2009 Eylül Anneleri

ya benim kızımda şimdi de gece üstünü açma huyu başladı
bütün gece üzeri kapalıysa bacaklarını bisiklet gibi çevirip açıyo
yeniden hasta olucak yaaaa
uyku tulumu alayım dedim ama havalar da ısınmaya başlıyor

günaydınlar herkese
hayırlı cumalarrrrr
çalışan annişler adına çok seviniyom
bebelere kavuşmaya saatleri kaldı

ben de iyiyim filiz
evet çok hareketlendi hem de
ama üstünü açmasa da başka şekilde hareketlense

bu arada hoşgeldiniz ebru ve tülay

h.b. canım
bnm oğlanda yatırdığım yerin bayaa aşağısında uyanıyo kaya kaya şimdideb bu kadar deli yatıyo
yaza yandıkkkk

h.b. canım
bnm oğlanda yatırdığım yerin bayaa aşağısında uyanıyo kaya kaya şimdideb bu kadar deli yatıyo
yaza yandıkkkk

evet yandık gerçekten
ama yazın da şöyle bir avantajı var
kalın örtüler yorganlar falan olmaz
üstünü açsa da sorun olmaz
yatağın iç,nde kaysa da aman nefes alamıyomu falan diye derdimiz olmaz
atarız yatağın içine sere serpe uyur minnoşlar

Saatlerce uykusuz geçen bir geceden sonra herkese merhaba,

Nasılsınız? Ben başlangıçta da yazdığım çok uykusuzum ve bu halde şirkette leyla gibiyim:)))
Dün gece Defne 2 kez uyandı ilkinde 15dk'da uyuttum ama ikinci uyanmasından sonra uyuması 2,5 saat sürdü tabi benim uykumun içine mıçtı:)) Sanırım karnı ağrıyordu kıvrım kıvrım kıvranıyordu aslında gözünden uyku akmasına rağmen uyuyamıyordu sonra oturma odasına götürdüm 10dk kadar oyuncakları ile oynadı sonra ben ne yapıyorum çocuk gecenin bu saatinde oyuncakları ile oynarsa geceyi gündüzü şaşırabilir diye düşünüp onu da bıraktırdım sonra kucağımdayken ıh ıh ıh diye diye bir avuç dolusu mıçtı ve rahatladı:))) Sonrada uyudu şeker...

dilekcim biz her gece bu durumdayiz :)))

ali de donup durdugu icin ece surekl iyer degistiriyor ve ustunu de aciyor
bir de o kadar cok terliyor ki odasinin petegini yine kistim ustunde de iki tane incecik battaniye var ona ragmen her uyandiinda su gibi oluyor
bu yuzden bazen gecenin bi yarisi cocugun ustunu degistirmek zorunda kaliyorum tabi istemiyor agla agla bi hal oluyor
niye bu kadar terliyor acaba dis sıkıntısı terletir mi

zavallı çocuklar yaa sıkıntılarını dile getiremiyorlar. derdi sadece kaka kuzunun:) napalım dilek yarın haftasonu artık bol bol uyursun..

ebru yaa bizimde aynı derdimiz var canım ensesi sırılsıklam oluyor burnunda tıkanıklık varmı alinin.. bizim dr ondan terler demişti. alitunada var biraz serum fizyolojık kullandırtmöıyor esek

Ben diş kaynaklı olabileceğini duymuştum canım bizim evde sıcak oluyor o nedenle geceleri çok sıkı örtmemeye çalışıyorum. Defne aslında böyle uyumayan bir bebek değildi ek gıdalara geçmek yaramadı kuzuma... Ne yapalım canım yaa Allah sabır versin hakikaten geceleri çok zor oluyor evet bebelerimiz çok değerli ama gecenin bir yarısı uyandığında uykuda çok tatlı geliyor bee:)) Dün seven seas'i sormuşsun muhtemelen markası o dur kullandığın balık yağının bize de dr vermişti ama ben araştırmadan kullanmak istedim pek çok doktora sordum int. üzerinden ve kullanmamaya karar verdim çoğunluk 1 yaşından önce kullanılmasını doğru bulmuyor bunu doktorumuza söylediğimde peki öyleyse multitabs kullan dedi...Bizde monovit'i kestik multitabs veriyoruz.

zavallı çocuklar yaa sıkıntılarını dile getiremiyorlar. derdi sadece kaka kuzunun:) napalım dilek yarın haftasonu artık bol bol uyursun..

Aynen öyle canım yaa bir konuşsalarda söyleseler içindekileri anneleri de biran önce çözüm bulsa.. Haftasonu dinlenmek yok bana canım. Yarın doktor kontrolümüz var sabah 7:30'da çıkıcaz evden İzmir'e gidicez, öğleden sonra eşimin toplantısı var İzmirde saat 18:00'e kadar onu beklemek zorundayım alışveriş merkezlerini talan edicem yarın... kaydirigubbakcemile2 Pazar yine eşimin eğitimi var akşama doğru gelecek gecede fener-gs maçı varmış oraya gitmek istiyor yani bana haftasonu ne uyku ne de dinlenme var .. olsun yaa ne yapalım bebelerimiz sağlıklı olsunda analar dinlenmiyiversin..

Dünde kayınvalide ile ortalık gergindi gece küstü gitti off offf çok canım sıkıldı aslında çok küçük birşeydi ama eşim ağzına geleni söylemiş, dün aradım ağlıyordu telde bilmiyor gibi davrandım akşam eve gittim benim girmemle onun çıkması bir oldu ben yarın sabah gelirim diye.. Çok üzüldüm yazık cebini bile bizde unutmuş gitmiş, eşim işten gelince hadi dedim olmaz böyle yazık bak cebini bile unutmuş gitmiş o da çok üzülmüş gidip alalım dedim, gittik gelmedi ama en azından ben gönlünü aldığıma inanıyorum.

gönlünü alman iyi olmuş dilek. çok zor işler bir yandan kendin kırma bir yandan eşine kırdırtma off..

gönlünü alman iyi olmuş dilek. çok zor işler bir yandan kendin kırma bir yandan eşine kırdırtma off..

Canım Defnenin iyiliği için bunun olması gerekiyordu bir gelin olarak yıkıcı taraf ben olamazdım onu eşim üstlendi yapıcılığı da ben... Bu onu artık 6 ay götürür herşeyi istediğimiz gibi yapar 6 ay sonra bir kıyamet daha kopar bir süre de o şekilde idare eder Defne'yi kreşlik yaparız:))) Aslında kayınvalidem ek gıdalar konusunda oldukça tecrübeli biri bazen internetten araştırıp bildiklerimi o çoktan biliyor oluyor ve şaşırıp kalıyorum... Ama yaptıklarına yorum katması bizi deli ediyor mesela diyorum ki artık tereyağ koyabiliriz çorbalarına tad verir diyorum ben bugün koydum diyor, yumurta vericem yakında kahvaltıya başlıcaz diyorum ben bugün tattırdım diyor vb... Gece vücudunun bir bölgesi kırmızı kırmızı olmuş anne sen bugün yumurta verdin mi diyorum ben yumurta yemedim ki bugün o nasıl yesin diyor yaa bu çocuğun yedikleri seninle mi bağlantılı daha bunun gibi pek çok şey...
Aslında Allah binlerce kez razı olsun dün gece kendisine de söyledim hakkını ödeyemem ama ne olur ki benim istediğim gbii yapıverse birşeyleri...

Eşim şey demiş dün bize nasıl yemek yaptığın yada yemek yapıp yapmadığın umurumda bile değil ama kızın yedikleri bizim kontrolümüzde olacak istemediğimiz en ufak şeyi yapmayacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…