2009 Eylül Anneleri

oh iyi özgem sevindim...
ben az temzlik fılan yapayım..eşimde mesaide bugun...görüşürüz canlarım gene bye...

Görüşürük Mehtapcım kolay gele.

Zeynepcim Ezgiyi ayağının üstüne bastırdığımda sanki sağ ayağı dışa basıyo gibi gelmiştide. Meğersem bu aylarda ayağının normal duruşu öyleymiş. O yüzden panik yapmıştım. Çok şükür rahatladım

selam yardımınıza ihtiyacım var oğlum hapşırıyo sanırım grip olacak babamızda nöbette doktorada gidemiyoruz kullanabileceğim birşey varmıdır sabah ıhlamur verdim ama

Geçmiş olsun Filizcim. Valla böyle durumlarda eğer grip olacağını hissediyorsan hemen peditusa başla demişti doktorumuz ama sen yinede doktoruna bir danış

saol cnm doktorada ulaşamıyorum başlasam iyi olur galiba sonuçta size diyende doktor

bebeği hasta olan anneler bakın bişey buldum sizce denesekmii..
merhaba size bir çözüm sunabilirim sanırım.yani benim kızımda çok sık hasta olur yani geçen kış 3 kere bronşit oldu mesela ve balgam atamıyordu.ama yazın teyzemelrdeydi m ve teyzemin torunu sürekli bronşit.astım gibi onunki bütün kış öksürerek geçiriyordu.neyse gelini bunu söylediğinde çok ciddiye alamdım açıkçası ama teyzemin kızı hazırladı vve ben tatilde hasta olucak korkusuyla epey sık verdim inanın gece öksürmekten yatamaayan kızım 2.gece hiç öksürmedi bile.3.gün iyi bir kustu ama hepsi balgamdı.yani ilaç öle zaten kusmayla birkerede attırıyor.ne kadar övdüm dimi. ;Dyaa aslında arkadaşın dediği gibi zeytinyağı ama yine dediği gibi hakiki olucak.zaten saf zeytinyağının şifa olmadığı bir hastalık yok.ben kızım kabız oluncada veriyorumçok işe yarıyor.neyse balgam için bir bardak zeytinyağı bir limonun suyu ve bir kalık şeker karıltırıp günde 1-2 kez veriyorsun.bal gamı söküyor.yanii kızımda işe yaradı bugün yine başladım mesela umarım sizinde işinize yarar.geçmiş olsun
.akılı bebek.com dann.. alıntıdır..

Son düzenleme:
kızlar hazırladım küçük bir kavanoza koydum peteğin üstünde ısınmasını bekliyorum bakalım işe yarıycakmı..

ıyı aksamlar kızlar eylul bebeklerının resımlerını nerden goruyoruz zeynepcım sen gökşenın fotografını koymuusn galıba mutfak tezgahının ordaymıs ole okudum:) bende bakamak ıstıyorum kuzulara ama nasıl bakcam bulamamdımm bılen varmıı

Back
X