günaydın güzel hatunlar.. bugün meleğim 7. ayını bitirdi..:lepi:
günaydınlarrrrrrrrr
özgem 7.ayınız mübarek ossuunnnn
eymen neden yatıyomuş ki aaa tuhaff..üzüldüm bakşimdi acil şiflar eymenciğimeee
herkes iimi?
yumurta alerjisi olan bebelerin ilerde astım olma ihtimali varmış bilginize
doktorum programında konuşuluyoo
ozgecim unutma en onemlisi pes etmiceksin
diyelim ki bu gece 15 dakika ugrastin ve ezgi hala uyumuyor agliyor birakmicaksin
eger pes edip birakip kucagina alirsan o dicekki bak eger 15 dakika ve daha fazla aglarsam annem beni kucagina alir
o yuzden bir sonraki gecen daha zor gecer
bir de su sekilde yapcaksin
agladi gidip kucagina alcaksin yumusak bir seslede konuscaksin tamam canim yanindayim aglama simdi misil misil uyuyacaksin gibi o susar susmaz yerine koyacaksin
tabi hemen yine aglamaya baslicak beklemeden kucagina alacaksin susar susmaz yine koyacaksin yatagina
eger kucagina aldin susmuyor aglamaya devam ediyor 1 dakikadan fazla kucaginda tutmayacaksin yani aglarken tekrar yatagina koyacaksin hemen tekrar geri alacaksin
eger kucagina aldiginda boyle gerinip kendini kasiyorsa hemen tekrar yatagina koyup hemen tekrar kucagina alacaksin
puf noktalari bunlar bu sekilde artik aglamayip kendi kendine durur konuma gelene kadar devam ediyorsun aglamıyorsa yataginda birakip iraz uzaklasip seni gormeyecegi bir noktada bekliceksin
buyuk ihtimal bu noktada kendi kendine uyuya kalacak
gece her uyandiginda bunu yap
unutma ki her sefer bir oncekinden daha kolay olacak cunku yavas yaas artik senin onu kucagina almayacagini anlayip daha cabuk pes edip uykuya dalacak
yani en fazla 1 hafta boyle ugrasip belki uykusuz kalacaksin moralin bozulacak ama yazan abla cok iddaali
bu yontemi uygularsan cocugunun kesinlikle geceleri kesintisiz cok uzun uyuyacagini soyluyor ve bunun cin bir hafta uykusuz kalmaya moralinin bozulmasina deger diyor
benim onumde iste basarili bir ornekte var mudurum o yuzden inaniyorum
günaydın güzel hatunlar.. bugün meleğim 7. ayını bitirdi..:lepi:
selam conconlar ben geldim. o ka işin arasında bi de gçmiş okudum ya helal bana dyorum :)
özgem gelinciğimin 7.ayı doldu ne ka güzel yaaaa. Allahım nice güzel zamanlarını göstersin bize inş.
uykusuz bacılar Allah kolaylık versin pek yaşamadım ama çok zordur eminim.
Eymenimiz hastaymış. kıyamam. Allahım acil şifalar versin kuzuya. Eloşuma da güç versin.
aa bahar aliefe zengin olacak karısı ondan büyük :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?