2009 Eylül Anneleri

Çalış Gülnazcım çalış. İnsan alışınca çalışmaya evde oturmakta zor geliyor bir süreden sonra. İnşallah iyi bir bakıcı bulursunuz Rüzgara.

öyleymiş canım çalışırken evimin kadını olmayı hayal ederdim aldım boyumun ölçüsünü insanın özgüveni gidiyo yiyemiyorum koca parası bünye kabu etmiyo

aynen öyle sorarımda kızarımda neyse böyle bikaç olay gözümü korkuttu

öyleymiş canım çalışırken evimin kadını olmayı hayal ederdim aldım boyumun ölçüsünü insanın özgüveni gidiyo yiyemiyorum koca parası bünye kabu etmiyo

evet bu bendede var. Düşün doğumdan 2 ay önce mecburen izne ayrışlmıştım. O zaman bile kendi kendime battım ya. Sanki kocama fazlalık olmuşum gibi gelmişti. Hiç alakası yok ama ...

Kızlar benimki kucakta uyuyordu normalde ayakta sallanmayı sevmiyor.Şimdi uyku saatine 30dk kala yatagına çıkarıyorum eline oyuncak veriyorum ama oyuncagı 2-3 gunde degiştiryorum sıkılıyor çunki.15dk kadar onunla yatakta oylanıyor sonra battaniye ile ellerini kundak gibi kapatıyorum ama ustten. Sonra ninni felan soyleyip kaşlarını yada saçını okşuyourm. Arada çıglık atıp huzursuzlanıyor ya parmagımı şıklatıyorum yadda niniyi degiştiryourm( nini derken oyle ne gelirse dilime) Ha bi de elimi karnına koyuyorum/bacaklarına masaj yapıyourm ama hep sakin sakin.Sonra pat uyuyor.
Uyku dongulaır 45 dk ya o zaman uyanıyor yine okşayıp geri uyutuyourm. işe yarıyor biraz sabır gerektiriyo ama sonunda iyi olur diye duşunuyorum

bravo canım iyi olmuştur ikiniz içinde benim sıpa salanarak uyuyo ne yazıkki sabır diyorum napiim

Süpersin Betülcüm iyi yapmışsın. Ama benim bunu yapmam mümkün değil ya . yapsam bile biliyorum bizimkiler bozacak bu durumu poffffff

Cansu sen nasıl başardın canım?

sabır bende varda zavallı kuzuma ben bakamıyorumkı. akşam ben yapsam gunduz bır yere kadar uygulanır

Süpersin Betülcüm iyi yapmışsın. Ama benim bunu yapmam mümkün değil ya . yapsam bile biliyorum bizimkiler bozacak bu durumu poffffff

işte canım ben rüzgarı alıştırmıştım 3 gün sürdü kayınvalde zırt daldı odaya bugünlük sallasan olmazmı diye uyuz olmuştum ya rahatsız oldu mızmızlanmasından heralde sinirdden salladım hemen gitti uğraşlarım boşuboşuna yavrumu ağlatmış oldum eyvahedigeldismile

sabır bende varda zavallı kuzuma ben bakamıyorumkı. akşam ben yapsam gunduz bır yere kadar uygulanır

aynen canım 15 günün olucak alışıcak iyice bende uğraşırımda bozulunca onlar için kötü oluyo ayy bugünlerde bi sinir oluyorum ki sormayın gitsin ya aklinialirimsmile

valla canım hiçde zor olmadı:))) sizin bu saatten sonra olmaz canım nasıl alıştıysa öle gider ben doğduğundan beri hiç sallamadım beşiğine koyuyorum kendi uyuyo zaten eylül doğduğundan beri sakin ve gaz sorunu olmayan bi bebekti uykusu geldiği zaman yatırıyorum yatağına emziğini veriyorum ağzına sonra yanından çıkıyorum 5dk sonra bi bakıyorum uyumuş 1,5 saat falan uyuyo

ahtım var allah verirde bir çocuğum daha olursa valla sallamam sallatmam

gülnaz çalışmaya başlayınca hersey ıkı üç katı batmaya başlıyor hazırlıklı ol:)

cansu şanslısın. benım oğlum çok gazlıydı mumkun değildi yanı. hatta bir ara kendı kendıne uyuyordu buyume atakları vs. hersey sil baştan salla salla uyut a döndük.

işte biliyorum o yüzden bakıcıda ısrar ediyorum bide ben acayip kıl bir kişiliğim kıskanırım falan oyyy yüzüne bakmam kadının ki ben cok iyi anlaşırdım biliyosunuz severim yani kadını ama işte bikere batmasın gözüme siliveriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…