlen baktım ondada var Çok ÜzÜldÜm neden dedım kendıme Şımdı hıpp araŞtıracam yoksa ona baŞlıyorum

selam tekrarrr...
demet işin mi yok gülüm ne diye bakıyon o fotolara. walla güle oynaya girdim ayılırken acım oldu yedim kıçıma iğneyi geçti. hiiiiç te sıkıntı olmadım. normal doğumun stresi, sancısı da beni korkutuyor şuan.
biz de kereviz havuç ve kabağımızı pirinç ve labne eşliğinde yedik azcık azcık. ben sulu vermiyorum çiğnemeye alışıyor oğluşum. dişimiz yok ama olsun :)

ozlemcim evet
ilk ceyrek yumurta sarisi (bu arada yumurta kayisi kivaminda olursa daha faydaliymis)
yarim kibrit kutusu tuzu alinmis keci peyniri ve gun kurusunu(bunuda organik aldik suda hasladik yumusayinca haslama suyuyla birlikte blendirdan gecirip bir kavanoza koyup buzdolabina kaldirdim
ara ara meyva purelerine ve sabah kahvaltilarina katiyorum kabizliga da iyi geliyor)
ile basladik
sen icine normal irmigide suda haslayip katabilrisin
alis sevmedi o yuzden biz sadece bunlari kattik
anne sutuyle bulamac yapip yedirebilrisin
sonra azar azar miktarlarini arttirirsin tereyag katmaya baslarsin

demetcim evet bizim doktorumuzda erken cikan dis kotu sozu gercek deil demisti
sen sanslisin erdenay o kadar dis cikartti ama uyku duzeni bozulmadi masallah
alis uyumuyor baksana disler yuzunden ((

bebe biskuvisi veren arkadaslar
onda da soya lesitini var
2008 eylul anneleri topiklerinde kendileri yapiyorlarmis onun tarifini vermislerdi
aklinizda olsun ordan alip sizde kendiniz yapabilirsiniz

2008 eylul anneleri topiklerinde kendileri yapiyorlarmis onun tarifini vermislerdi

ben hipp inkini aldım varmı bilmiyorum ama ben yapacam bebe biskivüsi

100 gr oda sıcaklığında tereyağ
1 yumurta sarısı
12 yemek kaışığı un tarifte 10 yazıyordu ama benimki 12 kaşık aldı aslında anlarsınız elinize yapışmayacak bi hamur olcak çok katıda olmasın
1 çay bardağı pekmez ( agave diye bi tatlandırıcı varmış organik alabilirseniz ondanda olur ben pekmez koydum
yarım çay kaşığı tarçın ,bi tutam vanilya ben vanilya koymayı unuttum ama bundan sonra koyarım kattığı aroma güzel olur
2 yemek kaşığı irmik
ben beyaz un kullandım ama tam buğday unu aldırdım eşime artık onunla yapıcam

tüm malzemeleri karıştırıp yoğurun unu önce 10 kaşık koyun sonra yavaş yavaş ekleyin çünkü yumurta büyüklüğü bile sıvıyı azaltabilir yada arttırabilir. Medaneyle serçe parmak kalınlığında açın kalıpla yada nasıl isterseniz artıkın kesiverin canlarım 170 derecede 15 en fazla 20 dk kadar pişir

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaa bebiklerimize ni vircez biz offffffffffffff ya canim hangi topikdev verde bakiyim birrrrrr
kizlarrrrrrrrr GUN KURUSU nedirrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…