2009 Eylül Anneleri

betülcüm cansunun dediği gibi ebru da hüsniyede bırakıyolar inşallah sizde rahat eder bir an önce alışısınız zor ya bebişi bırakmak

canım bende ümraniye çengelköy üsküdar arasında bi yerdeyim 3 yerede çok yakınım :) ama semtimiz üsküdar diye geçiyo :)

ıyiyim bende canlarımmmm. Çok özledim ayol burayı. Valla işleri salladım biraz sizle takılayım azıcık beklesinler napiim dimi ama yaaaaaaaaaa :) Benim kız kuduruk. Sizin Bebişleri iyimi?

betülcüm hoşgeldin ..

ebru canım ben hep sagıyorum aynı sütüm ne artıyor ne azalıyor. merak etme azalmaz.. zaten azalsada hergun yenı b işey daha yıyorlar çok sükür..

bizimkide kuduruk merak etme yere göğe sığamıyoruz yavrum dış kapının önüne gidip hadi gidelim diyo sürekli camdayız :) dışarı yı izliyoz ve aşırı bana bağlandı yanından ayrılamıom :)

yaw çalışırken(hamileyken) ne kadar çok siteye giriyorduk yahuu, sayfalarca geçmiş okuyorduk şimdii nerdeeeeeeeeeeee.Benim kız iyi yaramaz degil ama hep oyun istiyor ancak o uyuyunca girebiliyorum tabi o ara başka iş yoksa

ben de nisan sonu başlıyorum işe sanırım bakıcı gelicek bizede istemiyorum annemlerin bakmasını iyi birini buluruz umarım

betul senin kizlada benim oglan aynigun dogmus
selam kızlar nasılsınız

slm canim nasilsin bebeklerin nasil icindseki ve ruzgar beyimiz..

kizlar komsumu 2yasindaki oglu wcye kilitlemis kadin nasil ciglik attiyor bir bilseniz galiba suan bizim en iyi donemlerimizzzzzzzz.

gülnaz zaten fırsatın varsa anne baba vs hiç bulaştırma. zamanla çocugunu sana anlatmaya başıyorlar sinir bişey

hamileyken bu kadar çok işimiz yoktu betülcüm şimdi bir çok yere yetişmeye çalışıyoruz topik artık lüksümz oldu :)

hoşbulduk kocacım bilgisayara el koydu çalışınca daha çok gelirim herkes iyi değilmi rüzgarda kuduruyo özgecim hemde ne kudurmak ayvayı yedik geç yürüse der oldum o derece yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…