Çalış Gülnazcım çalış. İnsan alışınca çalışmaya evde oturmakta zor geliyor bir süreden sonra. İnşallah iyi bir bakıcı bulursunuz Rüzgara.
gülnaz benimkide bozluyo ama söylüyorum bende yani olabilir çocuk bendede uyumuyor bılıyorsun dıyorum mesele senın uyutup uyutamaman değil cocuk bellı olmazkı bilmek lazım sonrasını ona göre ayarlıycaz cunku
gülnazcım nerde oturuyosun :)
öyleymiş canım çalışırken evimin kadını olmayı hayal ederdim aldım boyumun ölçüsünü insanın özgüveni gidiyo yiyemiyorum koca parası bünye kabu etmiyo
Kızlar benimki kucakta uyuyordu normalde ayakta sallanmayı sevmiyor.Şimdi uyku saatine 30dk kala yatagına çıkarıyorum eline oyuncak veriyorum ama oyuncagı 2-3 gunde degiştiryorum sıkılıyor çunki.15dk kadar onunla yatakta oylanıyor sonra battaniye ile ellerini kundak gibi kapatıyorum ama ustten. Sonra ninni felan soyleyip kaşlarını yada saçını okşuyourm. Arada çıglık atıp huzursuzlanıyor ya parmagımı şıklatıyorum yadda niniyi degiştiryourm( nini derken oyle ne gelirse dilime) Ha bi de elimi karnına koyuyorum/bacaklarına masaj yapıyourm ama hep sakin sakin.Sonra pat uyuyor.
Uyku dongulaır 45 dk ya o zaman uyanıyor yine okşayıp geri uyutuyourm. işe yarıyor biraz sabır gerektiriyo ama sonunda iyi olur diye duşunuyorum
Süpersin Betülcüm iyi yapmışsın. Ama benim bunu yapmam mümkün değil ya . yapsam bile biliyorum bizimkiler bozacak bu durumu poffffff
Cansu sen nasıl başardın canım?
sabır bende varda zavallı kuzuma ben bakamıyorumkı. akşam ben yapsam gunduz bır yere kadar uygulanır
Süpersin Betülcüm iyi yapmışsın. Ama benim bunu yapmam mümkün değil ya . yapsam bile biliyorum bizimkiler bozacak bu durumu poffffff
Cansu sen nasıl başardın canım?
valla canım hiçde zor olmadı:))) sizin bu saatten sonra olmaz canım nasıl alıştıysa öle gider ben doğduğundan beri hiç sallamadım beşiğine koyuyorum kendi uyuyo zaten eylül doğduğundan beri sakin ve gaz sorunu olmayan bi bebekti uykusu geldiği zaman yatırıyorum yatağına emziğini veriyorum ağzına sonra yanından çıkıyorum 5dk sonra bi bakıyorum uyumuş 1,5 saat falan uyuyo
gülnaz çalışmaya başlayınca hersey ıkı üç katı batmaya başlıyor hazırlıklı ol:)
cansu şanslısın. benım oğlum çok gazlıydı mumkun değildi yanı. hatta bir ara kendı kendıne uyuyordu buyume atakları vs. hersey sil baştan salla salla uyut a döndük.
gülnazcım o zaman gelmeyi çok isterim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?