2009 Eylül Anneleri

şöyle yazıyor meryem :)

dada , mama ,agu ugu, sonra oyda sizley kocaman konusuyoylaydı , sen oydakileyi demeye kalmadan bi geçirdim ağızlarına aynen kaçtılar ... ooh mına koyiyim söktüm konuşmayı :)

he he bebe böyle konuşuyor yani ...

selaaaaam
eve git gel sonra toplanti derken giremedim
o kadar kostur kostur yemek ye eve git yine accik emdi yaaaa
ufff cok canım sıkılıyor
geri kalanını sagıp attım dolaba ama ben benden emsin istiyorum
zaten bakicisiyla butun gun
aramizda bu bag kalsin istiyorum cok sey mi istiyorum yaaa

ebrucum sen onun annesisisn en özelisin senınle bır bagı zaten var. benımkı gündüz hiç emmıyor. gece 1 sefer bırde işe giderken haftasonu evde olunca sabah uyanır uyanmaz dayıyorum memeyı. yoksa içmiyor. ama çocuk benı görünce hacı görmüşe dönüyor:) annesıyım cunku onun ıcın daha degerlı kımse olamaz merak etme

bende alıcaktım keskınoglunun omega 3 u yumurtasını ama vermek uygun olurmu bılemedım.organık yumurtasını aldım mıgrostan.aslında koy yumurtası vermek gerekırmıste ben guvenemıyorum arastırdım buralarda var da kahvaltı salonlarında satılıyor fakat yıne guvenemedım nerden bılebılırım kac gunluk oldugunu.bıldırcın yumurtası alıcam bu aralar cok ıyı dıyorlar bebekler ıcın.

bizim cocuk doktoru akrabamiz var ona sorduk verebilirsiniz dedi ama kendi doktorumuza sormadik
aslinda bu hafta asilarindan bir tanesini daha yaptirmak icin gidicez
bizim doktor asilarini boluyor hatirlarsan

o zaman onunla da konusuruz

ebrucum ali efe de yatmıyor memeye canım. geceleri emiyor sadece uykulu uykulu. ben de sağıp veriyorum. aman içsin de öyle içsin napiim. sıkma canını meryeme katılıyorum biz anneleriyiz zaten aylarca aynı bedeni paylaştık bundan özeli var mı? onlar için emek veriyoruz.
yasemin tavuğa verilen yemle ilgili sanırım canım takviyeli yemlerle besliyorlar. benim oğlum yumurta ve peynir ikilemesini pek sevdi yarım sarı yiyoruz her sabah.

Ebrucum yanıltmak istemiyorum ama aynı yağı bende almıştım , Gülay doktora sormuş o vermeyin demiş bende haftada 1-2 kere vermeye karar verdim karaciğerde probleme yol açar demiş, ama banada eczacı mutlaka kullan demişti birbirini tutmuyor söyledikkleri .

Baharcım Efede ikisinide çok seviyor ama yumurtayı çok katı değil kayısının az pişmişi gibi seviyor nasıl bir terimse neyse , ama bıldırcın yumurtasında daha çok potasyum varmış haftada bir verilebilir diye okumuştum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…