2009 Eylül Anneleri

ya meryem cok haklisin iste alismam lazim artik
bizimki de kirilir mi kirilmaz mi bilmiyoruz belki de cok normal karsilayacak o da
iste sorun bizde bizim soylememiz bisey gorursek uyarmamiz lazim dedigin gibi ali bizim en degerli varligimiz sonuc olarak
ona nasil bakildigi da su an en onemli konumuz :)

ebru zaten söylediğinde hak verecektır. ama boyle seylerde anlasırken konusmak lazım. ablam bakıcı ararken bende görüşmelerinden birine gitmiştim. ablam o zaman yapması gerekenlerı soyluyordu. tabi sonradanda soyleyebılırsın. yaa bende bakıcı tutsaydım belkı soyleyemezdım. para verdiğin zaman -ben öyleyım en azından- söylemekte zorlanıyorsun.. bende temızlıkcı gelınce zar zor çok gerekırse soyluyorum

hanımlar merhaba bı suredır gıremedım.ege bı kac gundur cok huysuz dıs mı cıkarıyoruz anlamıyorum.babamız dıs hekımı o bıle bellı olmaz dıyor.

hafta sonu 2 gun ust uste cıkardım ondan mı kaynaklanıyor bu huysuzluk anlamıyorum.neyse Allah kötu bı dert vermesın buna da sukur o kadar kotu gunler atlattık

kizlar dun cok komikti alis
kayinvalidem bi oyuncak almis
iste bi dugmeye basip donduruyorsun bir hayvan resminde duruyor ustteki dugmelerden sirasiyla hayvanin adini soyluyor
oteki dugmeden sarki caliyor diger dugmedende hayvanin sesini cikariyor elan
alis oturdugu yerden bunun dugmelerine basip sarkiyi caldirip oynamaya basliyor
ayni zamanda kendide sarkiya eslik ediyor
o kadar guldum ki
sarki bitince duruyor tekrar vuruyor oyuncaga yine calmaya baslayinca yine sallanmaya konusmaya basliyor

nurhancım gecenlerde bana sormussun cevap yazamadım.multi tabs vitamın damlasından her gun 20 damla verıyorum.1 yasına kadar devam edıcek.bu arada verdıgın kayısı ıyı gelmıs bebısıne.duzenlı devam et her gun hosafa kakasını yumusatıncaya kadar.bırde babulıne bıtkısel surup var demıstım.ıcınde rezene yagı kımyon yağı vs.. gıbı bı seyler var.dr umuz bıze verdı ama gerek kalmadı kullanmaya.duzenlı kullanınca kakasını yumusatıyor tamamaen bıkısel.
bu arada yogurt corba falan vermıssın gayet guzel bunları cesıtlendırebılırsın her gun bı kac sebzeyı kombınasyonu yap.onları hasla tel suzgecten (celık olmayacak) tahta kasıkla ezıp ver.celık myve ve sebzeledekı vıtamının kaybolmasına neden oluyomus.benımde bebısı olan arkadaslarımın soyledı oyle yapıyorum.meyvelerıde cam rendede rendeleyp verıyorum.
donusumlu olarak tavuk ve kıyma verıyoum her gun 1 ogun.aklıma geldıkce yazarım.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aynisini erdenayda yapio cok guzel bir duygu nekadar cabuk buyuduler yaaaaaaaa
kizlar sizin bebeler kahvaltiyi kac kasik yiyo benimki 2kasik aldi dahada yemio offfffffffff
bugun asimizdsa var gecen sefer dr yapmamisdi bakalim insallah bu sefer yapar ya erdenay su almiyor ama beni 7-8keuz emmiyo...

Son düzenleme:
ebru bız sunnetımızı yaptırdık 4. ayında.fakat dr umuz voıdıng yapalım dıyor.aranızda yaptıran varsa sunnet voıdıng de yaptırmısmı merak edıyorum.

fisher price dimi bu:) kuzu diyor sonra me meee kara kuzum hiç unun varmııı:) bende alıcam ondan ablamlarda vardı alituna da orada çok begendı çok tepki vermısti:) yaa büyüyorlar ebru masallah alişe..

ebrucum belki de zamanla alışınca bakıcınıza söyleyebilirsin, tabiki aliş en değerli varlığınız... ama verdiğiniz para da hiç azımsanacak bir meblağ değil. bence en zından akşamları yemeğini istemen en doğal hakkın.

evet ya gerçekten oyuncaklara tepkilere çok farklı oluyo, rüzgar hala oyun halısında severk zaman geçiriyor.şimdi oturarak çok rahat oynayabildiğinden daha da eğleniyo sanırım. artık yatarak oynamayı sevmiyor... alişi görmeyi çok isterim, keşke yakın oturbilseydik haftasonu birkaç saat oyun grubu oluştururduk bebeklerimiz için...

Merhaba hanımlar :)) Umarım herkes iyidir şöyel bir baktım geçmişe sabah cevap yazamadım ,işlerden dolayı açamıyorum siteyi :))
Ebrucum bence isteklerini güzel bir şekilde anlat neticede iyi para veriyorsun tabi istanbul şartlarında normal olabilir :))

Ben de ilk defa bu hafta sonu temizliğe birini alıcam , neyi nasıl söyeleyeceğimi bilmiyorum , akşamına da misafirim var :) Eğer gözüm tutarsa düzenli almayı planlıyorum ...

evet meryemcim o oyuncak
nasil sevdi anlatamam resmen cocuk sarki soyleyip oynuyor
yaa valla gunler gecip gidiyor onlarda hizla buyuyorlar
her aninin keyfini cikarmaya calisiyorum ama yetmiyor (

su an diyorum ki hastanede aliyi dogurdugum zaman ki o iki gunu geri verseler tekrar yasayabilsem o kadar farkli olurdu ki keske yapabilsem
o zaman stres saskinlik ve gogus acisindan hic keyfini surememistim

ben kahvaltısını bulamaç halinde vermiyorum peynirini ayrı yumurtasını ayrı yiyor.... sağdığım sütü de bardağa koyuyorum bardakla içiyor, 30 cc kadar ....

ebru gerçekten teşekkür ederim ya, şimdi meyveleri sütümle karıştırıp veriyorum, rüzgar çok güzel yemeye başladı meyveleri....

Meryemcim , senin oğlan nasıl ? Düzene girdi mi uykusu ?

Özgecim seni de tebrik ederim inşallah ezgiyi bu şekilde uyutmaya devam edersin bende hafta sonu denicem kaldır yatırı bakalım nasıl olacak , ama işte bizim ki yatağa yatırınca ağlamıyor eliyle yatağa vuruyor ...

ebru benim o iki günüm ciddi anlamda şok gecirerek geçmişti hiç uyumadan duvara bakarak:) paldır küldür doğuma alınmıştım. senden sonra doğuracaktım senden önce doğurdum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…