2009 Eylül Anneleri

iyiyim betülcüm yakışıklıda iyi çok şükür:) ela nasıl.. senınle görüşemedik ek besinlerle sızın aranız nasıl:)

gülnaz zaten fırsatın varsa anne baba vs hiç bulaştırma. zamanla çocugunu sana anlatmaya başıyorlar sinir bişey

al işte en korktuğum şey ayol sinir oluyorum şimdiden rüzgar böyle şöyle der oldu kayınvalidem haftada bir gördüğü halde düşün bide baksa mıçtım yani

kızlar havaşlar ısınıyo ben işe başlamadan sizi ağırlamak isterim bunu bi konuşalım herkes buralardayken

valla gülnaz hele bişey dıyemıyorsan hiç bulaşma ben diyorum benım cocugumu banamı anlatıyorsunuz diye:)

meryem sebze çorbası hariç herşeyi yiyor.Bugun itibarı ile kahvaltıya da başladık maşallah az da olsa onu da yedi.Ama ben ne ara emzirecem mama verecem şaşırdım.Dr dediki onemli olan ek gıdaları alsın yoksa kilo alamaz (bizim kilo az).Bi oturup program çıkaram yeniden bakalım.Sizde durumlar nasıl

Hoşbuldum Betülcüm. Nabersin ya görüşemedik ne zamandır?

Gülnazımmmm özledim senide kıs baya oldu görüşmeyeli. Demek işe başlıcaksın ha. Hayırlısı cnm

betülcüm biz 3 öğün ek besin yiyoruz aralarda sürekli emiyo

sabah kahvaltı öğlen çorba akşamda duruma göre çorba muhalebi filan

valla gülnaz hele bişey dıyemıyorsan hiç bulaşma ben diyorum benım cocugumu banamı anlatıyorsunuz diye:)

canım geçen bırakıp sinemaya gittik çıkışta aradım uyudumu diye uyumamaış az uyumuş hadi ya dedim bir bozuldu sorma gitsin ben çocuğumu merak edemezmiyim ya ne cüret yani sormayalımmı bakıyolar diye minnet edemem bakmasınlar o zaman gözüm kapalı emanet edemem bozulan bozulsun inşallah iyi birini bulurumda ellerine kalmam

Ozge ne olsun herşey aynı. Pzt itibaren Elayı sallamadan yatagında uyutmaya başladım. laptopun sarjı bitiyor.gelirim ben yine.şimdilik bye kocaman optum hepinizi

canım bızde sebze corbası yoğurt muhallebı olarak devam edıyoruz. arada meyva püresi.ben sütü şöyle veriyorum. kahvaltımız süt zaten. sebze corbasından 2 saat sonra süt ondan 3 saat sonra yoğurt 2 saat sonra tekrar süt. gece yatarkende süt. yani bir sekılde 500 cc üstüne cıkarıyorum.

Hoşbuldum Betülcüm. Nabersin ya görüşemedik ne zamandır?

Gülnazımmmm özledim senide kıs baya oldu görüşmeyeli. Demek işe başlıcaksın ha. Hayırlısı cnm

bende özledim canım hayat şartları naparsın birazda sıkıldım tabi 9 aydır evdeyim yetti rüzgar beyide büyüttüm baya napalım çalışmak lazım

Çalış Gülnazcım çalış. ınsan alışınca çalışmaya evde oturmakta zor geliyor bir süreden sonra. ınşallah iyi bir bakıcı bulursunuz Rüzgara.

ben vazgeçtim sallamadan uyutma olayından biri gelip bozuyo sinirim daha çok hopluyo zaten adam eşşek kadar oldu biraz daha gayret diyorum napiim

gülnaz benimkide bozluyo ama söylüyorum bende yani olabilir çocuk bendede uyumuyor bılıyorsun dıyorum mesele senın uyutup uyutamaman değil cocuk bellı olmazkı bilmek lazım sonrasını ona göre ayarlıycaz cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…