2009 Eylül Anneleri

maşallah alişe. biz de yakında çıkartırız tam sarıya herhalde. zaten bi kahvaltıda sorun yaşamıyoruz. tereyağı başlıcam koymaya canım yavaş yavaş ilerliyoruz :)
yasemin bıldırcının sarısı çok küçük olmamı peki_?

yaa ben baya geride kalıyorum ek beısnde. kahvaltıya daha bu hafta baslıycaz dr umuz oyle dedı. hala yoğurt corba muhallebı meyva püresi gidiyoruz

meryem biz de hala ordayız ek gıdada
bizim doktorumuz da önümüzdeki hafta başlatacakmış kahvaltıya
ben önden bi deneme girişimi yaptım
yumurta sarısına ağzını buruşturarak yiyor ama peyniri bi türlü yedirmeyi başaramadım

bilmiyorum bende doktora sormadan almıştım ama olsun , haftada bir kere versek bişey olmaz heralde ..

Ben hızlı başlamakzorundaydım çünkü sütüm kilo aldırmıyordu ve aşırı miktarda değildi ama herkez kendi doktoruna göre hareket etsin bence neticede sisin çocukalrınızı o daha iyi bilir .

Bende ki listede zaten , ymurta sarısı her gün değil haftada 4 kere verilecek diyro ve aynı zamanda peynir verilmeyecek diyor , ben ilk gün yediği kadar verdim yumurta sarısını zaten tamamını yiyemedi ... Cevizide yarım kırıp kahvaltısına karıştırıyoruz pek beğenmedi ama yapacak bişey yok yiyecek mecbur ...

selam kızlarrr tam 1 ay olmuş girmeyeli özledim kocam el koydu bilgisayara giremiyorum bi süre daha giremem arada bakarım herkes iyidir umarım

yasemin zaten dr a gitme amacımız o her birimizin kuzusunun gelişimi farklı. dr larda ona gore bişeyler verıyor. mesela bazılarımızın drları 6. aydan once bır lokma verdırtmedi baskalrımızın 4. ayda baslandı. ama şuda var ben burada çok şey öğrendim. drun söylediklerine eklemeler yaptım

hanımlar bende cıkıyorum esım gelıcek bebısımı ona bırakıp bıraz yuruyuş yapıcam gunlerdır cıkmadım dısarıya.bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…