Allah hepsine şifa versin yaaa
dilek çok geçmiş olsun defneye. ne yazikki küçük kuzuların bir kısmında var bu atopik. dikkatimi ceken neden kızlarda? yada benmı erkeklere denk gelmedım?? .
dilekcim inşallah defnenin dermatiti biran önce iyileşir, ne kadar kötü hissettiğini biliyorum, ben resmen depresyona girmiştim, şimdi azdıkça dermatiti çok moralim bozuluyor.... inşallah biran önce iyileşir kızlarımız....
ben artık internetten araştırmayı bıraktım canım, çünkü yazılanların biri birini tutmuyor, en iyisi iyi bir doktora gitmek. bir de dediğim gibi netteki fotolar sinirlerimi bozuyor....
kızlarımıza acil şifalar
Günaydın kızlar. Benim kızında suratı yine kabarmaya başladıbugün doktoru boşsa randevu alıp götürücem. Dilekcim Defneyede geçmiş olsun.
Buarada dün akşam eve gittim. Ezginin uykusu gelmişti. Önce ayağıma alıp sallayım dedim. Sonra Ebrunun dedikleri aklıma geldi. Dedim bir deneyim ne çıkarki :) Hemen Ezgiyi yatağına yatırdım. Başladım onunla güzelce konuşmaya. Benim kızım uyucak büyücek, Ezginin çok uykusu geldi gibilerinden :) tabi 5 dk sonra tepişmelere başladı. Ama varya yatak hallaç pamuğu gibi oldu. Çarşaf yerinden çıktı, ayağındaki patikler bi tarafta :) Ama ben inat ettim. Kalkmak için baya direndi. Sonunda artık pes etti ve gözlerini deli gibi kaşımaya başladı. Bende tam bu sırada kafasını ve iki kaşının arasını okşayarak pşş pşş diyorum. Ve 5 dk sonra sızdı kaldı. İnanamadım yaaaaa odanın kapısını kapattım deliler gibi tepindim evde uyuttum diyesüperdi valla kızlar deneyin. Ebrucum saol tatlım...
süper özge valla inşallah daima bu şekilde uyur.. ezgiye de geçmiş olsun..
Canım geçmiş olsun ezgiye de umarım ciddi birşey değildir yüzündekiler. Ohh maşallah Ezgiye ne güzel uyusunda büyüsün mışıl mışıl kuzucuk. Bende mi denesem acaba bu yönetemi yaaa artık Defne bizimle yatmak istiyor....
günaydın özgecim, ne zamadır rastlaşamadık, ne güzel sen de de işe yaramış...malesef ben bu yöntemleri uygulayamıyorum, annem rüzgar gık dese müdahale ediyor.... off ya kendi evimde olmak istiyorum....
dilek çocuk anne baba yanına alısınca yataga gecmesı zor oluyormus. benı annem alituna dogunca hemen uyardı sakın haa diye:) eşim yalvarıyor nolurr yatsın dıye sonrasını düşündüğümden kabuk etmıyorum. bır kaç gundur sabah 7 gibi emmeye kalktıktan sonra yanımıza alıyorum. çünkü 8 de besıgınden alırken uyanma ıhtımalı daha yuksek yataktan almak kolay diye öyle yapıyorum umarım alışmaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?