2009 Eylül Anneleri

canım sabit fikirli , anlamıyor değil bal gibi anlıyor ama çevreye hava atmak uğruna yapıyor ... Ben çalışmak zorundayım ev kredisi ödüyoruz , yoksa 2 dakika durmam. Kızı doktor o da mı bilmiyor , her şeyi sineye çektim ama gün geçtikçe daha fena oluyorum ....

Kızlar Ezgiyi kontrole götürücem kaçtım ben. Öptüm hepinizi.

Yasemincim sakin olmaya çalış biliyorum çok zor ama...

yasemincim gerçekten çok üzgünüm yaşananlar konusunda sakin olmaya çalış tabi nekadar desekte boş seni çok ii anlıyorum ama ani kararlar verme bence bi güzel konuşun çünkü bende hep fevri kararlar veririm hep bwn zararlı çıkarım tükürdüğümüde yalamam sende o yüzden şimdi bakıya verirsen eger bakıcı ıle de sorun çıkarsa tekrar geri dönmek var bu daha zor olur sein için bilemiyorum canımda eşimle konuş bi güzel eşinde anlar seni çünkü mama yemesin diye nekdar direttiğini biliyrouz bilinçli bi baba allah yardımcın olsun ysemin sabır versin zor bu işler

Biraz daha idare edip alttan alttan araştırsam mı acaba bakıcı olayını , ya istemiyorum yürütece binmesini diyorum hırslı erken yürüşün koşsun oynasın tuvaletini öğretmeye kalkıcak yazada benim istemediğim herşeye acele ediyor ...

Kimsenin önerisine alınmıyuorum , burada paylaşabiliyorum derdimi sadece oyüzden fikirlerinize ihtiyacım var .

yasemıncım merhaba...canım uzulmene cok canım sıkıldı.bu kaynanalar once kocaları soorda torunları ustune zımmetlemeye callısıyolar ya ......hepsı deıl tabıde domınant olanlar.canım tum yazdıklarını okudum.fıkır ıstemıssın yazıyorum.eger kayınvalıdene baktırırsan daha boyle sorunlarla cooooooooooook uzulursun solıyım.cunku uyardıgın haşde deısmıyosa kendıbıldıgını okuyo ve senden cekınmıyo demektır ve bu gecıcı bı durum deıl.ne yazıkkı esınınde annesı uzerınde soz sahıbı olamadıgını goruyorum.yanlıs anlama sakın.benımıd oyle.aıle deyınce bıtıyo ısı. demekkı onun kanalıylada cozemıceksın bu sorunu.gerıye 2 yol kalıyo
1- ya sert bı sekılde konusup bı sure kusmeyı goze alıcaksın( guzellıkle konusmalar fayda etmeyınce bu yol bazen ıse yarar)
2- bı an once bı bakıcı bulcaksın.hıc korkma kusse kusse bıkac ay surer.soora mecbur barısır.hem sende bu sure ıcınde bıraz ozlemıs olursun kendısını.ben olsam 1. yolu secerdım.her konuda saygımı gosterıp erı adım atabılırım ama benım hayatım benım evllıgım vebenım cocugumsa konu kıms bana 2. kısı muamelesı yapamaz.boyle dusunuyorum.ve uygulardımda.baktım kusluk suruyo bakıcı parasına razı olup ıyı bırını bulurdum.hıc deılse kontrol bende olurdu.

dusuncelerım yanlıs olabılır belkı ama ben bazı konularda katıyım.ozellıkle konu cocugumsa.ben dogurdum herkes bılgısını kendı cocuguna saklasın.ılla uygulamak ıstıyosa doursun ona baksın....ayyyy sınır oldum valla sımdı.uzulme arkadasım.en kısa zamanda cozulsun ınsllah.bu arada benı facede eklermısın.sinem özgül.

merhaba kızlar
eymen aşısını da olmasına ragmen o kadar dıkkat etmeme tıtızlenmeme ragmen neren kaptysa rotavırus mıkrobu kapmıs.pazar gecesınden berı hastane yatıyoduk.bugun cıktık.demekkı ası korumuyormus bunu ogrendım.yavrumun cektıgı sıkıntıları gordukce her acılan damar yolunda yas kalmadı gozumde.annelık zormuş.canını bırak o ıyı olcak deselr gozumu kırpmazdım allah canımı alsın kı.bu rota vırusune kı eymen bunu cok agır gecırmıs.hastaneden kaptıgı grıp de eklenınce temellı gucsuz dustu kuzum.allahın bu gunu de varmıs dıorum kı sukurler olsun ısalı ve kusması gectı sadece grıbın etkılerı var uzrınde.arayan aramayan merak eden tum dostlara,gecmıs olsun dıleyen herkse cok tesekkur edrım.rabbım tum bebeklerımızı hastalıktan ve kotuluklerden korusun.
canım çok geçmiş olsun Raabbim bidaha yaşatmasın hemen toparlanır inşlh..aradım ama ulaşamadım sana aklım hep sizdeydii ..rotavirüsü ne verdiğim paraya acıyorum şimdii:(((
aysecim nasil oldu akif eymen iyi mi
canım sağol ilaç içmek istemiyor hepsini tükürüyoo napcaz bilemiyorum.. sanki bugün daha iyi gibi..
ya face de şifresini bilsem iptal edicem o kadar sinirliyim
:oklava: hemen edeyim yasemincimm...adresi ver...guclubacismile

yasemin durum çok üzücü gerçekten benim de fikrim sido gibi ( madde 1) sert bi dille uyarman maden hoşluktan anlamıyor bu yolu denemelisin tabi bakıcı işinden emin ol önce. kayınvaliden ona mecbur olduğunu düşündüğü için rahat davranıyo olablir ona bi bakıcı tutacağını söyle bence seçeneğin pek yok ya durumu kabulleceksin yada bi bakıcı bulacaksın ... allah yardımcın olsun olsun canım benim

kızlar ilkdefa oğlum uyku döndü azönce çok tatlıydı... büyüyorum ben anne...:emir_bebek:

uykuda döndü demek istedin herlde ayşecim..benim kızımda yan yatıyo sadece sırtüstü dönebilyo ...

günaydın diyim bari :)

ay canım gecen aksam ben tam cıkarken sen yazmıssın sonradan gordum.ya ben 2009 eylul bebeklerıne bakarken gökşenin su sanırım mutfak tezgahı uzerınde otururkenkı pozunu gordum.baslaım kıkırdamaya.esımde noldu gene ne buldun dedı gosterdım.bayıldık ıkımızde.ay kız cocuklaerınddada bı cılve oluyo kı valla cooook tatlı...Allah hep guldursun yuzunu

kızlar bu arada yasemın bende eklı deıl facede.baktım ama tek yasemın vardı.omu kı acep? bırı bana arkadas olarak tavsıye ederse daha net olucak.tesekkurler........

GÜNAYDIN. Hava çok güzel hiç kimsecikler yok galiba. Benim minnoş uyansın bizde cıkıcaz

gunaydın ozlemcım.senın Doruk uyuyo.benımkıde bı turlu uyumuyo.bıraktım kendı halıne bende ...napıyım..........sen nerelere gıdıceksın;? ben evdeyım bugun ya of havada cok guzel

Back
X