2009 Eylül Anneleri

kızlar ela ile konustum malesef eymen rota virüsü olmus hastanede yatıyorlarmıs pazardan bu yana

ozgecim hayirli olsun7. ayiniz. kocaman oldu bile cilek yaaaa
bence benim yaptigim yontemi kesinlikle dene cunku bunda amac zaten bebegin kendi kendine uyumasini ogretmek
yatir kaldir yaparak onu almayacagini uyumasi gerektigini bi sekilde ogretiyorsun ve kendi kendine uykuya daldigi icin ogreniyor ve aralarda uyandiklarinda sana ihtiyac duymadan tekrar uykuya daliyor
bunu ilk benim mudurum denemisti kizi 1.5 saatte bir uyanip emmeden uyumuyordu bu yontemi bir hafta sabretti denedi simdi kizi hic uyanmadan uyuyor
bebek ne kadar buyurse o kadar bu yontemin ise yaramasi zorlasiyor suresi uzuyor
yani 4 aylikken 3-4 gecede kendi kendine uyumayi basariyorsa 7 aylikken 1 hafta-10 gunde yapabiliyor

meryem cok uzuldum kiyamam eymene
peki o rota asisi olmamismiydi yaaa korumuyor mu bu asilar ((

kızlar ela ile konustum malesef eymen rota virüsü olmus hastanede yatıyorlarmıs pazardan bu yana

İnşallah hemen toparlanıcak benim kuzum ya çok üzüldüm çok sanki içimden birşeyler kopuyor kıyamam ona ((

günaydınnn kızlar özge 7. ayınız hayırlı olsun.

Saol canım tşkler darısı başınıza

yasemin seninde uyuyabilmene cok sevindim bende uyudum bu gece cok sukur
sabah saat 5 ten sonra yine zorladi beni baya ama inat ettim almadim ve yatir kaldira devam edip sabah 7 ye kadar uyuttum inatla
ama 5 e kadar baya iyi uyuduk o da bende
sende yatir kaldir mi yaptin

Tşk ederiz Ebrucum. şu yöntemi uygulamaya kalksam beni baya uğraştırıcak. Ama demekte istiyorum. Bu gece bir girişim yapayım bakayım. Belki hemen ayak uydurur. Yani inşallah :)))))))))

günaydınlarrrrrrrrr
özgem 7.ayınız mübarek ossuunnnn
eymen neden yatıyomuş ki aaa tuhaff..üzüldüm bakşimdi acil şiflar eymenciğimeee

herkes iimi?
yumurta alerjisi olan bebelerin ilerde astım olma ihtimali varmış bilginize
doktorum programında konuşuluyoo

ozgecim unutma en onemlisi pes etmiceksin
diyelim ki bu gece 15 dakika ugrastin ve ezgi hala uyumuyor agliyor birakmicaksin
eger pes edip birakip kucagina alirsan o dicekki bak eger 15 dakika ve daha fazla aglarsam annem beni kucagina alir
o yuzden bir sonraki gecen daha zor gecer
bir de su sekilde yapcaksin
agladi gidip kucagina alcaksin yumusak bir seslede konuscaksin tamam canim yanindayim aglama simdi misil misil uyuyacaksin gibi o susar susmaz yerine koyacaksin
tabi hemen yine aglamaya baslicak beklemeden kucagina alacaksin susar susmaz yine koyacaksin yatagina
eger kucagina aldin susmuyor aglamaya devam ediyor 1 dakikadan fazla kucaginda tutmayacaksin yani aglarken tekrar yatagina koyacaksin hemen tekrar geri alacaksin
eger kucagina aldiginda boyle gerinip kendini kasiyorsa hemen tekrar yatagina koyup hemen tekrar kucagina alacaksin
puf noktalari bunlar bu sekilde artik aglamayip kendi kendine durur konuma gelene kadar devam ediyorsun aglamıyorsa yataginda birakip iraz uzaklasip seni gormeyecegi bir noktada bekliceksin
buyuk ihtimal bu noktada kendi kendine uyuya kalacak
gece her uyandiginda bunu yap
unutma ki her sefer bir oncekinden daha kolay olacak cunku yavas yaas artik senin onu kucagina almayacagini anlayip daha cabuk pes edip uykuya dalacak

yani en fazla 1 hafta boyle ugrasip belki uykusuz kalacaksin moralin bozulacak ama yazan abla cok iddaali
bu yontemi uygularsan cocugunun kesinlikle geceleri kesintisiz cok uzun uyuyacagini soyluyor ve bunun cin bir hafta uykusuz kalmaya moralinin bozulmasina deger diyor
benim onumde iste basarili bir ornekte var mudurum o yuzden inaniyorum

selam conconlar ben geldim. o ka işin arasında bi de gçmiş okudum ya helal bana dyorum :)
özgem gelinciğimin 7.ayı doldu ne ka güzel yaaaa. Allahım nice güzel zamanlarını göstersin bize inş.
uykusuz bacılar Allah kolaylık versin pek yaşamadım ama çok zordur eminim.
Eymenimiz hastaymış. kıyamam. Allahım acil şifalar versin kuzuya. Eloşuma da güç versin.

çok bir bilgim yoktu rota virüsüyle ilgili
şimdi netten araştırdım
iyi beslenememek, solunum ya da besinler yoluyla dışkının bulaşması, gibi sebepler saymışlar
beslenme ve hijyen konusunda elanın çok titiz olduğunu biliyoruz
ela kırsal bi yer burası diyodu acaba havadan falan mı bulaştı eymencike
atlatmanın en iyi yolu da anne sütüymüş ve bol sıvı almakmış
en kısa zamanda atlatır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…