2009 Eylül Anneleri

canım az önce de dediğim gibi her çoçuk farklı şekilde büyüyo her çoçuğun yeteneği farkli o yüzden olayları akışına bırakmak gerekiyo eninde sonunda kuzular büyüyecek zaten :)

zeynepçim nasıl yaaa???????
bnm oğlan 2 kez emiyo 4 öğün ek gıda yiyo
ve de 3 saatte bir
çok nadir 3,5 saat oluyo
gerçi yesin yeterki ama
bana sanki oğlumu tüm gün besliyomuşum gibi geliyoo

ay al bendende o kadar tülaycım yaa bütün gün sırf yap yedir modundayım bide doğa zayıf olduğu için hiçbir öğün saat kaçmasın istiyorum beş öğün verdi doktor bize günde sütleri hariç

gnaydinlar
yatir kaldir ise yaradi galiba kizlar
cok erken konusmakta istemiyorum ama ali ne zamandir ilk kez dun gece 5 saat arkasinsdanda 3 saat kesintisiz uyudu :)))
insallah bundan sonra daha da duzene girecek
ben bu hafta yatir kaldira devam edicem bakalim

çok sevindim ebru umarım bu şekilde düzeni oturur
bizim uyku durumu gena değil de hasta olduktan sonra yanımda yatırmaya başladım
önce yatağımızı sonra odasını ayırmayı düşünüyorum
sanırım siz odayı ayırmıştınız dimi

ebru bu gecede biz uyumadık:) yaa 1 saat ust uste uyumadı. kahrolası emzık için uyandı ya ama burnu çok tıkalı galıba gazıda vardı kucagıma aldıkca pırt pırt attı kuzum. 6 da da uyandı. çok az uyudu. ben perişan tabiki.. anneme götürüken yolda uyudu

meryemcim allah kolaylik versin cokzor bilmezmiyimmmm
bende haftalardir oyleydi saat basi yaaa insan nasil her saat uyanir resmen alarm kurulmus gibi
allaha cok sukur 2 gecedir 3 saat felan uyuyor da bende uykumu aliyorum biraz
burnu tikali olunca cok zor tai uyumasi kiyamam serum fizyolojik fayda etmedi mi

meryem uyumamaya devam ederse bence sende bu yatir kaldir yontemini dene gercekten ise yariyor ilk basta biraz fazla agliyor inat ediyor ama sonra inadi kirliyor sonraki seferlerde 4-5 kere yapinca pes ediyor

eylul biz 2 aylikken ayirdik odasini cok rahat etti
ali 2 aylik oldugunda butun 6-7 saat kesintisiz uyumaya baslamisti o yuzden bizde direk ayirdik
kendi odasinda daha guzel uyuyordu ama iste donmeyi ogrenmesi ek gida bakici dis derken uyku duzenimiz kalmamisti insallah tekrar oturacak :)

Günaydın kızlar. Bu gece Ezgi mafetti valla bizi. Tam yatırıyorum 10 dk sonra uyanıyor. En sonunda cinnet getircekdimki eşim aldı uyuttu. Gecede sürekli uyandı emziği düşmüş. Sabahta 6.30 da açmış gözünü çığlıklar atıyor sanki çok uyumuş gibi. Aldım salladım uyuttum 8 e kadar. Ama tabi bende ne ayak kaldı ne bel. pofffffffffff ne zaman kendi başlarına uyucak bunlar ya

Günaydın hanımlar :) Ebrucum bu gece sonunda ben de uyudum , dün seninle konuşmuştuk ya bende o şekilde yaptım bir de gece sütü biberonla değil de emzirdim artık ne kadar çıktı çıkmadı bilmiyorum ama rahat uyudu oğlum , bir de ben salak gibi üşüyecek diye iç çorabını hiç çıkartmıyordum gece dün ince pijamasıyla yatırdım ne terledi ne de sayıkladı salaklık bendeymiş yani kendim kısa kollu yatarken çocuğu bunaltıyormuşum ...

Özgecim ,Meryemcim size de Allah sabır versin inşallah yavrularımız artık temelli düzene girerler , evdeyken uykusuzluk koymuyor ama çalışırken çok zor ...

Ebru yok canım serum fızyolojık falan fayda etmıyor. Sanıyorum alerjık bızım durumumuz. Yatır kaldırı denerım ama ınsallah gerek kalmaz..

Özge dun nazar degdırdık kuzulara

Saol yasemincim inş. düzene girer yoksa kafayı sapıtcam o olcak.

Evet meryem hakkat nazar değdi

Ebrunun yönteminimi denesem diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…